PROJEKTEJA PROJEKTEJA PART 2

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Tavallaan jatkoa eiliselle mutta nyt en ole purkanut vetoketjua, en yhtä enkä kahtakaan kertaa. 
Askartelu on lähellä sydäntäni ja siitä olenkin muutamia kertoja kirjoitellut esimerkiksi täällä  ja varsinkin täällä. Sen vuoksi en suuremmasti nyt tuosta aiheesta kirjoitakaan vaan kuvasin tämän syksyn joulukortti saldon. Kerrankin olin puuhassani aikataulussa, ainakin omasta mielestäni. Monesti piperrän viimeisiä kortteja vielä silloin kun viimeisen lähettämispäivän ajankohta lähenee uhkaavasti. Tämän vuoden kortit on tehty ja pistetty eteenpäin. Moneskohan vuosi tämä jo on, kun teen joulukortit läheiselle ystävälleni? Todella mones. Hänelle on ihana tehdä kortteja sillä hän osaa arvostaa käsityötä ja sitä työmäärää mitä olen korttien eteen nähnyt. Viime joulun kortit löytyvät täältä. Tämän vuoden kortit näyttävät siis tältä.              Koska joulukortteja pitää tehdä PALJON, teen ne melkoisella sarjatuotannolla. Eli heti kerralla paljon samanlaisia, samalla periaatteella. Eihän niitä kuitenkaan lähetetä kuin yksi yhteen kotiin. Ja edelleen oman näköinen kortti on tuollainen suhteellisen yksinkertainen kortti. Omissa korteissani en voisi ajatellakaan runsain määrin koristeita, piperryksiä, kasapäin kukkia jne. Sellaiset kortit ovat kerrassaan upeita mutta nämä "tyhjemmän" näköiset yksinkertaisuudet ovat enemmän minun näköisiäni. Muutamat tämän syksyn kortit nousivat ehdottomasti ylitse muiden, niiden eteenpäin antaminen oli työn takana mutta jätin toki itselleni muutaman ihanan aarteen muistoksi. Tällaisia siis tänä jouluna. 

"Joulupukki matkaan jo käy"
-Nanni-

19 kommenttia:

 1. Mahtavaa, kun ihmiset jaksavat tehdä itse kortteja. Mulla on viime vuodet menny elektronisella kortilla, mutta nyt saatiin lasten kanssa askarreltua muutama kortti. Heti tuli jouluisa fiilis ja "hyvä äiti" -fiilis samaan hintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän omat lähettämät taitavat tänä vuonna olla lasten kuvista teetetty. Sais vaan aikaiseksi.

   Poista
 2. Voi että on kauniita kortteja<3
  Mukavaa pyhää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari.
   Ihanaa pyhää sinnekin.

   Poista
 3. Kauniita kortteja olet loihtinut, varsinkin sini- ja violetinsävyiset ovat minun makuun <3 Mukava saada kortteja, ja itsetehdyt lämmittää aina eniten mieltä :) Meillä on tapana teetättää joulukortit omasta valokuvasta, viime vuosina ollaan käytetty lintuaihetta mutta tänä vuonna kuvassa on kaunis talvinen puu Oulujoen varrelta. Toisinaan olen saattanut ostaa työkamulta itsetehdyn kortin, mutta ne on niin ihania etten raskisi luopua niistä :D
  Joko tauti helpottaa?
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä tulee varmasti upeita kortteja kun teillä on niin hyvä kamerakin.
   Koska möin lähes kaikki tekemäni kortit ajattelin teettää omat joulukortit lasten kesäkuvasta.

   Poista
 4. Onpa kauniita joulukortteja! Tuollaisia on ilo saada :)

  VastaaPoista
 5. Niin kauniita ❤️ Monena vuonna olen myös tehnyt itse kortit , mutta en noin ihania osaa !

  VastaaPoista
 6. Oi, mieten kauniita kortteja! Ystäväsi ja sukulaisesi ovat todella onnekkaita saadessaan noin kauniita joulutervehdyksiä! Itsekin tykkään askarrella kortteja, mutta lasten jälkeen olemme aina lähettäneet jouluna lasten kuvalla varustetun kortin, millaisen milloinkin. Tältä vuodelta se on jo tilattu, toivotaan, että saapuu kotiin ennen lähetyspäivää;)
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Oi miten valtavan kauniita! Minä ostan kortit kaupasta, pääsen helpommalla eikä stressiäkään pahemmin ole.

  VastaaPoista
 8. Oooi kuinka kauniita kortteja! Todella kauniita. :))

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanaiset <3 vaikka välillä laiskuus iskeekin askartelijaan niin lopputuloksen aikana tulee ilo kun jaksoi paneutua hommaan. Hyvää Joulua siis :)

  VastaaPoista
 10. Ihania, ihania kortteja :)
  -Annukka-

  VastaaPoista
 11. Oi kuinka kauniita joulukortteja olet tehnytkään!! Tuommoisen saajalle kyllä varmasti tulee todella hyvä mieli :) Meillä on nyt suunitteilla myös teettää joulukortti omasta kuvasta. Törmäsin monessa paikkaa hirveeseen älämölöön siitä, kuinka ärsyttävää on kun ihmiset lähettää nöäitä valokuvakortteja, mutta en voi ymmärtää miten siitä voi pahoittaa mielensä, jos joku toivottaa hyvää joulua.. :D Mutta se siitä, mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä rehellisesti myöntää, että suurin osa tekemistäni korteista tuli myytyä. Itselle jäi ihan muutama ja ne menee niille tärkeimmille ihmisille. Juuri eilen illalla tein valokuvakortti tilauksen, jossa tilasin lasten kesäkuvasta kivat toivotukset sukulaisille. Onpa kummallista, että toiset ne valittaa asiasta kuin asiasta. Minusta kortti kuin kortti on ihana saada jouluna, ja toki myös muulloinkin.

   Poista
 12. Kauniita kortteja! Mulla on alkanut ihan sama homma :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -