HYVÄN ASIAN PUOLESTA

perjantai 19. syyskuuta 2014


Pipuna aloitti tänä syksynä partion ja eilen oli heidän laumallaan toinen tapaaminen. Tällä kertaa Ilves-lauma ei kokoontunut omalla kolollaan vaan he olivat mukana Punaisen Ristin lipaskeräyksessä. Tunnin ajan he keräsivät lippaisiin rahaa hyvää tarkoitusta varten. 
Hieman suuret liivit eivät tuntuneet innostusta laannuttavan vaan iloisesti neiti lippaastaan piti huolen ja heleästi kajautti "Kiitos" jokaiselle keräykseen osallistujalle. Nykyään vain harvalla tuntuu olevan rahaa lompakossaan, taitaa suurin osa maksaa ostoksensa kortilla, tai kortilla minä ainakin enimmäkseen makselen. 
Partio ei ole minulle tuttu harrastus mutta veikkaisin, että se on juurikin mieluinen meidän neidille. Kovasti täällä jo odotellaan metsäretkiä, askarteluhetkiä ja kaikkea muuta kivaa puuhaa. 
Onko partio sinulle tuttu juttu? Entä annatko kolikon keräyslippaaseen? Meillä annetaan ihan jokainen kerta jos vain kolikoita lompakossa sattuu olemaan.

5 kommenttia:

 1. Täällä vanha partiolainen. Partiolaiset ovat usein ihmisistä välittäviä ja auttavaisia ihmisiä. Itsekin olin aukoinaan vartion johtaja. En tiedä, että millä nimellä ryhmän vetäjää nyt kutsutaan...Ihana harrastus, voin suositella :) Ihanaa viikonloppua! Ootko jo vapaalla?

  VastaaPoista
 2. Miten suloinen lipaskerääjä <3

  VastaaPoista
 3. Ihana hyväntekijä :) Mielellään annettais roposia lippaisiin vaan tahtoo tuo käteinen olla aina lopussa, harmi.
  -PS-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samat sanat, juuripa ei oo lompakossa lantteja.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -