HIP HEI HYPPY

maanantai 13. lokakuuta 2014

Ouluun avattiin keväällä koko perheen sisäaktiviteettikeskus, Superpark joka löytyy Limingantullin Prisman lähettyviltä. Superparkissa vain mielikuvitus on rajana. Siellä voi pitää kokouksia, konsertteja, messuja ja yritysjuhlia sekä sieltä löytyy monipuolinen ravintolapalvelu. Aikalailla tällä tavoin he elämystehdastaan mainostavat.
Työpaikkani tarjosi nopeimmille halukkaille lippuja kyseiseen paikkaan ja miksipä olisin ilmaisista lipuista kieltäytynyt. Superparkin liput ovat mielestäni aika suolaiset vaikka toki tuolla kaikenlaista puuhaa onkin tarjolla, mutta tuskinpa raskisin kovin usein maksaa tuota 19€/hlö lipun hintaa. Rahastuksen makua on myös siinä, että vanhemmat eivät pääse tuonne ilman lippua vaan meidänkin perheestä pitää pulittaa 4x19€, huh hei, en raskisi. Olihan meillä hauskaa mutta itse en jaksanut temppuilla koko rahan edestä, lapsethan nyt olisivat olleet siellä vaikka yöhön saakka. Plussaa taas on se, että saat olla siellä rajattoman ajan sekä käydä välillä pois ja tulla saman päivän aikana uudelleen. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, enkä toki ehtinyt edes kuvata ihan jokaista paikkaa eli kaikki riemu ei kuvissani edes näy.
Saimme testailla mm. isoja trampoliineja, jätti liukumäkiä, trapetsitaiteilua, golfsimulaattoria, frisbeegolfia, skootausta, polkuautoja, erilaisia kiipeilytelineitä ja ja ja ja vaikka mitä kaikkea hauskaa. Enemmittä puheitta, kantsii käydä itse kokemassa tuo elämys. 

Myymälä
Polkuautorata
Monen moisia telineitä
Erikoisliukumäki
Myös perheen pienempiä on muistettu
Hip hei hyppy
Ja nilkat suoriksi.
Tasapainoilua

Fribeegolfia
Kuinkas nopeaa ne herran lämyt lähtikään?

Tällainen päivä meillä oli viime torstaina. Pääsen tänne uudestaan jo tämän viikon perjantaina kun lähdemme koko osastomme kanssa tuonne virkistäytymään. 

Milloin sinä olet viimeksi heittäytynyt "lapselliseksi". 
-Nanni-

5 kommenttia:

 1. No hip! Pitkästä aikaa pääsen kommentoimaan, kun nyt on kummallakin tässä talossa omat mööpelit. :) Mulle tuli heti sellainen,että vitsi kun tuonne pääsisi. Sydämeltäni olen just tuollainen tempaisija, mutta sitten tosi paikan tullen oon paljo virallisempi, se kyllä riippuu ihan seurasta. Kesällä olin kaverin polttareissa Treella ja siellä käytiin Megazonessa laserpyssyillä ampumassa. Aluksi ajattelin, että onpa tyhmä juttu, mutta lopen se oli ihan huippua! Sitä vaan pitää uskaltaa olla oma itsensä.

  VastaaPoista
 2. Minä olen toisinaan kyllä niin "lapsellinen", on ihanaa hullutella ja heittäytyä hassuttelemaan. Nuorempana saatettiin hyvän ystäväni kanssa kokeilla kaikki leikkipuistojen uudet vemputtimet eikä meillä tuolloin ollut vielä edes lapsia. Kyllähän sitä saa revitellä eikös juu.

  VastaaPoista
 3. Minuakin tympii että lastenpuistoihin pitää aikuistenkin maksaa. Tulee helposti kalliiksi, ja lapsethan sielä riekkuu :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin. Hoplopissa onneksi aikuiset saa istua ilmaiseksi. Tällainen on silkkaa rahastusta.

   Poista
 4. Tuollapa ei ole ehditty vielä käymään. Olipa kiva nähdä kuvia, mitä kaikkea siellä on tarjolla. Eiköhän sitä vielä tämän vuoden puolella tule pyörähdettyä tuolla :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -