ERITYISEN IHANAA ILLAN VIETTOA

perjantai 24. lokakuuta 2014

Kuinka harmittavan harvoin sitä nykyään viettääkää aikaa ystävien kanssa. Olimme suunnitelleet jo muutamia viikkoja sitten, että lähdemme muutaman ihanan ystävän ja puolisoiden kanssa porukalla syömään ja viettämään rentoa iltaa. Yllättävän helpolla saimme sovittua päivän ja paikan joka sopi kaikille. Koska siippa menee aamulla reippaana töihin, päätin minä nauttia lasillisen viiniä. Samaisesta syystä, emme viipyneet illanvietossa aamutunneille saakka, vaan lähdimme ihmisten aikoihin kotiin. 
Paikaksi valitsimme Ravintola Grill it.n jossa emme olleetkaan aikaisemmin käyneet. Paikka oli viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Ruokalista oli mielestäni hieman suppea, silti löysin helpolla sieltä itselleni mieluisan annoksen. 


Ruoka oli erittäin maukasta ja minulle sitä oli riittävästi vaikka olenkin melkoinen suursyömäri pienestä koostani huolimatta. Miehet jäivät kaipaamaan hieman suurempia pihvejä eli jos haluat syödä niin että napa halkeaa niin tällöin suosittelen valitsemaan ruokapaikaksi jonkin muun ravintolan.


Lohen lisukkeeksi otin emmentaaliperunoita ja voi kun olikin herkullisia, nams ja lohi taivaallisen hyvää. 


Vaikka osaankin tuhlata, osaan myös olla tietyissä asioissa pihi, joten olen ehdottomasti sitä mieltä, että hieman ylihinnoiteltu paikka tuo Grill it oli. Kovin edullisia annoksia ei ollut listalla valittavana mutta tästä voi joku toinen taas olla täysin erimieltä. No, tämä on minun ja lompakkoni mielipide hintoihin. 
Ilta oli ehdottomasti yksi kivoimmista aikoihin. Oli ihanaa lähteä puolison kanssa iltaa mukavien ystävien kanssa. Teimme ystävieni kanssa päätöksen, että tästä otetaan tapa

Tällainen luminen päivä täällä. Huomenna olisi ajatus sutia maalia pojan huoneen seinille. Saas nähdä iskeekö aamulla laiskuus. 

Nyt oman hanin kaikkuun katsomaan Samulin päivää netistä. 
-Nanni-

12 kommenttia:

 1. Samuli oli ihana<3
  Kivaa kuulla ravintoloiden tarjontaa sieltä, kun aina aika tavasta siellä Oulussa pistäydytään...
  Täälläkin lumipyryinen päivä ollu ja aivan kaamea ajokeli!
  Mukavaa lauantaita Nanni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tuo Samulin päivä oli pieni pettymys. Jäin kaipaamaan niitä tutumpia biisejä. Mutta SAmuli itse on ihana. Ensi kerralla kun tulette Ouluun olisin hurjan onnellinen jos ehdittäis treffata.

   Poista
 2. Kuulostaa oikein kivalta illalta! Ihanan näköinen annos! Mukavaa viikonloppua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli kyllä täyden kympin arvoinen, porukka oli aivan paras. Ihanaa viikonloppua sinullekin Johanna.

   Poista
 3. Ravintolaruokaa, nam! Ennusmerkit näyttävät vahvasti siltä, että minäkin pääsen tänään tilaamaan ala cartesta. Kun harvoin käy, se on tapaus :). Kiva ilta teillä. Useamminhan noita pitäisi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, nautihan illastasi ja herkuttele oikein ajan kanssa.
   Juu enemmän pitäisi nauttia tuollaisista illoista.

   Poista
 4. Elämän suuria nautintoja - yhteinen ilta puolison kanssa, ystävien kanssa ja hyvää ruokaa! Meillä se tarkoittaa usein sitä, että paikaksi todellakin valitaan ns.mättöpaikka - tai sitten isäntä pitää esisyöttää kotona ennen ulkoruokintaa;)
  Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, todellakin toteutan tuon kaavan, ensin evästä kotona ja sit piperretään jossain ravintolassa :D mie oli kyl kotia tullessa nälkäinen. No tulipa koettua tuokin kokemus.
   Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä leikkaukseen.

   Poista
 5. Kuulostaapa mukavalta illalta, välillä on niin ihanaa herkutella ravintolassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja liiankin harvoin sitä kotoa lähtee kauppaa kauemmas.

   Poista
 6. Me käydään tosi harvoin ulkona syömässä, lähinnä lomareissuilla mutta nyt on vielä hyvästi muistissa alkukuusta ravintolassa nautittu viiden ruokalajin juhlaillallinen. Meidän juttu on paremminkin kokata ystäville tai ystävien kanssa, se on ihan huippumukavaa :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 7. Oli varmaan ihana käydä syömässä :) Ravintolassa syönti hyvien ystävien kanssa on ihan luksusta :) Herkullisen näköisiä ruokia...Vesi tulee kielelle :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -