TÄNÄ VUONNA

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Jos pitäisi kurkistaa menneeseen vuoteen kepein askelin, ei siis syvällisempää pohdiskentelua vaan ihan leikkimielisesti niin totaisin yhden asian; löysin punaisen sävyn. Olen tainnutkin joskus mainita, että olen ollut aika nössö joka asian suhteen. Mitä värittömämpää ja tylsempää sen parempi. Olen akka joka ei uskalla haluistaan huolimatta edes leikata hiuksiaan. Mutta yksi asia on muuttunut ja mielestäni huikeasti parempaan suuntaan. Tänä vuonna olen rakastunut punaiseen, punaisiin kynsiin ja punaisiin huuliin. Ensin tuli kynnet ja sitten huulet. Huulissa olen vieläkin varovainen mutta kokoajan menossa rohkeampaan suuntaan. Harmi kun töissäni en voi kynsilakkoja käyttä mutta heti kun viikonloppu lähenee kaivelen kaapista lempparilakkani esille. 
Kaapissani on lakka jos toinenkin mutta jostain syystä OPIn ja Essien punaiset lakat ovat ehdottomasti suurimmat suosikkini. Niin kauniin punaiset, naiselliset kynnet. Huuliini löysin ihanan tummanpunaisen huulikiilteen jota ostan aina uudestaan ja uudestaan. Nyt olen testaillut huulikiilteen lisäksi huulipunaa, iik miten ihanaa. Yksi huono puoli huulipunassa on, en saa pysymään sitä huulissa kauniisti enkä kauaa. Huulten rajauksesta ja pohjustuksesta huolimatta huulipuna lähtee omille teilleen ja muutenkin kuluu huulista tosi nopeaa ja todella pian huuleni näyttävät kaikkea muulta kuin kauniilta. Olisiko tähän siis jotain vinkkiä vai onko huulipunani huono?


Totesin eräillä kutsuilla jossa olin esittelemässä kosmetiikkaa, että "on ihanaa olla nainen kun saa käyttää punaista huulissa ja kynsissä". 
Punaisia huulia ja kynsiä näkee paljon katukuvassa ja paljon niitä on myös vilahdellut täällä blogeissakin. Ihanaa. 


Joulun alla tilasin itselleni tuon glitterilakan joka on kuvassa nro 4 kohdalla, en tykännyt siitä lainkaan. En osaa sanoa mikä siinä vaivasi mutta ei ollut minun juttuni. OPI.n tummanpunainen lakka nro 3 on glitterilakka ja sen on paras ikinä, todella kaunis lakka. 


Eli yhteenvetona totean siis, tänä vuonna olen alkanut käyttämään meikissäni punaista eikä aikomukseni ole luopua tästä väristä. 

Mitähän jännää ensi vuonna?
-Nanni-

10 kommenttia:

 1. Hihii! Hauska tapa katsoa menneeseen vuoteen! :)

  VastaaPoista
 2. Täydelliset punaiset! Ja ihana Essie ja Opi <3 <3 Ne nyt vaan on ihan parhaita kynsilakkamerkkejä mitä tiedän. Tuo Opin on muuten aivan mieletön ihanuus. <3

  Iloista uuttavuotta Nanni. <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä Nanni, punaiset huulet ja kynnet ovat niin naiselliset!!!
  Itsekin meinaan ostaa punaista kynsilakkaa....ja ehkäpä seuraaviin juhliin laitan samaa väriä olevaa huulipunaa!;)

  VastaaPoista
 4. Oi ihanat punaiset sävyt, niin huulille kuin kynsiinkin! Todella kauniit <3

  VastaaPoista
 5. Onpas nättejä kynsilakkoja ja kyllä punainen sopii hyvin kynsiin ja huuliin myös :)

  VastaaPoista
 6. Annetaan punaisen hehkua.Jotenkin tekee mieli uudistua näin vuoden vaihtuessa. Ajattelin myös hankkia kivan kynsilakan ja jotain ihanaa käsivoidetta :)

  VastaaPoista
 7. Punainen on tämän vuoden trendi meikeissä ja se on NIIN hyvä juttu. Itse olen huomannut käyttäväni enemmän ja enemmän punaista huulipunaa. Huulipuniahan rakastan yli kaiken Noi sun punaiset kynnet on niin HOT.

  VastaaPoista
 8. Kauniin punaisen sävyjä. Punaiset huulet / kynnet ovat kivoja piristysruiskeita asuissa. :)

  VastaaPoista
 9. Kuinka upeat kynnet, väri on juuri sellainen, mitä itseltäkin pitäisi löytyä :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -