VAATEKAAPPI OSTOKSILLA

lauantai 1. marraskuuta 2014En siis ole ollut ostamassa vaatekaappia vaan täyttämässä omaa vaatekaappiani. On varmaankin monesti käynyt ilmi, että ostelen vaatteeni mielelläni kirpparilta tai käytettynä ainakin jos vain ihastuttavia juttuja tulee eteen. Kierrättäminen on varmaankin yksi viisaampia juttuja mitä olla voi. Toisen tarpeeton voi toiselle olla melkoinen aarre. Tällä kertaa en kolunnut kirpparia vaan piipahdin lomallani yhden Blogi-kamun luona kylästelemässä, ihastelemassa upeaa kotia, hellyttävää taaperoa ja kaivelemassa toisten vaatekkaappeja. Mukaani lähti ihania juttuja ja enemmänkin olisin kotiuttanut vaatteita ellei meillä olisi hieman koko eroa. Harva on sataviiskyt ja jotain mutta huippua, että siitäkin huolimatta tein mieluisia ostoksia. 


En mielelläni ostele edes kirpparilta vaatteita sillä asenteella, että jos nyt joskus käyttäisin tätä vaan mietin myös näitä hankintoja tarkkaan. Miksi hommata kaappiin mitään mitä ei tule käytettyä? Mitä siis löysin? Kaksi samanlaista Vero Modan napitonta neuletakkia, mustan ja valkoisen. Neuleet olivat pitkän mallisia, perus juttuja ilman hötön töttöä, juuri parhaita farkkujen kanssa pidettäväksi. Sen kummempia kuvia en neuleista ottanut. 

Vekkihame H&M
Satiininauhalla varustettu vekkihame vei sydämeni. Sitä testailin kotona pitkään ja hartaasti peilin edessä. Vielä tätä en ole ehtinyt sen kummemmin päälläni pitämään mutta ehdottomasti käyttökertoja jo tälle joulunalus ajalle on tiedossa. Kevyen ilmavan kankaan ansiosta hame laskeutuu kauniisti ja tuntuu päällä miellyttävältä. 


Boyfriend farkut oli yksi löytö ja ehdottomasti ehkä se paras. Olen kerran sovittanut JC.ssä boyfrindejä ja tulin silloin siihen tulokseen, ettei ne ole lainkaan lyhyen ihmisen juttu. Olin niin väärässä. Taisin silloin siis sovittaa vääränlaisia housuja. Nämä on niin kivan rennot jalassa, etten huomaa vaihtaa näitä edes kotona jalasta pois. Farkkujen kanssa olen pitänyt niin tennareita kuin nilkkureitakin eli kivasti siis passaa moneen tilanteeseen. 
Vielä asukuvia ei ole saatavilla mutta varmasti jossain vaiheessa niitäkin. 
Kiitos Sanna kun sain vierailla vaatekaappillasi.

Nyt kuumeista neitiä hoitelemaan, ihanaa lauantai-iltaa. 
-Nanni-

7 kommenttia:

 1. Itseki kävin taas tänään pitkästä aika kirpparilla ja tein sellaisia löytöjä että... toisten kaapilta voi tehdä ihania aarteita ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä löytöjä olet tehnyt! Itse olen todella huono kiertelemään kirppareita ja silloin kun sinne menen, en koskaan löydä mitään. Ihailen ihmisiä, jotka löytävät kirppareilta itselleen ihanuuksia. Kierrättäminen on ehdottomasti mahtava juttu!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo vekkihame! Ja boyfriend farkut on kanssa tosi kivat, itse olen käyttänyt omiani paljon! Kiva että löysit hyvän mallin :)
  xx J

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva idea tuo ystävättären vaatekaapin tutkiminen! Toisen turhuus voi todellakin olla toisen aarre :) Itsekään en osta enää kirppareilta kuitenkaan mitään sellaisia vaatteita, joita ei sitten tulisi käytettyä. Ennen tuli ostettua paljon sellaista just että "kyllä tätä varmaan jossain pitää ja on niin halpakin", mutta nyt kyllä sovitan vaatteet ja ostan vain jos oikeasti pidän.
  Mukavaa sunnuntaita sinne ja pikaista paranemista neidille!

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva tapa tehdä löytöjä! Jossain vaiheessa tuli hankittua helposti kaikenlaista turhaakin kaappiin. Kierrättämällä saa kivaa vaihtelua ja paljon edullisemmin :)

  VastaaPoista
 6. Oi hitsi, vekkihame on tosi suloinen. Näytäthän sitten miten yhdistät sen?

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -