TIIMARIN KORVIKE KENTIES?

keskiviikko 29. lokakuuta 2014


Ikäni innokkaana askartelijana, Tiimarin loppuminen harmitti, sillä olinhan tyttäreni kanssa vakioasiakas. Loppualeista rohmusin yhtä sun toista matskua varastoihini odottelemaan käyttöä eikä ne käyttämättömäksi ole jääneet. Kaappini syöverit ovat imeneet vuosien varrella kammottavan määrän askartelusälää, osaa käytän edelleen ja osa on jo niin "out of season" ettei tekisi pahaa siivota tuota kaappia joskus. Toiset rohmuilevat leimasimia kasapäin, minä taas kerään askartelupapereita kuin harakka kiiltävää. On koristepaperia joka lähtöön, niillä tapetoisi kevyestikin yhden omakotitalon.
Viime viikon pikaisella Ikea reissulla havaitsin, että Haaparannan Ikea on lisännyt valoikoimiinsa valtavat määrät askartelu- ja lahjatarvikkeita. Olisin voinut ostaa mukaani säkillisen kaikkea ihanaa mutta päätin rajoittaa hankintani ainoastaan lahjapaperiin.Ihanasti noissa on panostettu monipuolisuuteen. On runsaasti värikkäitä juttuja lasten juhliin, tyylikkäämpiä versioita aikuisempaan makuun ja ihanuuksia jouluhulluille (kuten minulle). Tarviiko lahjarasioiden olla tylsiä? No ei todellakaan, niidenhän kuuluukin olla osa sitä lahjaa. Meillä ainakin pyritäänkin säästelemään kaikki saadut lahjapussukat jatkakäyttöä varten. 
Olin sen verran hämmentynyt tästä paperitarvike tarjonnasta, etten älynnyt ostella kivoja vihkoja jo valmiiksi odottamaan tulevia tarpeita varten. Neitin kaverisynttäreille täältä olisi saanut jos ja vaikka mitä pientä ylläria lahjaksi. Pikku taiteilijoitakaan ei todellakaan ole unohdettu.

Vaikka itse ei perustaisikaan pätkääkään askartelusta, voi tehdä ostoksia pienemmille taiteilijoille ja ostella lahjaksikin jotain kivaa.  Jatkossa siis tiedänkin varautua ostelemaan Ikeasta muutakin kuin kodin juttuja. 

Täällä on startattu jo joulukortti askartelut, muutama on vasta valmiina eli suurin työ on vielä edessä. Jouluhan itseasiassa tulee aina aika ryminällä joten parempi aloitella pikku hiljaa. 

Joko sinä olet tutustunut Ikean askarteluosastoon? 
-Nanni-

7 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja!
  En ole käynyt pitkään aikaan Ikeassa ja suunnitelmissa onkin piiketa sielä ennen joulua!
  Upeita lahjapapereita!
  Mukavat illat Nanni♥

  VastaaPoista
 2. No en oo, mutta hitsi, kun menen Ikeaan seuraavan kerran niin todellakin hankkiudun tuolle osastolle! :-D

  VastaaPoista
 3. Kesällä kävin Kuopion Ikeassa. Minulla meni niin pää pyörälle tuolla askarteluosastolla, että tosi vähiin jäi ostokset ;)

  VastaaPoista
 4. Voi tuo Ikean askarteluosio on aivan ihana, lahjapapereita olen minäkin sieltä ostellut :)
  Tänä vuonna voisi miettiä myös itse tehtyjen joulukorttien askatelua.

  VastaaPoista
 5. On käyty, ja useasti;) Minuakin harmitti aikanaan Tiimarin lopettaminen, mutta onneksi on tosiaan Ikea ja toinen suosikki on Tiger.
  Kannattaa muuten olla nopsa noiden Ikean joulujuttujen kanssa, ihanimmat ovat aiempina vuosina loppuneet jo ennen joulukuun alkua;)

  VastaaPoista
 6. Ikeassa on aika paljon kivoja askastelujuttuja. Olen muutamankin kerran siellä katsellut, mutta kyllä se Tiimari silti oli ylitse muiden näissä :)

  VastaaPoista
 7. Tiimarihan tulee takaisin? Ainakin olen jostain kuullut. Ihania asioita on tullut Ikeaan :) Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -