LOMAN ALOITUS JA ARVONNAN VOITTAJA

perjantai 6. helmikuuta 2015


Viiden päivän ansaittu loma alkoi. Päivä oli vauhdikas, mutta niinpä se taitaa ainakin tuolla sairaalamaailmassa olla päivittäin, eli mitään poikkeavaa ei päivässä ollut. Olin jo lähes unohtanut lomani ja kysymys kuuluukin: MITEN KUKAAN VOI UNOHTAA LOMAN? Syy on ehkä siinä, että jään yksikseni lomalle, muu perhe menee maanantaina töihin ja kouluun. Tämä tyttö saa nauttia aamukahvinsa kaikessa rauhassa, hilpasta heti aamun tullen salille ja vaikka leipoa jotain kivaa koulusta palaaville. 
Ensi viikolle olen suunnitellut kivoja ruokia mitä olen blogimaailmassa bongaillut mutta kokeilut ei kiireisen arjen vuoksi ole onnistunut, jospa niitä ensi viikolla testailisi. Koska loma on vain keskiviikkoon saakka niin sen suurempia en suunnittele. Siipan kanssa tahtoisin maanantaina lounastreffeille mutta taisi se mokoma olla taaskin töissä joten voin pureskella lomallani vaikka kynsiä jos niikseen tulee. Kynsistä puheen ollen, ihanaa voin illalla laittaa kynsiini lakkaa, eikä sitä tarvitse sunnuntaina olla puhtsailemassa pois, jeee. Vähästä sitä blondi osaa olla iloinen. 


Ideaparkissa on salaattiravintola jossa viimeksi huomasin tarjottavan Ainojäätelökahvia, se ei voi olla pahaa. Koska moinen herkku oli mielestäni lompakolleni aivan liian ökykallis, päätin jättää kahvin oston seuraavaan kertaan. Kotona sainkin loistoidean kokkailla kahvini itse. Siippa toi kaupasta Aino-jäätelöä. Ei muutakuin kahvit tulille ja herkuttelemaan. Kuvittelin kahvin olevan hyvää, mutta en arvannut sen olevan täydellisen ihana makunautinto. Aaark tähän jään taatusti koukkuun. Ihana loman aloitus siis.


Kauaa ei tuo kahvi kupissani ehtinyt kylmettyä, sen verran vauhdilla kuppi tyhjeni. 
Sitten siihen arvontaan...


Pisa Designin Ystävänpäivä yllätyspaketti osui nimimerkille Sanna- Snow White Dreams. Onnea Sanna. Laita Sanna minulle kommenttikenttään nimesi sekä osoitteesi niin saan paketin sinulle pian postiin. En tietenkään julkaise kommenttia. 

Huomenna tämä poppoo ajelee yksille jos toisillekin synttärikemuille. Nyt salikamppeet niskaan ja jumpalle/infrapunasaunaan. 

Ihanaa viikonloppua sinulle.
-Nanni-

11 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa Nanni :) Työviikonlopun jälkeen mullakin alkaa viikon loma! Valitettavasti minunkin mies on tiiviisti ensi viikon töissä iltapainotteisesti, ja ystävänpäiväkin menee hänellä kellon ympäri työpaikan virkistyspäivän merkeissä, joten saan lomailla ihan itsekseen :D Onneksi maaliskuussa odottaa yhteinen lomaviikko :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa sinullekin. Mehän ollaan niinku lomasinkkuja 😄
   No loma on aina loma vaikka sen miten viettäisi.
   Juuri käytiin salilla rehkimässä ja lopussa rentoutumassa infrapunasaunassa. Tästä on hyvä aloittaa.

   Poista
 2. Ihanaa lomaa!
  Ja tuo jäätelökahvi on itse testattava! Nam :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Sannalle<3
  Ja Nanni sulle rentouttavaa lomaa, mullakin ensi viikolla ma ja ti lomaa!
  Tuota kahvia mie kyllä kokkeilen kans, kiitti vinkistä:)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa ♥ Nam, mitä kahvia!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, rentouttavaa lomaa, Nanni - ja kiitos, nyt jäi sen verran kaivelemaan tuo kahvi, että taitaa huomenissa olla Aino-jäätelön osto edessä;)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lomaa Nanni :)
  Marjatta

  VastaaPoista
 7. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -