KUN ÄITI SAIRASTAA

keskiviikko 26. marraskuuta 2014


Nyt on kyllä akkaan iskenyt semmoinen tauti, ettei jaksa kissaa sanoa, saati tehdä mitään muutakaan. Blogien lukeminen ja kirjoittaminen on todella heikoilla  ja hyvä kun jaksaa vessaan raahautua. Maanantaina raahauduin kahdeksan jälkeen lääkäriin. Korvissa suhisi eikä toisella korvalla edelleenkään kuullut mitään muuta kuin suhinaa. Olin yskinyt aamu viiteen ja pojan herätyskello herätti seitsemältä, siis kokonaista kaksi tuntia unta. Tohtorin kuunnellessa keuhkoja, purskahdin itkuun väsymyksestä. Kolmen yön unisaldo oli kutakuinkin vajaa viisi tuntia. Onpa kumma jos vähän itkettää. 
Molemmissa korvissa on tohtorin mukaan paha korvatulehdus eikä se yllättänyt minua lainkaan, sellainen olo noissa korvissa tosiaankin on. Koti kuumemittari olikin ilmeisesti rikki sillä olin viikon mitannut sillä alilämpöä vaikka olo oli kuin kunnon kuumepotilaalla konsanaan. Tohtorin mittari näytti reilua kuumetta buranasta huolimatta. Ei muutakuin reseptiä reseptin perään, sairauslomalle ja kotiin lepäämään. Sitä onkin tullut tehtyä ihan urakalla, toisin kuin yleensä. Normaalisti, olipa tauti mikä hyvänsä, yritän yskimisen, oksentamisen tms. ohella tehdä edes jotain kotihommia. Kuulostaako tutulta? Miehet eivät IKINÄ toimisi näin. Nyt ei ole kotihommat onnistuneet, halusinpa tai en. Lääkekuurista huolimatta kuume majailee minussa edelleen, korvien tilanne ei maanataihin verrattuna ole muuttunut miksikään. Edelleenkin humisee enkä kuule käytännössä mitään. Jossain vaiheessa tilanne huvitti muuta perhettä suunnattomasti kun kerrankin oli lupa "huutaa" äidille mutta sekin viehätys on poistunut, lähinnä lapsilla kyllästyttää jo karjua. 
Onko tämä siis nyt sitä influenssaa jota vastaan hain rokotteen juuri ennen sairauden alkua,vai mikä ihmeen ebola tänne meidän nurkille on pesiytynyt? 

Onko siellä pysytty terveenä?
-Nanni-

11 kommenttia:

 1. Voi sinua raukkaa, tautisi kuulostaa tosi kaamealta!
  Ja se on kyllä niin tosi, että kun miehilä on vähänki kuumetta tms. niin eivät kyllä tee kotijuttuja, niinkuin me äidit aina teemme!!
  En ossaa muuta sanoa, kuin että koita levätä ja mene uudestaa lääkärin pakeille, jos ei pian ala vaikuttaa..
  Haleja Nanni<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sari. Perjantaina teen uuden reissuun tohtorille jos olessa ei ollenkaan ala näkymään muutosta.

  VastaaPoista
 3. Voi,paranemisia.. Nyt on ihan flunssa Aalto liikkeellä. Ei varmaan mitään tekemistä rokotteen kans.:)

  VastaaPoista
 4. Yritähän nyt ihan hyvällä omallatunnolla levätä se tauti pois, ettei pahempia jälkitauteja tule.
  Haleja täältä isolla sylillä❤️

  VastaaPoista
 5. Voi kauhia mikä tauti sinuun on iskenyt! Toivottavasti lääkkeet tehoaa ja vointisi helpottaa.
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 6. Täälläkin on sairastettu karmeaa flunssaa. Kunnon kuumetta ei ollut, pientä lämpöä ja armoton pääkipeä. Pari saikkupäivää töistä, vieläkin on joku yskä ja ääni pihisee.
  Toivottavasti voit jo paremmin!

  VastaaPoista
 7. Vo että, toivottavasti pian hellittää :)

  VastaaPoista
 8. Oi kuulostaapa kamalalta ja kurjalta! Pikaista paranemista sinne <3

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä ja toivottavasti se nyt jo pian helpottaisi! Kauhealta kuulostaa.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille stemppauksista <3 olette ihania.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -