TODELLA ISO ILO

perjantai 12. joulukuuta 2014


Sain kutsun katsomaan IsoIlo-kuoron joulukonserttia Kulttuuritalo Valveelle. Koska harvoin käyn missään sivistämässä itseäni päätin, että tuon haluan nähdä. Paljon olen kuullut kehuja heidän esityksistään, joten hyvällä fiiliksellä lähdin joulukonserttiin. Olimme varanneet neidin kanssa liput jo etukäteen ja menimme paikalle hyvissä ajoin. Tämän vuoksi saimmekin todella mainiot paikat toka rivistä. Valveen sali ei ollut suuren suuri, eli yleisiöä ei paikalle mahtunut sata määrin ja sali täyttyikin nopeaa viimeistä paikkaa myöten. Paikka oli koristeltu kivasti joulutunnelmaan ja esitys pääsikin alkamaan heti kun yleisö löysi paikkansa. 
Ohjelmassa oli perinteisiä joululauluja mutta esitystapa ei ollut perinteinen. Kappaleet oli tehty kuoron näköiseksi ja niitä oli ilo kuunnella ja seurata. Yleisö sai osallistua lauluihin kahden kappaleen verran lauluilla Kulkuset sekä Petteri Punakuono. 
Mistä se johtuukin, että musiikki saa aina silmäkulmat lainehtimaan ja varsinkin joululaulut. Muuten hyvinkin iloinen ja mukaansa tempaava esitys pisti yleisön hytkymään musiikin tahdissa mutta siinä vaiheessa kun kuoro esitti kappaleen "Sydämeeni joulun teen" ei enää kyynelvirralla ollut mitään tolkkua. En voi kuin hehkuttaa eilistä esitystä WAU, menisin vaikka  heti uudestaan jos se olisi mahdollista. Ainoat esitykset esitettiin eilen. Ainoa miinuspuoli oli se, että konsertti kesti aika tasan puolituntia, eli se loppui ihan liian nopeaa, olisin voinut fiilistellä vielä vaikka kuinka monta ihanaa laulua. Pipunakin tykkäsi esityksestä tosi paljon ja kummasteli monen monta asiaa. "Äiti, Sanna on tuolla", neiti huudahti ja osoitti kuorossa laulavaa bloggaajaa. 
Ihanaa kun lähdin, sillä nykyään minusta on tullut patalaiska lähtemään yhtään mihinkään. Konsertti oli koko rahan veroinen ja paljon enemmänkin. 


Isoilo esitti:

Kilisee kilisee kulkunen
Joulukirkkoon
Tonttujen jouluyö
Yhteislauluina Kulkuset sekä Petteri Punakuono
Iso Ilon Pikkujoulupotkuri
Tiernapoikien aloituslaulu
Joulupukki (easy living`)
La Cumparitsan joulumietteitä
Sydämeeni joulun teen
Pikkujoulupotkuri

Ihanaa viikonloppua. 
-Nanni-

3 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia kuvia ja hyvä meininki. :) Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Varmasti oli iso ilo tuo konsertti. Minä olen kaikenlaisten konserttien ja teattereiden suurkuluttaja. Tai olisin vielä suurempi kuluttaja, jos olisi aikaa ja rahavaroja. Kulttuuri tekee ihmiselle hyvää :).

    VastaaPoista
  3. Uskon, että on ollut mahtava konsertti. Mä niin tykkään joulukonserteista.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -