PAKKAAHAN KASSISI - YLLÄRI

perjantai 9. tammikuuta 2015

Blogini hiljenee viikonlopuksi ja syy löytyy tästä:
Kummastelin neidin sekavia puheita viikolla, hän aloitti asian ja sitten lopetti sen kesken kaiken "isi sanoi, eiku ei siis mitään"... Tämän tyylistä lausahdusta on tullut muutamana päivänä. No sen enempiä miettimättä on viikonloppua kohti tultu ja perjantai saavutettu. 
Istuin töiden ja kauppareissun jälkeen silmät kierossa sohvalla, aivot narikassa ja katoin kattoon, kunnes neiti tuli kertomaan salamyhkäisen ilmoituksen. "Pakkaa laukkuun yhdeksi yöksi tavarat, sää lähdet reissuun". ???????? Mitä kummaa? Tässäkö selitys neidin kummille kommenteille. Katsoin siippaa josta ei saanut mitään irti. Kyselin, että mitäs sinne pakataan, ulkoilukampetta, korkkaria vain vaan tosiaan yöpymis kamat? Olemmeko lähdössä kahdestaan, neljästään vai nakataanko minut postiautoon merkki takapuolessa, määränpäänä intokiina? Lapset menevät kuulemma hoitoon ja me lähdemme aamulla. Hankala pakata kun ei tiedä mitä kassiin laittaisi. Hieman lapsilta on paljastuksia lipsahdellut mutta en ala arvuuttelemaan mitään. Huominen puhukoon puolestaan. Jännittävää ja samalla tosi ihanaa. Ylläreissä on se ihana puoli, että toinen on selvästi nähnyt vaivaa asian eteen, olipa ylläri iso tai pieni. 
Olo on kuin polttariaamuna konsanaan. Jännittävä päivä edessä mutta yhtään ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan. Sama mitä teemme, kunhan saan olla pitkästä aikaa siipan kanssa yhdessä. 
Ihanaa viikonloppua kaikille teille ja kiitos tosi ihanista kommenteista edelliseen asupostaukseen. 


Yllätys, ylläri, etpä arvaa...
-Nanni-

16 kommenttia:

 1. Nauti,minne ikinä menetkin..:) Mukavaa viikonloppua koko perheellenne :)
  -Amnukka-

  VastaaPoista
 2. Superihanaa viikonloppua, missä tahansa sen vietättekin... :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 3. Ihana ylläri! Ihanaa viikonloppua teille ♥

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit, ompa ihana ylläri!! Hieman kade... <3 Viettäkäähän laatuaikaa, mihin ikinä meettekään.
  Mari

  VastaaPoista
 5. Voi että, onpa ihana ylläri<3 Tuollaiset on ihan parhaita :) Oma mies teki pari vuotta sitten tuollaisen yllätysreissun ja oli kyllä ihanaa kun ei tiennyt mistään mitään!

  VastaaPoista
 6. Huippua!!! Pidä hauskaa siis :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille ihanat blogiystävät. Täällä sitä vietetään laatuaikaa hotellissa, ihan kahdestaan. Mutta missä?? Se selviää tulevalla viikolla ♡

  VastaaPoista
 8. Wau, sulla on ihana puoliso! Nauti :)

  VastaaPoista
 9. Voi että, onpas vain kiva ja jännä tuollainen yllärireissu!

  VastaaPoista
 10. Ihana ylläri, sydän pakahtui puolestasi ;) -K-

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -