TEEHETKENI

torstai 20. marraskuuta 2014

Saijalta sain haasteen kuvata aamukahvihetkeni. Koska suurimmaksi osaksi aamuteeni lipittelen töissä, samasta Pentikin kupista joka ikinen aamu maanantaista perjantaihin, päätin hieman sooloilla tätä haastetta jotta siinä olisi jotain mielenkiintoa teille. 
Olen räpsinyt kuvia pitkin viikkoa eri teehetkistäni, osa kameralla osa kännylällä. Tällaisia ihania teehetkiä ja ihania kupposia. Maanantai-iltana sain kutsun ystävän luokse iltateelle. Tein toiveen ystävälleni, ei herkkuja meille kiitos. Olisi mahtavaa jos koko perhe herkuttelisi vain viikonloppuisin eikä pitkin viikkoa. "Herkkua on siinä monenlaista, moooonen laista". Tarjolla ei ollut makeaa mutta sitäkin herkullisempaa lohisalaattia sekä melonia, nami. Milloin nähdään uudestaan heh heh.


Aamuisin pesen hampaat, sipaisen pikaisesti kevyen meikin, pukeudun ja eikun töihin. En tosiaan syö kotona mitään vaan sit istahdan töissä teekupposelle. Tällä viikolla on tullut aamupuuhan ohessa hörpittyä Finrexin-kupposia yksi jos toinenkin. Sillä on lähtenyt käheä kurkku toimimaan, tai sitten ei. 


Hah ja lisää lääkettä nassuun. Uuden kännykän myötä on aamuihini tullut pienen pieni mutta ihana lisä. Kuuntelen samalla radiosta the Voicea ja Anssia ja Niinaa. Oih kuinka huippua porukkaa, he ovat ehdottomasti parhaat aamubestikseni. Hihittelen heidän jutuille kotona ja nauraa räkätän täysillä autossa. Joskus unohdun kuuntelemaan lähetystä työpaikan parkkipaikalle, tai unohdun ja unohdun, en vaan malta sulkea radiota ja lähteä kävelemään kohti työpaikkaa. 


Viikonloppuaamut starttaa rauhallisella teehetkellä samalla blogeja lukiessa. Ja tässä puuhassahan vierähtää helposti hetki jos toinenkin. Blogi-tapahtumasta saaduista mukeista tuli hetkessä uusin lempparini. Niistä on tullut juotua uskollisesti tämä viikko. 

Ja nii`in, aivan kuin tätä ei olisi jo moni muukin todennut. Kuvanlaatu on tähän aikaan vuodesta karsea, ainakin minulla jolla ei ole ihan maailman tehokkain kamera. Vai olisikohan syynä ne taidot tai niiden puuttuminen. 

Huomenna on työpaikan pikkujoulut. Vaateasiat olivat selvää pässinlihaa kunnes eilen sovittelin muka hyväksi pohdittua settiä. Jep jep näytin vanhassauudessa vekkihameessani ainakin kymmenen kiloa isommalta ja aivan kirjastotädiltä, MIKSI?? Huomenna saan siis pohtia päänahkani hilseille, että mitäs sitä rouva sitten pukisikaan vai toteuttaisiko työkaverin uhkauksen, en pane päälleni mitään. 

En haasta ketään aamukahvi/tee haasteeseen, nappase se itsellesi jos innostusta riittää. Tämä viikon keräily sopi minulle kivasti. 

Ihanaa pikkujoulu viikonloppua.
-Nanni-

7 kommenttia:

 1. Kiva posti, mukavan näkönen tuo blogimuki:)
  Pipo tuli tänään muutes perille ja oli ihana! Kiitos vielä<3
  Oikein mukavia pikkujouluja sulle ja älä stressaa vaatteista, näytät missä vain hyvälle!

  VastaaPoista
 2. Saman asu-ongelman kanssa täälläkin on pää hilseillä ;) No, onneksi löytyi se tuttu ja turvallinen asu, varmaankin näytän kirjastontädiltä, mutta jospa kimaltava toppi edes vähän rikkoisi kirjastotädin lookia!
  Kivoja pikkujouluja sinulle!

  VastaaPoista
 3. No siinäpä oli vaikka kuinka monta tunnelmallista tee / Finrexinhetkeä! Toivottavasti löytyy hyvä ja mieluisa asu pikkujouluihin ja löytyyhän se lopulta aina kuitenkin :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on vannoutunut teen ystävä. Aamu ei lähde käyntiin ilman teetä, ja kyllä kupponen kuumaa maistuu pitkin päivää :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 5. Oi,joskus teehetki on ihana. Yksikään aamu ei lähde käyntiin ilman kahvia. Olen aikamoinen kahvin juoja..
  Joskus on kiva laittaa hiukan rommia sekaan
  :) -Annukka-

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -