KOLME JALKAA LISÄÄ AUTTAA ARJESSA

perjantai 14. marraskuuta 2014Voihan Manfrotto sentään kuinka ilahduin saamastani synttärilahjasta, vaikka se nyt tulikin hieman jälkilennolla synttäreistäni mutta se ei haittaa. Harrastus kuin harrastus syö kokoajan aikaa ja rahaa eikä yksillä ja samoilla varusteilla pärjää loputtomiin. Toivoin kovasti saavani lahjaksi kamerajalustimen sekä itselaukaisimen. Ehkä "hieman" saatoin sitä jopa ääneen toivoakin. Itseasiassa kävimme katselemassa jalustimia Gigantissa. Samalla kun myyjä esitteli minulle erihintaisia ja laatuisia jalustimia, mieheni googlaili vieressä netistä hintavertailuja. Arvatenkin jalustin eikä sen kummemmin laukaisinkaan lähtenyt mukaan Gigantista vaan ne tilattiin huomattavasti edullisemmin jostain mistä lie. 

             

Sen kummempaa tietoa jalustimista minulla ei ollut eikä ole vieläkään. Myyjä suositteli, ettei aivan halvinta kannate ostaa jos haluaa, ettei kamera ole nurin hepposen jalustimen vuoksi. Tärkeintä tietenkin on luotettavuus ja helppokäyttöisyys. Kameranhan tulee olla jalustassaan tukevasti sekä kääntyillä käyttötarpeen mukaan joka suuntaan. Manfrotto on merkiltään minulle täysin vieras mutta Gigantissa sen hinta oli sieltä kalleimmasta päästä. Ihana netti ja sen kaikenmaailman kaupat amazoneineen ja ebayneen, sieltähän tämä löytyi reippaasti halvemmalla. Mielellään suosisin ostamista oman alueen liikkeistä mielummin kuin netistä mutta koska en ole Roope Ankka, on pakko ostaa sieltä minne rahavarat riittävät. 
Suuresti en ole vielä jalustinta käyttänyt, ihan muutamia kertoja mutta oikein se on ollut toimivan oloinen apu kuvaamiseen. 

Viikonloppu starttasi ylimääräisellä vapaapäivällä. Aamulla säntäsin salille ja kauppaan. Illalla lähdemme viettämään ystäväperheen luo koko perheen pikkujouluja. Luksusta tässä on se, että autoon pakataan mukaan puoli kotia ja jäämme heille yökyläilemään. Eipä tarvitse lastenkaan lopettaa leikkejään aina kesken ja itsekin saa nautiskennella ystävän seurasta kaikkine jalkahoitoineen päivineen. 
Hei ja muista osallistua viimeiseen arvontaan, aikaa on maanantaihin saakka. 

Ihanaa viikonloppua ja mahdollisia pikkujoulukemuja. 
-Nanni-

9 kommenttia:

 1. Jalustin + laukasin jne. löytyvät täältäkin, mutta aika vähäiseksi ovat jäänneet niiden käyttö. :/

  VastaaPoista
 2. Meiltäkin löytyy kolmijalka, itseasiassa jo kolmas sellainen :D Eka oli n 20 e maksanut tekele, joka oli ihan surkea. Tokaksi ostettiin Manfretto, jossa ei varsinaisesti ollut vikaa, mutta kantokyky ei ollut riittävä meidän raskaalle kamerakalustolle :D Vastikään hankittiin Benron jalusta, jonka pitäisi nyt olla riittävän tukeva. Ihanaa viikonloppua :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 3. Onkohan mulla tarve näille myös? No vielä onneks lapset napsii kuvia ;)

  VastaaPoista
 4. Minulla on kaikista halvin versio, valitsin sen vain hinnan perusteella. Muita kriteereitä ei ollut...Tosin mies oli sitä mieltä, että ensin olisi pitänyt tutkia että mikä on paras ja mitä ominaisuuksia pitäisi olla, hinta jne. ;)
  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Pitäisiköhän minunkin viimein hankkia jalusta. Sillä onnistuisi hämäräkuvatkin ilmeisesti paremmin... Täytyy kirjoittaa joulupukille ;). Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Jalustan hankkiminen on täälläkin käynyt mielessä! Kotoa kun ei oikein valokuvaajia löydy.. onneksi äiti ottaa välillä kuvia kuitenkin kun nähdään :).

  VastaaPoista
 7. Kahvi- tai teekuppihaaste olis sinulle jos sen haluat, ihanaa viikonlopun taikatunnelmaa!

  VastaaPoista
 8. Onpa kiva lahja! Leppoisaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -