JA HUOMENNA SE SITTEN TAPAHTUU

torstai 30. lokakuuta 2014

Oulun Ideaparkin avajaiset siis. Ouluun on pitkään jo kaivattu uusia tuulia ja kunnon kauppakeskusta. Kempeleen Zeppeliini on uudistuksensa jälkeen kiva paikka kierrellä ja sieltä löytyy yhtä sun toista mutta meiltä sinne on turhan pitkä matka ajella. Oulun Ideapark tulee Ritaharjuun eli Pohjoispuolelle Oulua. Meiltä tuonne ei enää olekaan pitkä matka ja veikkaan, että piipahtelen tuolla tuon tuostakin. En välttämättä juurikaan ostelemassa mutta ruokailun merkeissä ja välillähän on vain kiva kierrellä ja katsella. 


Menenkö huomisiin avajaisiin tai viikonloppuna ylipäätään? En usko ainakaan, vaikka postilaatikkoon tipahtanut valtavan kokoinen mainoslehti tarjoaakin paljon katseltavaa, kummasteltavaa, avajaistarjouksia, lahjakortteja, ilmaisia kahveja sekä ilotulitusta. Jaettavien lahjakorttien toivossa voisinkin Ideaparkissa piipahtaa mutta veikkaan, että niiden perässä juoksee moni muukin ja minähän menen aamulla töihin, joten lahjakortit ovat päivällä jo paremmissa taskuissa, eli se siitä. Mitäs liikkeitä Ideapark pitääkään sisällään? Olen ollut alusta saakka kovinkin skeptinen liikkeiden suhteen, veikkailin sinne tulevaksi ne tutut ja turvalliset, joka paikan liikkeet henkkamaukka, Lindex ja KappAhl. Mainoslehtinen ei yllättänyt minua lainkaan liikkeiden suhteen, harmi. Olisi ollut ilo huomata olleensa väärässä mutta ei, juurikaan mitään sellaista sinne ei tule, mitä Oulussa ei jo olisi, muutamia juttuja lukuunottamatta. Marimekkoja, Pentikin liikkeitä, Seppälöitä jne on Oulussa jo vaikka muille jakaa mutta pitihän ne tuonnekin saada. Ja tottakai kauppakeskuksissa kuuluukin olla ne luottokaupat ja kiva kun ne ovat tuossa lähellä, eipä tarvitse ajella keskustaan, mutta olisi ollut sangen huippua kun tuolla olisi ollut joku ihan huippu juttu. Mikä se onkaan niin enpä osaa sanoa, mutta sellaista sinne en nyt tule. 


Poikkeuksena Lempäälän kauppakeskukseen, tämä on varmastikin huomattavasti pienempi mutta karttaa tutkaillessani huomaan, että kaikki liikkeet ovat yhden käytävän varrella toisin kuin ensimmäisessä Ideaparkissa ne on mielestäni sikinsokin siellä täällä, ja sokkeloita on joka nurkassa. Vaikka kirjoituksestani saattaa saada vaikutuksen, etten ole lainkaan innoissani kyseisestä kauppakeskuksesta niin ehei ei se sitä ole. Miksi pitäisikään aina hehkuttaa kaikkea, vaan lähinnä pohdiskentelen hieman kriittisesti huomenna aukaistavaa keskusta. Toivon, että yllätyn vielä erittäin positiivisesti tuon paikan suhteen ja jos näin käy niin avoimesti tulen kertomaan siitä myös täällä. 


Kuvat eivät liity Ideaparkkiin millään lailla vaan...
Viime viikolla Ikean reissun ostokset tässä vilahtelevat. Suuren suuria ostoksia ei tehty, vaan mukaan lähti parin euron juttuja. Noihin mustavalkoisiin tyynyihin ihastuin aivan vallan ja olihan niillä hurjasti hintaa 39kr. Neidin maidolle löysin sen suuremmasti etsimättä kivan emalisen kannun, ja taisipa silläkin olla hintaa 39-49kr. Ikean kynttilät ovat parhaita kynttilöitä, jos ei lasketa sitä yhtä settiä joka valuutti seinät ja sohvat pilalle. Muuten en voi noita suht edullisia kynttilöitä moittia. Meille ei ostella tuoksukynttilöitä mutta nyt löysin ihanan miedon mansikantuoksuisen kynttilän ja niitä otin varoen mukaan muutaman. Onnistunut ostos, sanon minä. Todella hentoinen tuoksu ja kynttilää olen poltellut ahkerast yli viikon ja vielä on poltettavaa jäljellä. 
Viikonlopulle on tiedossa yhtä sun toista mukavaa puuhailtavaa kutsuista partioleiriin, niistä enemmän toisella kertaa. 

Ihanaa alkavaa viikonloppua. 
-Nanni-

14 kommenttia:

 1. Mä tuun joku kerta tutustuu sinne sun kaa ;)
  Meillä on muuten samat tyynyt!

  VastaaPoista
 2. Niin tuut ja sit kierrellään ja kummastellaan. Eikä?? No onpa ylläri, me kaks marjaa <3

  VastaaPoista
 3. Niinpä, mukavaa :) Mulla kans lisäksi tulossa tän Ritaharjun alueen kokous sinne ja tutustumiskäynti. Pitää varmaan viikonloppuna silti pyöräillä sinne :) Ihan kivoja liikkeitä, vaikka oisin pari liikettä sinne vielä toivonut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanaa että se tuli tähän meidän lähelle mut jotain spesiaali olisin sinne kaivannut.

   Poista
 4. Minusta on tosi kiva juttu, että saadaan Ideapark Ouluun :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ehdottomasti minustakin mutta jotain spesiaalia kovasti sinne toivoin.

   Poista
 5. Upeaa, että Ideapark on saatu sinne, hetimiten kun on asiaa sinne päin, täytyy kyllä poiketa siellä!
  Ihanaa viikonloppua Nanni<3

  VastaaPoista
 6. Mä toivoisin että tänne meille avattavaan goodmansiin tulisi joko tai zara tai mango ja joku oikeasti hyvä kenkäkauppa, mutta eii... Toivottavasti joskus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noita mieki toivoin meidän Ideaparkkiin. Tai edes jotain erikoista. Toivottavasti tosiaan joskus.

   Poista
 7. Toivoin Zaraa, Hollisteria, koko perheen Espritiä,Tommy Hilfigeriä, Indiskaa jotain aivan spesiaalia. -Kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki toivoin Kirsi tuota Hilfigeriä ja Espritiä, ne ois ainaki ollu tosi kiva saada. Edes jotain spesiaalia mitä Oulussa ei vielä ole.

   Poista
 8. Mäkin olen vähän pettynyt siihen, ettei tuolla ole mitään speciaalia. Noihan kaikki löytyy jo vähintään Zeppeliinistä. Mutta kyllä mua silti vähän houkuttais mennä. Tänään en päässyt. Jos jaksaisin huomenna aamusta lähteä, katsotaan.

  VastaaPoista
 9. Pitääpä tulla joskus tulla katsastamaan tuo uusi kauppakeskus!
  Kivaa viikonloppua Nanni :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -