ARKIPÄIVÄN GLAMOURIA

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pääsin tekemään ihan mielettömän mieluisan mutta samalla todella haastavan blogiyhteistyön. Miksi haastava? Se selviää kuvista joiden julkaisemiseen olen kerännyt rohkeutta monen monta päivää. 


Naisethan käyttävät alusvaatteita ihan joka hetki, joka päivä ja joka yö, miksi siis ei panostaisi alusvaatteisiinsa ja moni varmasti panostaakin. Itse vaadin alusvaatteeltani eniten mukavuutta, sen täytyy olla töissä huomaamaton, liivin varsinkin. Jos liivit painavat, olkaimet tippuvat ja päivän päätteeksi kainalossa on hiertymiä ei juurikaan naurata. Samaa vaadin alushousuiltani. Niiden täytyy istua mukavasti, ne ei siis saa tuntua jalassa, ne ei saa mennä sinne minne niiden ei kuulu mennä eikä ne liioin saa puristaakaan mistään. Kun nämä ominaisuudet on kohillaan niin silloin alusvaate on hyvä ja kun plussana vielä on upea ulkonäkö (alusvaatteen siis) niin mikäpäs siinä on naisen ollessa. 


Perjantaina pääsin privaatisti kurkistamaan uuden uutukaiseen alusvaatemyymälään, Mia`s Boutiquehin joka löytyy Oulunsalosta. Mia`s Boutique on avattu tämän vuoden maaliskuussa ja on avoinna kolmena päivänä viikossa. Mia`s Boutiquessa myydään Rosmen alusvaatteita, liivejä, pikkuhousuja, bodeja, korsetteja sekä lisäksi Vanilla-yö/oloasuja ja myös Fiore-sukkatuotteita. 
Rosme alusvaatteet tehdään Riikassa ja Mia on Pohjois-Suomen ainoa Rosme-tuotteiden myyjä. Etelä-Suomesta Rosme-myyjiä löytyy enemmänkin. 


Itse olen pitkään vihannut liivien ostoa. Aina ennen tuskailin sovituskopissa kun mikään ei istunut, aina jostain hiersi tai tuntui epämukavalta. Toinen kuppi jäi aina tyhjäksi ja toiseen tuli täytettä toisenkin edestä. Onko kenelläkään muulla tätä ongelmaa? Uskoisinpa että on. Miaan ja Rosme tuotteisiin tutustuin jo keväällä kotikutsuilla. Kotonani hippasin kymmenkunta puolipukeista naista, jokaisella sama ongelma "En löydä mieluisia liivejä eikä mikään istu hyvin". Suurin osa vieraistani lähti kutsuilta tyytyväisinä, mukanaan istuvat ja samalla kauniit liivit.
Mia kiertää tuotteineen kotikutsuilla, Mian voi pyytää esittelemään naisteniltaan tai vaikka työpaikan illanistujaisiin esittelemään Rosme-tuotteita. Voiko ihanempaa ollakaan kun ei enää tarvitse mennä sinne kaupan sovituskoppiin hikoilemaan ja lähteä sieltä turhautuneena pois. 


Mikä parasta, ei Rosme-tuotteiden hinnatkaan ole taivaissa. Liivien hinnat ovat keskimäärin 30-45€ paikkeilla, alushousujen hinnat pyörii 10-20€ tienoilla, ei siis mielestäni liian kalliita. Koska kaapistani löytyy jo useammat Rosme-liivit ja alkkarit voin kokemuksestani kehua näitä ihania pitsihepeneitä. Suureksi suosikiksini on noussut Rosmen geeliliivit, todella istuvat ja ihanat arkiliivit, pysyy mukana potilastyössä, enkä joudu nostelemaan niitä kesken päivän. Tämän päivän geeliliiviä ei voi verrata enää niihin ensimmäisiin geeliliiveihin joita kauppoihin tuli joskus vuosia sitten. Silloisissa geeliliiveissä geeliä oli valtavasti, ne painoivat paljon ja olo oli kuin olisi kantanut mukanaan kahta valtamerta. Käytöstäni löytyy kahdet Rosmen geeliliivit, valkoiset ja beiget, tarkoituksenani on kotiuttaa vielä kolmennetkin, mustat. 
Mutta sen enempiä hehkuttamatta, kurkkaillaanpa miltä nämä ihanuudet näyttävät. Hui, nyt jännittää.


Carola


Gabriel
Gabriel-setti löytyy myös minun käytöstäni, aivan mielettömän ihana. Kuten kuvista huomaa, on alushousuihin tullut kokoa ja silti ne ovat todella seksyt, eli enää pelkillä stringeillä ei hurmata vaan myös tuollaiset korkea vyötäröiset alushousut näyttävät upeilta. Passion


AmandaFresia


Linette


Marta

Ja eihän nämä ihanuudet tähän loppuneet vaan täytyihän näitä sovitellakin, että tietää mitä itselleen seuraavaksi kotiuttaisi. 
Alusvaatteet Izar
Aamutakki Vanilla 

Alusvaate Carina
Aamutakki Vanilla

Eikä Rosme todellakaan ole unohtanut urheilijoitakaan, heillekin siis löytyy sporttituotteita. Sporttiliivi Rosme
Housut ja kengät omasta kaapista


Tässä siis osa Rosmen tuotteista. Lisää tuotteita voi katsella Rosmen kotisivuilta sekä Mia`s Boutiquen Facebook-sivuilta. Asukorut kuvissani on Oululaisen käsityömonitaiturin tekemiä.  Jos haluaa Mian kotiinsa esittelemään ihania alusvaatteita voi Miaan ottaa yhteyttä facebook-sivujen kautta sekä minulta saa Mian yhteystiedot. Olisiko joku näissä kuvissa esiintyneistä alusasuista sellainen jonka voisit itsellesikin kotiuttaa? 

Ihanaa syys sunnuntaita.
-Nanni-25 kommenttia:

 1. Voi täällä yksi, joka vihaa liivien ostoa, siksi ostan useammat kerralla kun kerran sinne kauppaan menen. Vana mihin kauppaan? Minä suunnistan erehtymättömästi ulkomaan reissuilla Mark's and Spencerille, mielellään vielä Briteissä tai Irlannissa jossa hinnat ovat alimmillaan. Meillä ostetaan itseasiassa kummankin alusvaatteet reissusta tai koska tiedän mallini ja kokoni, tilataan netistä (tilaan aina samaa mallia ja kokoa, onneksi niiden omaa sarjaa joten saa valita eri väreistä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mihin kauppaan, mielellään sinne missä myyjä auttaa. Itse olen nyt löytänyt mieluisan sarjan, Rosmen ja noita taidan jatkossakin kovasti käyttää ja uusia ostella.

   Poista
 2. Hyvät rintaliivit ovat kyllä tärkeät - ja joskus, kun oikean mallin löydän, ostan heti useammat, sillä takuutahan ei ole, että niitä myöhemmin enää saa;)
  Kauniita ovat kuviesi liivit - ja kaunis ja rohkea olet itse<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli tuo kyllä melkoinen uroteko joka vaati minulta todella paljon.

   Poista
 3. Wau mitä kuvia. Oot kyllä rohkea :) Upeita alusvaatteita, tykkään kyllä :) Inhoan niin kovasti alusvaatteiden ostoa. En ostoa, vaan sovittelua kuumassa pukukopissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattee Jaana sopia Mian kanssa vaikka kotikutsut kun siekin asut tällä alueella, ihan huippua oli kun sai sovitella kotonaan rauhassa liivejä eikä tosiaan hikoilla pukkarissa.

   Poista
 4. Nanni, olet upea ja rohkea nainen! Kuvat todellla kauniita ja alusvaatteet tyylikkäitä :) Hyvin istuvien alusvaatteiden löytäminen on aina työn ja tuskan takana, minäkin ostan aina yhdellä kertaa useammat liivit.
  -PS-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen piipahtamaan Mian liikkeeseen tai pyytämään häntä kotiin esittelemään tuotteita. Ei voi enää helpommaksi liivien ostoa tehdä.
   Kiitos kommentista, tämä postaus vaati valtavasti minulta rohkeutta ja pelkäsinkin saamiani kommentteja todella paljon.

   Poista
 5. Ohhoh, olipa upeita kuvia! Rohkea olet kyllä! Kauniita alusvaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pelolla mutta päättäväisyydellä lähdin tähän mukaan, enkä kadu lainkaan.

   Poista
 6. Upeita kuvia ja kaunis on mallikin :)
  Itseltä loppuisi rohkeus heti alkuunsa esitellä alusvaatteita, olet kyllä rohkea!
  Minä niin inhoan alusvaatteiden ostoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanasti sanottu <3
   Ei se mieluisaa ole mutta onneksi Mia on tehnyt siitä helpomman kun ei itsellä tarvitse kotoa poistua :)

   Poista
 7. Wau, mitä kuvia! Rohkea olet :) Ja kiva kuulla tästäkin kaupasta, tosi kauniita ! Osaatko sanoa, onko siellä rintaliivejä ympäryksellä 65? Mä kyllä ihan tykkään alusvaatteiden ostamisesta, kun olen oppinut oman ihan oikean kokoni ja vähän katsomaan, miten niiden liivien kuuluu istua. Ainoa ongelma on, ettei mun kokoa ole missään :D Oulussa on yksi liike, missä on ja toinen Kempeleessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedustelin asiaa eikä kuulemma Rosmelta ainakaan vielä löydy tuolla koolla liivejä, jatkostahan ei tiedä. Itsekin olen aivan vasta löytänyt oikean kokoni, sitä ennen liivini olivat aivan väärän kokoiset.Nyt ne istuukin ihan erillä lailla.

   Poista
 8. Hienoa! Alusvaatekuvat kuulostaa sanana hurjalta, mutta ne voi tehdä tyylikkäästi kuten nämä. Rohkea olet :) Tuotteet toosi kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itselleni olikin tärkeää, että kuvat eivät mene mauttomuuden puolelle vaan ne olisivat kauniita ja tyylikkäitä. Hurjan paljon jännitin tätä postausta, mutta tämä olikin ihana kokemus.

   Poista
 9. Vau, olet kyllä rohkea ja ennen kaikkea upea nainen! Tyylikkäät kuvat!
  Itselläni alusvaatteet ovat se, mihin satsaan, jos alla on hyvän alusvaatteet, päällä olevat vaatteet näyttävät aina paremmilta, kun on hyvä olla. Tosi kauniita alusvaatteita näyttää olevan, merkki itselle vieras, pitääkin tutustua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, ihanasti sanottu <3
   alusvaatteet pitää kyllä istua mukavasti.

   Poista
 10. Wau, Upeita kuvia!!! Ihana kirjoitus, kiitos siitä;D Osaat tämän homman Nanni. Sinun kanssasi on mukava tehdä yhteistyötä:) Tervetuloa Naiset tutustumaan tuotteisiin myymälään tai kutsuille:D -Mia´s Boutique, mia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia, yhteistyö Rosmen ja sinun kanssasi oli todella mukavaa ja välillä jopa lennokasta jos kuvaustilannetta muistelen :D
   Kiitos sinulle tästä ikimuistoisesta kokemuksesta.

   Poista
 11. Waude! Upea, kaunis ja rohkea nainen! Ihania alusasuja, olen vain ehkä maailman laiskin ja huonoin niitä ostamaan. Yleensä myös ostan aina todella simppeleitä perussettejä, kaapistani ei todellakaan löydy mitään noin ihanaa ja ylellistä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tuo oli kyllä uskomattoman upea kokemus mutta ihan rintarottingilla en kuvauksissa ollut, hieman jännitti että mihin itseni lupasin.

   Poista
 12. Waauuu mitä ihanuuksia ja wau mikä nainen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku <3 ihanat kommentit tuntuu niin parhaalta kun tää oli aika haastava teko minulle, maailman nössöimmälle tyypille.

   Poista
 13. Upea rohkea sinä <3. Tuo liivimerkki on mulle ihan tuntematon. Kerrassaan kauniita alusvaatteita. Alusvaatteet ovat aivan liian heikossa asemassa vaatekaapissani. Pitäisikin tehdä asialle jotain :).

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -