10 KUVAA KESÄÄN

torstai 16. lokakuuta 2014

Sain kivan haasteen Ellenin blogista, kuvata sama kohde 10 kertaa ennen ensi kesää. Kun aika juoksee nopeampaa kuin minä, niin taisin missata jo eka kuun eli hieman myöhässä ollaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai miten sen nyt menikään.

Haaste menee jotakuinkin näin:
1. Valitse kohde josta kuvaat kuvasarjasi.
2. Valitse päivä kuukaudesta jolloin kuvaat.
3. Ota kuva samasta paikasta joka kuukausi, valitsemanasi päivänä. 
4. Halutessasi voit julkaista aina kuvan yhteydessä myön aikaisemmat kuvat. Viimeisen kuukauden aikana sinulla on kiva kuvasarja vuodenaikojen vaihtumisesta. 
5. Mukaan saa haastaa niin monta kuin haluaa. 

14.10.2014
Eli aloittelen siis lokakuusta kun unohdin vahingossa sen syyskuun. No jospa se ei olisi niin justiinsa. Kuva siis ihan omalta pihalta ja vaikea varmaan arvata kenen valtakunta se siellä odottelee seuraavaa kesää. 


Koska yhtenä päivänä oli kaunis auringonpaiste sekä hienoisesti lunta maassa, halusin räpsästä kuvan myös toisesta kuvakulmasta. 

Mukaan haastan:


2 kommenttia:

  1. Kiva kuvakulma! Täällä on myös saman verran lunta.
    Tuo minulle haastava haaste, mahdanko muistaa ottaa kuvaa joka kuukausi ;)

    VastaaPoista
  2. Huh huhu, kiitos vain... On vain tuo piha kuin kaatopaikka, että mieliikö tuota nyt kuvata. Toisaalta kesään mennessä muutoksen luulisi (tai ainakin toivoisi) olevan suuri. Mutta eihän tässä muuten edes käsketä kuvaamaan omaa pihaa? Jos kuvais naapurin. :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -