KOSMETIIKAN ALE-HURJASTELUT

sunnuntai 7. joulukuuta 2014


Kemppis-tuotteita ei juurikaan koskaan saa alennuksesta. Ne ei tahdo olla joulun jälkeen tammialessa eikä juuri muutenkaan. Joskus Stokka ilahduttaa jollain pienellä alella yhtä kahta tuotetta mutta ei niin, että saat ostaa mitä haluat/tarvit. Niinpä kun Oulun Pukumiehessä oli joitakin viikkoja sitten Esimiehen eläkkeelle lähtemis alennukset aivan kaikesta, olin alkuun epäuskoinen että ale koskisi kosmetiikkaa. Varmistelin asiaa Luumuttarelta muutamankin kerran, varmaan jopa ärsytykseen saakka. No olihan ne ja pitihän sitä kaappeja käydä täydentämässä. Vartalon hoitohan meillä tilataan Saksasta ja lähes kaikki muukin kosmetiikka mutta tuo ripsiväri on se mistä en luovu ja kun sen hinta on aika kirpaiseva niin johan niitä ilolla joskus hakee alennuksesta. Deot myös löydettiin miehen kanssa. Itse olen arponut, että oliko tuo oman deon tuoksu sittenkään hyvä. Se tuoksuu ihan kummalliselle. En osaa päättää onko se puhtaan pyykin tuoksi, vessan pesuaineen lemu ja joku kolmas vaihtoehto. No käytettävä se silti on, pääasia ettei haise hiki. Kotimatkalla mieheni kysyi, että miksi en ostanut Sensailta meikkipuuteria kun sitä olen kerran laivalta ostanut. Oh No, miksi se sitä kotimatkalla kysyi eikä siellä kaupassa? Johan tuosta aika törkykalliista meikkipuuterista olisi tullu hyvätkin alennukset ja minulla ei käynyt se mielessänikään. No tilaisuus oli ja meni, ei voi mitään. 


Tauti alkaa vihdoin olemaan selätetty. Kaksi viikkoa kuumetta ja kaksi antibiootti kuuria, kiitti mulle riitti. Huomenna pääsee vihdoin töihin ja kavereita moikkaamaan ja mikä parasta pääsee salille. Kroppa huutaa urheilua. Lähes kolmen viikon tauko on himourheilijalle kuulkaas kova pala. Tänään aion varoen käydä edes kuntopyörää polkemassa. 

Ihanaa, joulu senkun lähenee. Pian kun saisimme lunta, pääsisi pukkikin ihanasti perille.
-Nanni-

4 kommenttia:

 1. Mahtava kuulla että olet terve! ❤️
  Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 2. Niinpä, kivaa että olet jälleen terve. Suloista sunnuntaita kaunis!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, kun olet parantunut!:)
  Olipa kyllä pitkä tauti!
  Kivoja juttuja olit löytänyt kaupoilta.
  Mukavaa pyhää Nanni<3

  VastaaPoista
 4. Joskus ne deot tosiaan haisee ihmeelliselle! Mieheni on tykästynyt i milloin( kirjoitinkin oikein? ) jonka osti Turkin reissulta lentokoneesta :) Ihanaa,kun olet parantunut. Toivottavasti ne oli siinä tälle vuodelle ;)
  -Annukka-

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -