ÄITI- OTETAAN MEILLE EES YKS, JOOKO JOOKO JOOOOOOKO

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tiistai aamuna auto starttasi niin aikaisin kuin se on mahdollista miehen kanssa joka oli ollut yöhön saakka töissä. Auton nokka suuntasi kohti Torniota ja ystävän/serkun perhettä. Kyläilemme puolin ja toisin säännöllisesti mutta tälle kyläilyreissulle oli ihan oma syynsä, nimittäin...


... nämä ihanat neliviikkoiset Borderterrierin pennut. Kuvia räpsin yhden jos toisenkin enkä raaski jättää yhtään pois, joten näitä nyt saa ihastella. 
Reipas emo ei ollut kummissaankaan kun me hellittelimme hänen vauveleitaan vaan iloisena tervehti meitä ja koitti kait viestittää meille, ettei hän kestä enää niitä tisuissa roikkujia. 


Tässä viiden pennun katraassa on yksi neiti ja neljä ihanaa pojanviikaria. Meidän lapsethan piti jo kotona valjastaa reissua varten. Pentujen pitää antaa nukkua, niitä ei mennä herättelemään. Pentuja sylitellään sievästi ja mikä tärkeintä meille EI oteta yhtään pentua. Innoissaanhan me kolme niitä säntäsimme katsomaan ja sylittelemään, eihän tuollaisia söpöliinejä voi kukaan vastustaa. Paitsi se yksi pahasti allerginen, mieheni. Allergia on pahentunut puolenvuoden sisällä aivan huippuunsa. Allergialääkkeitä hän napsi jo kotona edellispäivänä sekä lähtöpäivänä, astmalääke oli mukana eikä se käyttämättä jäänyt mutta olikos niistä mitään apua? Eipä tainnut olla. Visiitti jäi lyhyemmäksi kuin olin ajatellut. Tarkoitus oli istua ja vaihtaa ajan kanssa kuulumisia. Serkkujen piti saada rauhassa leikkiä keskenään, eikä meillä ollut mitään aikataulua. Minkäs allergialle teet. 


Kerrassaan söpöjähän nämä ovat ja ihailtavaa, ettei muksut alkaneet sitä ainaista "otetaan meillekin tämmöinen, vaikka ees vain yksi" kerjäämistä. 


Tältähän pennut aikuisena näyttävät mutta kuvassa ei ole pentujen emo vaan perheen toinen koira. Mitäs muuta kivaa saimme ihastella ja ihmetellä?


Vikkelä tutkiskentelija angorakani nimeltään Amor oli perheen uusi tulokas. Melkoinen loikkija tämä herra oli, sillä hän ei pysynyt hetkeäkään aitauksessaan vaan loikkasi muina miehinä heti omille teilleen kun selkänsä käänsi. Ai söpökö, no todellakin. 


Kukkuu, luuleks että minä täällä kauaa pysyn? Pikaisesta visiitistä huolimatta, reissu oli kiva, kiitos ystävälle. Piipahdimme myös Haaparannan puolella ja Ikeassa. Suuria ostoksia emme tehneet mutta niistä lisää toisella kertaa. 


9 kommenttia:

 1. Oih kun suloisia koiranpentuja <3 Villakoira sopii monelle allergiselle, vink vink ;)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 2. Voi ei mitä söpöliinejä koirakuumeisen silmille.

  VastaaPoista
 3. Voihan rakkaus miten söpöjä <3. Meillä myös mies allerginen, joten meille ei elämiä tule. Muuten ottaisimme ilman muuta. Itselläni on ollut aikasemmassa elämässä kani, kissoja, koiria, hamsteri.. Eläinrakas kyllä olen.

  VastaaPoista
 4. Voi, miten lutusia pentuja, kerrassaan söpöjä!!<3

  VastaaPoista
 5. Ooo mitä pentuja, voi suloisuuksia <3

  VastaaPoista
 6. Voi... koiranpennut on NIIN ihania. Mä ottaisin heti, jos ei olisi työtä esteenä. Mä NIIN rakastan pieniä koiria.

  VastaaPoista
 7. Pentujen omistaja varmasti mielellään kiittää ihanista kommenteista söpöliinejä kohtaan. Meillä on joskus ollut koira ja voi sitä suurta surua kun vanhuus ja sairaus koiraani iski ja viimeiset jäähyväiset piti rakkaalle lapsuuden ystävälle sanoa. Meni todella kauan toipua Vilin lähdöstä, hassua mutta totta. Nyt en ole varma ottaisinko enää uutta koiraa esteeksi menoille. Toki siitä olisi ihanaa seuraa lenkille.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -