ME NAISET, ME NAISET...

sunnuntai 18. tammikuuta 2015


Enkä nyt otsikolla tarkoita Me Naiset-lehteä vaan meitä luojan luomia ihanuuksia, toinen toistaan kauniimpia ja rohkeampia, kenkä/laukku hulluja, meitä joita ilman miehet eivät tulisi toimeen, ainakaan suurin osa, siis meitä joiden elämä on ihanaa mutta monesti aika monimutkaista. Mistä kummasta ajatus kumpusi mieleeni? Hah, lähinnä yhdestä siivouspäivästä tällä viikolla.
Tajusin jälleen kerran olevani koheltaja, säheltäjä, teen sitä teen tätä, aloitan yhtä jatkan kolmatta ja lopulta jopa itse tuskastun itseeni, voi puoliso raukkaa. Torstai on toivoa täynnä tai ainakin silloin on hyvä päivä siivota (jos sellaista nyt edes onkaan) niin eipä tarvi viikonloppua kuluttaa siivoamiseen. Kaikki meni siihen saakka hyvin kunnes... Olin jo lähes tulkoon siivonnut, imuri oli kaapissa ja lattiat pesty. Kappas pyykkikone on lopettanut pesun, taidanpa pestä vielä noi pyyhkeet, makkarin oven päällä olikin se miehen pyyhe, haetaanpa sekin koneeseen. Menen makkariin, ai noi kamat on vielä tossa sängyllä, laitetaanpa ne paikoilleen niin saa sit hakea matot sisälle. Siivoan jalkalampun ja muut roinat pois sängyltä jotka olen nostanut siihen siivouksen edestä. Ai vitsi, jos nyt vaihtaisin pitkästä aikaa laukkua. Miten kummassa täällä laukun pohjalla on tällainen määrä kuitteja ja hiuspompuloita? Käyn läpin kuitit ja nakkaan ne roskiin. Jeps laukku vaihdettu ja kerrankin muistin vaihtaa myös työavaimet, hyvä minä. Jatkan keittiöön, huom ilman sitä pyyhettä. Ai mulla onkin noi tiskit hieman vaiheessa, pestäänpä samalla kaikki kynttiläasetit, jostain syystä ne on aina täynnä sormenjälkiä. Kipot pesty ja kuivattu, laitankin heti niihin kynttilät ja niihin tulet. Menen kodariin pesemään pölyrättiä ja lattialuutua, siis täh noi pyykit on vielä laittamatta kuivumaan ja miks kone ei pyöri? Ei ole tosi. Voiko olla mahdollista, että pyyhkeenhaku reissu venyi yli puolentunnin koheltamiseksi ja monen muun asian toimittamiseksi. Ensin tilanne ärsytti mutta lopulta en voinut kuin nauraa itselleni. Tällainen minä olen, kohellan monta asiaa kerralla ja yleensä siivoukseni venyvät mahdottomuuksiinsa. Sorrun tekemään sata asiaa kerralla ja tuleeko mistään koskaan valmista? No yleensä tulee mutta aikaa se vie. 


Onko naiset tällaisia, oikeasti? En voi tietenkään puhua kuin omasta ja tyttäreni puolesta. Herrajestas, siinä kasvaa kans yhdenlainen tulevaisuuden nainen. Montako leikkiä lapsella voikaan olla kesken eikä mitään siivota pois ennen uuden aloittamista. 
Tunnistaako/tunnustaako kukaan muu itseään vastaavanlaiseksi monen asian toimittajaksi?


Kykeneekö miehet samaan? Pystyvätkö he tekemään montaa asiaa kerralla ja onko edes viisasta tehdä viittä asiaa kerralla? Osaako kukaan vastata tähän? Tätä olen nyt pohtinut muutaman päivän. 


Aamulla suuntasimme ystäväni kanssa ennen kukon laulua kirppispaikalle kasaamaan Karlan kaverina pöytiä. Ensimmäiset tunnit olivat tohinaa ja hälinää, pöytien kasaaminen oli todellista uurastusta ja jokainen meistä hikoili kuin salilla konsanaan. Pöydät saatiin kasattua ja sit vaan myytävät tavarat esille. Asiakkaat saapuivat reilusti ennen yhdeksää eikö monellakaan tuolloin ollut vielä pöydätkään valmiina. Kunnon ryysis iski heti yhdeksältä ja väenpaljous oli valtava. Monelta kuulin, ettei autoille enää löytynyt paikkaa vaan joutui jättämään auton aika kauaskin. Harmi kun ryysis loppui lähes yhtä vauhdilla kuin se alkoihin. Kymmenen jälkeen hiljeni selvästi mutta kuitenkin vielä kävijoitä riitti. Puolen päivän jälkeen ei kävijoitä enää ollut kuin muutamia silloin tällöin ja yhden jälkeen päätimmekin ystikseni kanssa kerätä kamat kasaan ja suunnata kotiin. Myyntiä tuli jonkin verran mutta ihan liikaa oli vielä kotia tuotavaa. 
Tapasin kirpparilla muutaman ihanaisen blogituttavuudenkin ja oli ihan mahtavaa vaihtaa kuulumisia kasvotusten. Tällaisia tapauhtumia saisi olla reilusti enemmän, niin kirpparin kuin muidenkin tapaamisten muodossa. 
Nyt neidin kanssa leffaa katsomaan. 

Kiitokset ja terkut Hennalle, Karlalle, Jaanalle, Helille ja Päivänsäteelle, oli ihana nähdä. 
-Nanni-

22 kommenttia:

 1. Ihan samanlainen tuhannen asian säheltäjä täällä, mutta senhän sä tiesitkin ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos mukavasta päivästä ❤

  VastaaPoista
 3. Olipa mukava nähdä ja nähdään pian uudelleen! Minussa myös samoja oireita aika ajoin...Naiset on naisia! Rauhallista iltaa sinne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naiset tosiaan on naisia. Hei mie tuun joku päivä testaileen sitä mekkoa. Oli se sen verran ihana.

   Poista
 4. Olispa ollu mukavaa olla tuolla ja nähä teitä toisia bloggaajia!
  Täällä on kyllä kanssa ihminen, joka tekee montaa juttua yhtäaikaa välillä menee hyvin ja välillä ei voi kuin nauraa itsellee:)
  Ei miehistä ole tekemään montaa asiaa kerrallaan....kyllä se on meiän naisten juttu;)
  Mukavaa sunnuntaita Ihanuus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivonkin näkeväni sinua siellä mutta toivottavasti joku kerta :)

   Poista
 5. Minullakin aina tuhat rautaa tulessa yhtäaikaa :D
  Oli tosi kiva jutella <3
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia.

   Poista
 6. Jep,tunnistan itseni kirjoituksestasi.. :) Nykyään mun siivoaminen on just tuota pahimmtullaan:) Joskus jää osa seuraavalle päiväle. Mutta olen oppinut myös siivoamaan siten että saan tehdyksi..en koko taloa mutta sen minkä aloitan vien loppuun ;)
  -Annukka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla toi siivoaminen on just se pahin joka rönsyilee. Tavallinen viikkosiivous saattaa muuttua verhojen vaihteluksi tai koko huone saattaa saada täysin uuden ilmeen.

   Poista
 7. Hih tunnustan, samanlainen säätäjä täälläkin. :) Iloista alkanutta viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla. Ollaan me vain melkoisia :)

   Poista
 8. Tutulta kuulostaa. Monta rautaa tulessa. Meillä mies tekee mielellään asia kerrallaan ja peräkkäin. Kummallista, miten päähän mahtuu erilaisia keskeneräisiä asioita. Joskus enemmän energiaa menee niiden miettimiseen kuin tekemiseen. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisten pää taitaa olla yhtä sekasotkua, miehet taas menee järjestelmällisesti.

   Poista
 9. Oma mieheni ei kyllä tekemään monta asiaa yhdellä kertaa. Tästä useasti vitsailenkin hänelle, kun itse saan helpostikkin suoritettua yhdellä tekemällä vaikka mitä. :D

  Energistä alkavaa viikkoa teidän perheelle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisten ja miesten ero on suuri, monessa muussakin asiassa.
   Ihanaa viikkoa teillekin <3

   Poista
 10. Yritin jättää eilen illalla jo kommenttia puhelimella, mutta ei tainnut tulla perille? Tunnistan itseni täysin tuosta kirjoituksestasi! Mulla on (paha?) tapa tehdä miljoona asiaa yhtä aikaa ja pitää liian monta rautaa yhtä aikaa tulessa. Pitäisi opetella ottamaan iisimmin eikä vaatia itseltä liikaa. Toisaalta, jos kalenterissani tai päiväohjelmassani on väljää, tunnen oloni tarpeettomaksi :D Ristiriitaista, koska välillä tulee stressiä liiasta tekemisestä..

  Oli todella ihanaa tavata sinut eilen ja jutella kanssasi! <3 Toivottavasti näemme taas pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tullut aikaisempi viesti sinulta. Outoa.
   Just, tuo sama on minussakin, jos joskus olisikin väljää ja voisi vain olla niin sit tuntee itsensä aivan megalaiskaksi. Ollaanhan me melkoisia :)
   Oli niin ihana tavata, olit kylläm todella ihastuttava. Nähdään pian vaikka kahvin merkeissä, eiks vaan.

   Poista
 11. Mä niin tunnistan itseni tuosta... Vain naiset hallitsevat tällaisen työtapojen menetelmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se niin on, että naiset ja miehet on niin erinlaisia ja ehkä parempi niin.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -