RAKAS JOULUPUKKI, TOIVOISIN...

tiistai 2. joulukuuta 2014

Joululahja teemalla jatketaan. Sain haasteen ihanalta Anskulta Shoe lover-blogista. Tällä kertaa kirjoitetaan pukille mitä itse toivoisi saavansa lahjaksi. Johan tässä on lelulehtiä pyöritelty ja lasten toiveita laitettu korvan taakse mutta mitä minä haluaisin pukilta? Jaa´a siinäpä onkin miettimistä. Yleensä minulla on lahjani/lahjojeni kanssa selvät sävelet, haluan tuon ja tuon ja sillä selvä, nyt en todellakaan tiedä mitä toivoisin. Toki jos pukkini olisi miljonääri voisin todellakin toivoa ihan mitä mieleen juolahtaa Louis Vuittonista Kanadalaiseen parkatakkiin mutta jos pitää mielessä sen toukokuisen reissun niin ihan överiksi ei voi heittäytyä. Tuo takki asia on taas ihan oma postauksensa, jätettäköön se seuraavaan kertaan. 
No keräsin pienen kollaasin jossa on niitä asioita joita toivoisin ja toki niitä asioita joita se miljonääri pukki toisi. Eli hieman överiä sekä niitä vähemmän övereitä. 


- Lahjakortit on aina mieluisia, tietenkin riippuu minne sen saa, mutta pääpiirteittäin en ole tainnut koskaan saada huonoa lahjakorttia. Onko lahjakortti mauton? Ei minusta, sillä saa hommattua juuri sitä mistä itse tykkää. Välttyypä virheostoilta.
- Uudet keittiön tuolit. Niitä olemme katselleet muutenkin. Toki koko kalustus olisi ihana uusia mutta mieluisaa pöytää emme ole löytäneet ja mieheni väläyttelikin ajatuksen teettää pöytä serkullani joka on ammattilainen ja todella taitava, siihen olisi ihana ostaa noi Anttilasta löytyvät tuolit. Lahjana noi tuolit toisi iloa muillekin kuin minulle. Ihanat. 
- Uusi kameran runko. Canon Eos 7D, sen minä haluan. Siinä olisi kameraa tooooodella pitkäksi aikaa, siinä olisi haastetta minulle kuvaajana, se vain olisi reilusti jäsympi tämän hetkiseen verrattuna. 
- Sigman uusi objektiivi. 30mm 1.4F oi oi. Tämän hetkinen canonin 50mm 1.8F on tosi hyvä potretti kuvauksiin mutta isompaa alaa sillä ei kuvaa ellei kyse ole hallista mutta esim. omaa kotia sillä ei mahdu kuvata. 
- Kalenteri, sen joko saan pukilta tai hommaan sinne pukin konttiin itse. Käytän kalenteria, joskus enemmän joskus vähemmän. Se toimii kalenterin lisäksi päiväkirjana. Monta vuotta minulla on ollut Paulo Coelhon kalenteri. Vaikka se on ihana, kaikinpuoli toimiva niin silti haluaisin vihdoin vaihtelua. Vallilan kalenteri näytti kivalta, se voisi olla se ensi vuoden järjestyksen pitäjä. 
- Pitkäaikainen huokailujeni kohde: Guccin shaali, onko ihanempaa nähty. Väri on laukkuani tummempi mutta sävy kuitenkin sopisi niin kaikkeen, myös siihen laukkuun. Tarvinneeko tuota toivetta sen kummemmin perustella?
 Listahan olisi loputon mutta tuossa olisi ne ensisijaiset. Mieleen juolahti myös vastikään blogissa jo nähdytkin... PisaDesignin Pisa Fabric iltalaukku joka itselläni varmaankin toimisi enemmän käsilaukussa meikkipussukkana, mutta tarpeen tullen tottakai myös laukkuna. 

Tällainen lista minulla tuli mieleen näin äkkiseltään. Voisihan tuota tosiaan toivoa yhtä sun toista mutta eihän tässä lapsia olla, että lista olisi loputon. 

Kiitos Anskulle ihanasta haasteesta. 
-Nanni-

10 kommenttia:

 1. Lahjakortti on kyllä toimiva lahja, ja kiva sitten vielä joulun jälkeenkin miettiä hankintoja vaikka alennusmyynneissä. Tuo huivi on todella upea. Olen ikuinen Gucci-fani :)

  VastaaPoista
 2. Voi toi huivi on ihana, mutta lahjakortit on parhaita. :)
  Muuten, meillä on nuo tuolit ja on hyvät istua myös!

  VastaaPoista
 3. Lahjakortti on hyvä lahja - meillä on isäntä muistanut minua kosmetologin ja tai jonkin hemmotteluhoidon lahjakorteilla jo pitkään lähes kaikkina merkkipäivinä - myös jouluisin;)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Ihan mielenkiinnosta vaan kyselen, että miksi 7d? Itse ostin ihan äsken 70d ja oon ihan supertyytyväinen. Oon kuvannut jo vuosia järjestelmällä ja nyt päivitin sen. -Mari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan perehtynyt tuohon 70D.hen joten en tiedä sen ominaisuuksista. Tuo 7D olisi jo reilu harppaus nykyiseen 550D.hen. Täytyypä käydä katsomassa mitä tuosta sinun kamerasta sanotaan.

   Poista
 5. Minustaki lahjakortit on kivoja!
  Kivan kollaasin teit toiveistasi!

  VastaaPoista
 6. Kivoja lahjaideoita! Lahjakortit toimivat aina ja sitten jos haluaa jotain muuta ostaa niin tällainen lista onkin kiva lunttilappu ;)

  VastaaPoista
 7. Juuri äitini kans poristii, että kyllä aikuisetkin saa toivoa ja varsinki kysyttäessä. Eräs tuttavani ostaa jatkuvasti itselleen kaikkea uutta, mutta kysyttäessä lahjatoiveita ei koskaan "tarvitse mitään". Eikai se itsekkyyttä ole antaa pientä vinkkiä edes. Ei se tarkoita, että juuri se/ne lahjanantajan täytyisi hankkia.

  VastaaPoista
 8. Onko sulla kamerassa laajakuvaominaisuutta? Itsellä on, se vaan aina tuppaa unohtumaan(en edes tajunnut ennenkuin mies neuvoi) mutta kotikuvissa voisi toimia.

  VastaaPoista
 9. Kivoja toiveita! Mulla tulis vaikka kuinka pitkä lista, jos tekisin :) Leppoisaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -