ARABIA ARVUUTTELUA

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Astiahamsteri-äitini kaapeista löytyy yhtä jos toistakin jännää, lähinnä siis astioita. Ei siis mikään ihme jos omistakin kaapeistani löytyy kuppi poikineen. Pitkään kerjäsin äidiltäni yksiä ihania Arabian teekuppeja, kunnes yhtenä kertana hän päätti, että siinäkös viet mennessäs. 
Kuppi on laakea ja sen vuoksi kuuma tee jäähtyy siinä kivan nopeaa, tosin joskus blogeja lukiessa tee on jäähtynyt siinä huomaamatta kylmäksi. Kupin pohjassa lukee Arabian lisäksi mallin nimi mutta enpäs kerrokaan sitä teille, ainakaan vielä. Koska kuppipari on jo aika vanha haluaisinkin tietää onko kenellekään tämä tuttu. Oletkos koskaan nähnyt tällaista Arabiaa?Neiti kyseli kummissan, että miksi sinä sulatat noita kynttilöitä tuolla kattilassa eiku siis kupissa ja alkoi hiirisemään. 

Nyt pihalle lunta kolaamaan, ihanaa. 
-Nanni-

11 kommenttia:

 1. En ole nähnyt tämmöisiä :) Oletko katsellut googlen ihmeellisestä maailmasta. Varmasti olet ;) Ihanat aarteet sulla siellä :)
  -Annukka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupin pohjassa lukee mallin nimi mutta en halunnut sitä vielä teille kertoa. 😉

   Poista
  2. No hienoja joka tapauksessa :)
   Annukka

   Poista
 2. En ole itse nähnyt koskaan tuollaisia Arabian kuppeja, mutta on kivan näköiset. :) Ei siis harmainta hajua minkä nimiset nämä kupit ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuppivanhus on kyllä ihastuttava,rehellinen retro.

   Poista
 3. Tuttu sarja, koko astiasto löytyy miehen äidiltä. Enpä ole törmänyt missään muualla :) Kirsi

  VastaaPoista
 4. Ei ole tämä tuttu, ellei sitten ole samaa Saara sarjaa mitä meilläkin joskus oli, mutta eri värisenä? En kyllä tiedä saiko Saaraa muissa väreissä No arvuutellaan kuitenkin se eli Saara. :)

  VastaaPoista
 5. suunnittelija Ulla Procopé
  malli Meri

  VastaaPoista
 6. Näppärät kupposet<3
  Kivaa iltaa Nanni<3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -