RIITTÄVÄN MONTA KASIA TAKAA MIELLYTTÄVÄN ULKOILUHETKEN

lauantai 4. lokakuuta 2014Voin rehellisesti sanoa, etten ole valmis sijoittamaan lasten sisävaatteisiin suuria summia. En ostele lapsille monen kympin puseroita tai housuja ja syystä, että yhdet ei riitä vaan sisävaatteita pitää olla paljon. En laita niihin rahaa koska itkettäisi kun 50€ housuissa olisi parin käyttökerran jälkeen reikä polvissa. Kerran tilasin pojalle suht kalliit college-housut (merkillä ei väliä) kun minulle luvattiin että polvet kestää ja polvissa on vahvistukset. Eipäs kestänyt, ainakaan meidän pojalla. Päätin, että pidättäydyn H&M.n vaatteissa, ne ovat edullisia, tytöille varsinkin löytyy sieviä kuoseja ja kivoja malleja ja hintaansa nähden kestävät yllättävän hyvin. Todella hoikalle pojalle löytyy housuja esim. KappAhlista. Mutta ulkovaatteisiin ja kenkiin taas olen valmis satsaamaan. Tässä asiassa pätee sanonta "köyhän ei kannate ostaa halpaa".Ulkovaatteilta vaaditaan aika paljon. Koululaiset ja hoitolaiset ulkoilevat useamman kerran päivässä joten kuivana pysyvä vaate on tärkeä. Meidän lapsilta löytyy useampi 8848 Altitude- merkin ulkovaate ja itseasiassa minullakin on kyseisen merkin toppahousut. 8848 taidetaan myydä ainoastaan urheiluliikkeissä mutta saatan toki olla väärässäkin. Jos merkki on sinulle vieras niin vertaisin 8848-merkkiä Ticket to Heaven-merkkiin. Eli jos olet Ticketin ulkovaatteisiin tyytyväinen, et taatusti pety 8848-vaatteisiinkaan. 


Pojalle ostimme tuon softshell takin keväällä Intersportista. Hoikalle lapselle tuo malli oli todella kiva sillä siinä oli pituutta ja malli oli kapea. 


Neidin takki löytyi kesällä myöskin Intersportista, hyvässä alennuksessa. 
Vaikka vaatteen ostohetkellä kirpaiseekin todella kovaa voin olla varma, ettei vaate hajoa käsiin vaan se menee niin pitkään, että lapsi kasvaa siitä ulos ja toinen tärkeä kriteeri, vaate pysyy kuivana. Mikä onkaan ärsyttävintä kun talvella lapsi tulee sisälle ja haalari on likomärkä ja hyvä jos se ehtii kuivuakaan ennen seuraavaa ulkoilukertaa. Suosittelen lämpimästi testailemaan, jos ei lapselle niin vaikka itselle, tai molemmille. Onko merkki sinulle tuttu?

Lämpöiset syysterkut.
-Nanni-

14 kommenttia:

 1. Ei taida olla meidän pojilla tätä merkkiä. Meillä on vaatteet menneet pitkään pojalta pojalle :) Kivan näköisia vaatteita :) Ihanaa iltaa sulle Nanni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä poika kuluttaa niin puhki omat vaatteet ettei niistä tahdo jäädä muistoa enää siskolle.

   Poista
 2. Meillä on ihan sama lastenvaateideologia ;). Tuo merkki ei ole kovin tuttu. Mutta kivat kasit kyllä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkakilepa joskus merkkiä urheiluliikkeessä.

   Poista
 3. Merkki on tuttu ja ollut meilläkin muistaakseni tytöllä joskus.
  Kivannäkösiä vaatteita ovat, kivat illat Nanni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuosta merkistä tosissaan tykätään.

   Poista
 4. Mä sorrun kyllä ostamaan merkkivaatteita (yhtä tiettyä merkkiä) sisävaatteiksikin, koska ne vain on niin kauniita. Mutta niitäkin eniten alesta tai käytettynä, ettei olis niin kalliita. Munkin mielestä kuitenkin tärkeintä on just panostaa niin ulkovaatteisiin, että on laadukkaat. Mun perhepäivähoitajana työskentelevä täti jaksaa aina painottaa sitä. Hänellä on vuosien kokemus siitä, miten kurjaa on, kun lapsen vaatteet ei pidäkään vettä luvatulla tavalla :/ Tuo on itselle aika outo merkki, mutta hyvä pitää mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mielellään ostaisin kalliimpia sisävaatteita mut kun yhdet ja kahdet ei riitä niin en raaski tuhlata niihin omaisuutta. Ulkovaatteet pitää kyl olla laadukkaat.

   Poista
 5. En ole koskaan aiemmin kuullut ko merkistä, näyttää kivalle! Täälläkin panostetaan enemmän lapsen ulko- kuin sisävaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkovaatteet saa mielestäni ollakin kestäviä.

   Poista
 6. Meillä oli pienenä erilaisia vaatteita (ei kuitenkaan kalliita merkkejä) kaapissa, mutta niin vain kävi, että muutamat olivat lapsen suosikkeja. Niitä olisi pitänyt saada käyttää, että hyvä kun pesuun saivat välillä mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös lapsilla on omat suosikit ja yleensä ne on ne kuluneimmat vaatteet.

   Poista
 7. Ostin omille lapsille 8848 ulkovaatteet tänä syksynä ensimmäistä kertaa ja ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä. Isommille lapsille ostan lähes ainoastaan urheiluliikkeestä kaikki vaatteet, pienemmällä kasvu on niin nopeaa, että kelpaa hyvin halvemmatkin henkkamaukan vaatteet.

  Nyt harmittaa kyllä, olisin ostanut pojalle tuon saman sinisen takin, jossa iso kasi selässä, niin kaupassa sanoivat, että on tyttöjen takki. Hyvinhän se menee pojalle, nyt harmittaa kyllä vietävästi, olisi ollut paljon hienompi kuin meille ostettu "poikien malli"!

  Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäääh? Tyttöjen mall? Me ostettiin keväällä tuo takki pojalle ja se oli sellaisessa tangossa missä oli pelkkiä poikien 8848 takkeja. Onpas outoa. Poika on kyllä takista tosi paljon tykännyt ja neiti myös ja malliltaan toi on juuri hyvä meidän hoikalle ja pitkälle pojalle. Meillä on tykätty ko merkistä ja useamman vaatteet merkiltä löytyykin. Toppahousut mm sekä pojan vanha puku jonka nyt tarjosin neidille. Ei muka kelvannut. Joko pistän sen myyntiin tai "pakotan" tytön pitämään sitä edes yhden talven.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -