HATUTTAAKO?

maanantai 1. joulukuuta 2014

Miksi minusta on niin harvakseltaan asukuvia? Monen monta syytä. Kuka kuvaa ja koska, lapsi kuvaa ja silloin kun lahjon sen tarpeeksi hyvin ja aikaa reeneiltä piisaa. Olisi siis ihan mahtavaa joskus tehdä kuvauskeikkoja jonkun blogiystiksen kanssa, ei ainakaan lapsen tarvisi uhrautua. Vaatevalikoimani ei ole suuren suuri eli joka päivälle ei kyllä riittäisikään kuvattavaa. Voi niitä onnellisia joilla on iso vaatehuone täynnä uuden uutukaisia ihanuuksia. Ja se viimeinen ja ehkä suurin syy, olen auttamattoman itsekriittinen tyyppi. Löydän itsestäni kasapäin vikoja enkä oikein tiedä miksi kuvauttaisin itseäni vaikka nuorena siitä jopa maksettiin, että oli kameran toisella puolella. No ne on menneitä aikoja ja menneet ulkonäöt. Maijun blogissa pohdittiin viime viikolla itsekriittisyyttä, toisten antamaa arvostelua rankalla kädellä sekä itsensä hyväksymistä. Minusta Maiju on mielettömän aito bloggaaja joka on selvästi sinut itsensä kanssa. Minun ehdottomasti pitäisi ottaa hänestä mallia. Olen hyvä tällaisena kuin olen, mitäs pienistä silmäpusseista ja muista kauneusvirheistä. Kukapa meistä täydellinen olisikaan ja miksi pitäisikään olla. Kaksikymppiset oli ja meni ja edessä on vain alamäki, vain onko sittenkään? Sehän on vain itsestä kiinni. Jospa siis uuden vuoden lupaukseni olisikin olla armollisempia itselleni monessakin suhteessa, hyväksyä itseni tällaisena kuin olen ja ajatella, että minähän olen ihan hyvä tyyppi. Eiks vaan?


Liivi Vero Moda
Housut Ellos Gunnel slim jeggins
Pusero Vila
Huivi Seppälä
Kengät Clarks
Laukku Gucci
Kello T.Hilfiger

14 kommenttia:

 1. Todella tyylikkäitä kuvia ja kiva asu. Tuo hattukin on tosi hieno. Tyttäreni käyttää myös paljon hattuja. Omaan päähän tuntuu sopivan baskeri paremmin, mutta ehkäpä pitäisi vain rohkaistua käyttämään :) Nautitaan elämästä ja siitä millaisia olemme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pohdin hatun ostoa. Tuon vohkin työkaverilta lainaan. Osaisikohan sitä käyttää jos oman ostaisi.

   Poista
 2. Hassua että ajattelet itsestäsi noin, koska minä näen kuvissasi kauniin ja viehättävän naisen. Mutta niinhän se menee, että aina on itse itselleen armottomin, vaikka itseä pitäisi nimenomaan katsoa armollisin silmin kuin parasta ystäväänsä.

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ♡ tosi ihanasti sanottu. Olen aina ajatellut itsestäni vain että tylsä mikä tylsä. Itse on itsensä pahin vihollinen.

   Poista
 3. Siellä on niin tyylikäs nainen!
  Upeita vaatteita on sinunkin kaapissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Nykyään koitan miettiä tarkkaan hankintani.

   Poista
 4. Kaunis malli tyylikkäissä kuvissa! Iän karttuessa itse oon tullut armollisemmaksi omaa ulkonäköä kohtaan enkä tosiaankaan jaksa murehtia sitä, elämä on siihen liian lyhyt :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 5. Tykkäys armollisuudelle <3 Ja tässä olis vielä haastekin: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2014/12/all-i-want-for-christmas-is.html

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä kaunis! Upeita kuvia! :)
  Ja ehdottomasti hattu sopii sinulle.

  VastaaPoista
 7. Onpa hyviä ja luonnollisia kuvia susta! Sovit kyllä hyvin kameran eteen :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kauniita kuvia! <3 Ja tyylikäs sinä!

  VastaaPoista
 9. Upea malli ja tyylikkäitä kuvia!
  Kunpa minäkin osaisin olla noin rennosti kameran edessä.
  Sitten on maailmankirjat sekaisin, jos blogistani löytyy itsestäni asukuvia. En voisi kuvitellakaan näyttää naamani siellä. Syy: minulla on hirveän huono itsetunto ja enkä osaa olla luonnollisesti kameran edessä.

  VastaaPoista
 10. Olet hyvä malli. Mä hoen koko ajan, että itselleen pitää olla armollinen. Sitä voi opetella ja jossain vaiheessa se alkaa menemään sitten jo luonnostaan.

  VastaaPoista
 11. Oooi, todella kauniita kuvia. Mielettömän upea olet sinä että asukin. <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -