KETÄHÄN ILAHDUTTAISIN

maanantai 9. helmikuuta 2015Nyt on haaste jota en voinut olla ottamatta vastaan, sillä siinä saa iloa itselle ja jollekin ihanaiselle naiselle. Nimittäin: sain haasteen lemppari bloggaajaltani Ylitorniolta, My Sweet Home- blogin Sari haastoi minut Ilahduta Bloggaajakaveria haasteella. Sarin blogia olen seurannut lähes blogitaipaleeni alkumetreiltä saakka. Sarin koti on aivan ihana, en voi kuin aina huokailla sille tunnelmalle ja niille kauniille tavaroille mitä Sarin blogissa vilahtelee. Kodin lisäksi Sari kertoo elämästään ja piipahduksistaan Lompolossa. Miksi ihmeessä en lukisi hänen blogiaan kun samoilta seuduilta itsekin olen kotoisin. No sitten siihen itse haasteeseen, joka menee näin: 

"Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. 

Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä! Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia." Tällainen haaste siis. Tähänhän voisi haastaa vaikka kymmenen ihanaa bloggaajaa mutta mieleeni bongahti heti kaksi bloggaajaa jotka haluan mukaan eli:

Ihana blogisiskoni Henna, blogista

sekä

Kirppisblogiystäväni Jassuntassu, blogista

Kiitos ihanasta haasteesta Sari <3

-Nanni-

5 kommenttia:

 1. Tämähän on mukava, hyvänmielen haaste :)

  VastaaPoista
 2. Voi Nanni!
  Kiitos♥
  Täälä aivan vedet tuli silmiin, kun niin kauniisti kirjoittelit minusta js blogistani!
  Olet kyllä kultainen ja aika jännää, että näiltä seuduilta myös kotoisin:)
  Laitahan minun s-postiin osoitteesi, niin saat lähiaikoina pienen paketin:)

  Kivaa lomaa sulle Nanni, muistin juuri, että olit alkuviikon lomalla!
  Nautitaan....mulkaki tämä ja huominen lomaa!

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos Nanni <3 Ihanaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 4. Tämä on oikein hyvänmielen haaste - se on kiva sekä saada että toteuttaa:)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -