LEMPPARI TUOTESARJANI VOITTI...

maanantai 17. marraskuuta 2014


Synttäriviikon viimeinen arvonta on päättynyt. Osallistuja kommentoi aloe vera arvontaan/tuotteisiin näin... 
"Meillä on ollut käytössä aloe veran emergency spray ja sitä on tullut tupsauteltua milloin minnekkin, koiran korvista omaan päänahkaan. Näistä tuotteista eniten kiinnostaa tuo hair & body wash, tämä voisi meidänkin atoopikko neidille olla passelimpi aine kuin kaupan kaikenmaailman hujuhajuilla varustetut tökötit. Elikkä mukana arvonnassa tahtoo olla hän!
Mari"
Onnea siis Marille ihanasta Aloe vera tuote-setistä. Setin arvohan on siis 53€ ja sen tarjosi arvottavaksi Saksalainen LR Health & Beauty Systems. Itsellenihän tosiaan noi tuotteet on jo tuttuja useamman vuoden takaa ja jos perheestä löytyy iho-ongelmaisia/atoopikkoja niin suosittelen kyllä etsimään jälleenmyyjän käsiin, iso apu on ollut meidän perheelle. 
Jätähän Mari yhteystietosi kommenttikenttään niin saan paketin sinulle postitettua. En tietenkään julkaise kommenttiasi. 
Nyt on kaikki arvonnat suoritettu, ihanasti osallistujia oli viikon aikana, kiitos teille ja kiitos yhteistyökumppaneille eli LR.lle ja Oulun kiipeilykeskukselle. Onnea vielä kaikille voittajille. Tiedä vaikka joulun alla arvottais vielä jotakin ihanaa. 

Oikein kivaa viikkoa toivottelee
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -