PITSIÄ PITSIÄ JA VIELÄ KERRAN PITSIÄ

lauantai 15. marraskuuta 2014

              


Torstai-iltana oululaisia bloggareita kokoontui Mick´s Oulun järjestämään VIP-iltaan. Paikalle kokoontui vajaa parikymmentä bloggaajaa ja ennen ovien aukeamista puheensorina kävi innokkaana kylmän viiman puhaltaessa mereltä. 
Ainoa minulle tuttu bloggari oli Luumutaren Sanna, jonka ansiosta olinkin saanut kutsun mukavaan iltaan. Tilaisuus alkoi ihanalla Mango-appelsiini smoothie drinkillä ja tervetulotoivotuksella. Bloggareille tuttuun tapaan, kaikki halusivat ottaa paljon kuvia ja alkuun kamerat vain lauloivat ja jokainen keskittyi kuvaamiseen. 


Meille oli järjestetty ihania herkkuja tarjottavaksi joiden kimppuun pääsimmekin heti alkuun. Herkut tarjosi Puistokahvila Makia joka on uusi tuttavuus Oulussa. Tarjolla oli pientä suolaista sekä ihastuttavia Rocky Road suklaisia herkkuja että valkosuklaanappeja. Nams mikäpäs niillä oli herkutella. Makia löytyy ihan Oulun keskustasta ja tarkoituksenani onkin käydä tutustumassa kyseiseen paikkaan. Herkut tekivät suuren vaikutuksen joten haluankin päästä tuonne kahvittelemaan mahdollisimman pian. 
Samalla kun saimme murua rinnan alle, Mick`sin henkilökunta esitteli sen hetken muotia. Mieleeni jäi sana "pitsiöverit", eli tällä hetkellä pitsiä ei voi pukeutumisessa olla liikaa. Hmmmm noinkohan olisi. Printtikuosi on toinen hottis sana tällä hetkellä, saman kuosiset housut sekä yläosa. 


Samalla yläosalla voi saada aikaiseksi juhlavemman mutta alaosaa vaihtamalla myös rennomman lookin. Itse tykkään juurikin tällaisesta pukeutumisesta. Yhdellä vaatteella pärjää monessa tilanteessa, hyvä. 


Rennot yläosat tuntuvat olevan nyt kovassa nosteessa. Farkkujen ja bleiserin kanssa tuollainen printti t-paita on itsellekin mieluisa yhdistelmä. Eikä tietenkään saa unohtaa pikkujouluasuja, sen aikahan on parhaimmillaan ja tietenkin joulukin on ihan pian vaikka maassa ei olekaan hitustakaan lunta. Toinen upeampia pikkumustia mekkoja, ihania glitteriyläosia, toppeja, hamosia ja vaikka mitä ihanaa. Varmasti löytyy jokaiselle mieluinen juhla-asu. 


Fiilis oli iloinen, jokainen hypisteli vaatteita innoissaan. Senhän me naiset osataan, eiks vaan? Sovituskopeissa oli ruuhkaa ja aika kului juoksemalla. Ilta oli todellakin ihana ja olen kyllä iloinen, että sain  kutsun tuonne. Kiva piristys arkeen kun se ainakin itsellä on lähinnä sitä työtä, jumppaa ja lasten kuskaamista harrastuksesta toiseen. 
Ainoa asia joka jäi hieman harmittamaan oli se, ettei illan aikana päässyt tutustumaan muihin bloggaajiin. Olisi kiva tuntea muitakin oululaisia bloggareita mutta toki tuo ilta oli tosi lyhyt rupatteluille ja olihan meillä selvä ikäerokin. Paikalla oli  noi nuoret ja sit me kaks "mummoa" (sori Sanna). 
Lähdettiinkö kotiin tyhjin käsin? No eihän toki. Saimme mukaamme pienet kotiin viemiset ja olihan sitä yön hiljaisina tunteina kiva rapistella mitä ihanaa sieltä lahjapussista löytyikään. Kiitos ihanasta illasta Oulun Mick`sille sekä Sannalle seurasta. Lisää tällaisia tapahtumia, kiitos. 

-Nanni-

16 kommenttia:

 1. Ihana kun sait kutsun ja menit/pääsit <3 oli varmasti mukavaa! /Kaisu

  VastaaPoista
 2. Varmasti on ollut mukava reissu :) Osallistuin täällä Roissa party liten suur kutsuille. Mitään kynttilöitä ei pitänyt ostaa mutta ei voinut vastusta ;) Toivottavasti teille järjestetään lisää näitä.. :)
  -Annukka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia tilaisuuksia olisi kyllä kiva viettää. Niin paljon sitä kotona arjen on.

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta tapahtumalta! Meillä ei tietääkseni täällä kaakossa ole vastaavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi vähissä ne täälläkin on, harmi.

   Poista
 4. Ihanan kuulonen ilta siellä ollut, kivaa kun lahjankin sai kotiin viemisiksi!
  Ja mitä herkkuja, vautsit!
  Tuomoset päivät on kyllä kivoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa kun joku jaksaa järjestää tuollaisia tapahtumia. Ihanaa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Pitsi on ihanaa. Juuri hoksasin, että se yksi toppi unohtuikin ostaa jota ihastelin.

   Poista
 6. Kivalta illalta kuulostaa :) Herkkuja ja shoppailua, mitäpä sitä muuta tarvitsee ;)
  Harmi, kun et päässyt tutustumaan toisiin bloggaajiin, mutta ehkäpä toisella kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä nainen muuta tosiaan tarvisikaan, ja hyvää seuraakin onneksi oli, Sanna.

   Poista
 7. Kuulostaapa hauskalta tapahtumalta :)

  VastaaPoista
 8. Teillä on ollut kiva tapahtuma, ja se välittyy myös kuvista. Herkkupöytä notkuu ihania naposteltavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihania herkkuja oli tarjolla ja upeita uutuuksia vaaterintamalta.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -