MAAILMAN PARHAAT PIKKUJOULUT

sunnuntai 16. marraskuuta 2014


Kun ystäväni kysyi, että pidetäänkö perheiden kesken pikkujoulua en epäröinyt vastaustani hetkeäkään. Tällaista kutsua olen odottanut vuosia. Monesti olen itsekin yrittänyt moisia kemuja järjestää mutta monen joulunalusaika on kiireinen eikä sen vuoksi perhe pikkujouluista ole tullut mitään. Alkuillasta menimme isolla joukolla hohtokeilaamaan ja wautsi mitä taitureita perheen pienimmätkin oli. Ja mikä parasta, ei kenelläkään mennyt hernettä nenään vaikkei joka kerta tullutkaan täyskaatoa. Keilauksen jälkeen menimme ystävien kotiin illan viettoon. Auto oli niin täynnä tavaraa, että joku olisi voinut luulla meidän muuttavan. Saimme siis iloksemme jäädä yökylään ja mikä sen parempaa. Näin ei jäänyt lapsilla kerrankin leikit kesken vaan saivat puuhailla myöhään yöhön saakka ja jatkaa aamulla siitä mihin illalla jäätiin. Me aikuiset saunoimme pitkän kaavan kautta. Illan mittaan tuli hoidettua kuivat kantapäät, lakattua kynnet pikkujoulutunnelmaan ja parannettua maailmaa ihan urakalla. 
Sopu sijaa antaa, eikös vaan. Ystävillämme on saman kokoinen koti kuin meillä eli ei yhtään liikoja nelijöitä mutta eihän sitä ennenkään ole kartanoa tarvittu, että mahdutaan vierailulle. Siskonpedit poikineen antoi makoisat yöunet ja aamulla oli kiva juoda aamuteekupposet yhdessä rakkaan ystävän kanssa. Lasten mielestä kotia lähtö tuli siltikin liian aikaisin mutta jospa toteuttaisimme saman homman pian uudelleen. Vaikka Uutena Vuotena. Heh heh, vink vink.
Ihan huippu paras pikkujoulu pitkiin aikoihin. Miksi siis pikkujoulut pitäisikään olla vain aikuisten ryyppäys karkelot? Minusta oli ihanaa olla koko perheen kera, kaikilla oli hauskaa ja sehän se on tärkeintä. Juhlitaanko teillä pikkujouluja koko perheen kera vai onko ne ainoastaan aikuisten kesken vietettäviä juhlia?

Kiitokset S.n perheelle ihanasta pikkujoulusta, otetaanhan joskus uusiksi? Terveisin ryhmä rämä. 
-Nanni-

16 kommenttia:

 1. Oi, olipa teillä kivat juhlat! Joskus meillä on ollut tuollaisia pikkujouluja. Silloin kun lapset olivat pienempiä. Kivan kollaasin olet tehnyt :) Kivaa alkavaa viikkoa Nanni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3
   Enemmän pitäisi järjestää koko perheen juhlia.

   Poista
 2. Kiitos teille seurasta, oli tosi kivaa. Ehdottomasti otetaan uudestaan ja mahdollisimman pian :) Ja ihania kuvia olet taas ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ystävä Rakas.Josko jo uutena vuotena?

   Poista
 3. Ihana tuo valaisin (jos joskus saisi itselle samanlaisen <3), kynttilätuikut myös ihania, samoja löytyy meiltäkin :). Tänä vuonna en aio osallistua työpaikan pikkujouluun mutta olisi hienoa jos joidenkin ystävien kanssa saisi viettää yhteistä aikaa samoin kuin te olette tehneet :). Tänään oli kyllä mahtava porukka koossa ku vietimme kummipoikamme synttäreitä <3
  -Päivänsäde-
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KUvan jutut löytyy ystäväni kotoa.
   Itsekin olen kysellyt ystävä pikkujouluja mutta kaikilla on joulun alusaika kiireistä ja senpä vuoksi ne kaveriiltamat aina jää.

   Poista
 4. Olipa ihanan kuuloinen iltama! Minäkin miehelleni ehdotin, että pidettäisiin joidenkin kanssa pikkujoulut, mutta sitä näin lapsettomana parina huomaa pian omaavansa aika vähän samanhenkisiä-ikäisiään ystäviä, ettei se herkästi menisi juurikin sille ryypiskelypuolelle. Se onkin harmi, kun se alkoholi tuntuu nykyään kuuluvan lähes joka perhejuhlaan jollakin tavalla... Mutta, täytyypä vielä kehitellä ideaa... Mukavaa tulevaa viikkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoholi määrää ihan liikaa kaikkia kemuja.VÄhemmälläkin pärjää eikä aina tarvi ottaa lainkaan.

   Poista
 5. Kyllä me järkkäillään tuon tuosta jotain kemua ja tapahtumaa niin perheiden kuin vain aikuistenkin kesken. Ei tarvitse olla pikkujouluaika juhlahumuun. Koska se on totta, silloin on kaikilla aina kiire... :) Meillä on jo perinteeksi muodostunut uusi vuosi, jota vietämme siis omalla porukalla jo 30.12. (meillä vuosi vaihtuu siis päivää ennen kuin muilla :)) Näin saamme olla aikuisten kesken aivan rauhassa Leskisessä, ei ole pirtti täynnä, ja sitten voi pyhittää oikean aaton lapsille ja raketeille. Toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana uusivuosi teillä. Tuollainen on tosi hyvä idea.

   Poista
 6. Oi kun kivan oloiset juhlat! <3 Meillä ainoat taitavat olle töiden pikkujoulut kummallakin, aikaa järejstämiselle ei ole pahemmin. Lapsettomina tosin me ja ystävämme vietämme monesti aikaa jo joulu aattona illalla. kun on sukuloinnit hoidettu pois istumme alas sen toisen perheen, eli ystäviemme kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävien kesken vietetty aika on tosi ihanaa.

   Poista
 7. Ihanan oloinen ilta! Energistä alkavaa viikkoa kaunokainen. <3

  VastaaPoista
 8. Kiva tapa viettää pikkujoulua perheiden kesken.Eihän sen tosiaan tarvitse olla vain työpaikkojen ravintolakarkelot. Kaikkea kivaa voi keksiä tutulla porukalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin monenmoista muutakin voi keksiä, sehän on vain itsestä ja seurasta kiinni.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -