PISA DESIGN

maanantai 24. marraskuuta 2014


Vierailin kamerani kanssa viime viikolla Ideaparkissa ja siellä olevassa uuden uutukaisessa liikkeessä, Pisa Designissa. Oli mukavaa päästä tekemään juttua välillä muustakin kuin omasta arjesta vaikkei siinäkään mitään vikaa olekaan. 
PisaDesign on kalajokelaisen Satu Someron vuonna 2003 perustama yritys. Tätä ennen tuotteita on löytynyt ainostaan jälleenmyyjiltä mutta nyt Ouluun on avattu ihan ensimmäinen oma liike. Tuotteita voi tilata myös netistä. Kantavana ajatuksena tuotteille on tehdä arkeen kauniita ja laadukkaita tekstiilejä, joita on ilo valmistaa sekä käyttää. Sadun periaate tuotteissa on kestäväkehitys sekä luonnonmukaisuus. Tekstiilien materiaalit tulevat Euroopan sisältä ja pääraaka-aine tekstiileissä onkin pellava. 
Tuotteita löytyy monipuolisesti ja uskonkin, että jokainen löytäisi laajasta valikoimasta itselleenkin mieluisen tuotteen kotiin vietäväksi tai pakettiin käärittäväksi. 
PisaDesignilta löytyy mm.
Keittiötuotteita: kangasservetit, keittiöpyyhkeet, kaitaliinat, pöytäliina ja patakintaat. 
Saunatuotteita: saunatyynyt, laudeliinat, saunatakit sekä pellavafroteepyyhkeet. 
Ja lisäksi: sisustustyynyjä, nojatuoli sekä Pisa-Fabric sarjan pitäen sisällään kosmetiikkalaukkuja, käsilaukkuja, kännykkäkoteloita sekä tabletti ja läppärilaukkuja. 
Myymälään astuessani fiilis oli kuin lapsella karkkikaupassa, minä haluan tuon ja tuon ja vielä tuon... Myymälän ilme on rauhallinen ja tyylikäs, tuotteiden värit ihastuttavia. Ostotilanteessa osaisinkohan edes päättää minkävärisen käsilaukun tai meikkilaukun ottaisin kun värimaailma miellytti omaa silmääni. 

Saunatuotteita
Tuotteissa käytetty pellava tulee Italiasta ja on Aivina-pellavaa joka on laadultaan parasta pellavaa. Tekstiileissä ei käytetä viimeistelyaineita eikä muitakaan kemikaaleja. 
Pisa-Fabric

Pisa-Fabric sarja on kierrätyssarja. Raaka-aineena siinä on käytetty pellavaa, puuvillaa sekä vhs-videonauhaa. Koskaan ei siis voi tietää kantaako laukussaan mukanaan romanttisenkomedian vai hurjan seikkailuleffan. Laukkuja löytyy myös useammissa väreissä. Pisa-Fabric on kevyt ja kestävä tuotesarja. Oma sydämeni suli tuolle iltalaukulle. Kokonsa ja näkönsä puolesta se sopisi moneen käyttöön. Tietenkin iltalaukuksi mutta myös kosmetiikkalaukuksi omaan käsilaukkuun. Aika kivasti sinne sujahtikin tuote jos toinenkin. 


Sen enempiä hehkuttamatta, ihanan näköisiä ja oloisia tuotteita. Kurkkaillaanpa mitä muuta liikkeessä vielä oli tarjolla. 

Kalan nahkalla koristellut lamput. 


            

Onko PisaDesign sinulle tuttu?
-Nanni-

6 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu, mutta noi pussukat ois ihan mun juttu.

  VastaaPoista
 2. Ei,ole tuttu minullekaan:) Kauniita laukkuja. Mieheni osti minulle laukun hyvästä alesta.. Jalansijaa lampuissa,ihan uusi juttu minulle :)
  -Annukka-

  VastaaPoista
 3. Ohi kävelin, mutten uskaltanut sisään. ;) Ehkä nyt uskallan, kun tietää että sieltä vois löytyä itselle ja lahjaksi jotain.

  VastaaPoista
 4. Ei ole tuttu, mutta nuo majakkalyhdyt? Ovat ihania!!!

  VastaaPoista
 5. Majakkalyhdyt ovat Isopahkalan keramiikkaa, joka sekin Kalajoelta. :)
  Miksi Jaanh et uskaltautunut sisälle? ;)

  VastaaPoista
 6. Olen käynyt liikkeessä kaksi kertaa ja jäänyt koukkuun :) Liinoja ja löylytuoksuja on käytössä ja olen erittäin tyytyväinen laatuun. Joululahjoja pitää vielä hakea. Toivotaan suomalaiselle työlle menestystä!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -