MEIKKIPUSSI VAI ILTALAUKKU? VAI MOLEMMAT?

keskiviikko 4. helmikuuta 2015


Kun Ideaparkki avattiin ja kurkkasin ensimmäistä kertaa elämässäni ihan outoon ja uuteen liikkeeseen nimeltään Pisa Design, ihastui siellä lähes joka toiseen tuotteeseen. Kun menin samaiseen liikkeeseen uudelleen kamera mukanani, löysin tuotteita joista tuli "tuollaisen minä joskus hommaan"-tuotteita. 
Ensi rakkauteni oli Pisa Fabric-sarjan iltalaukku. Aivan loistavan kokoinen , näköinen ja oloinen laukku moneen käyttötarkoitukseen. 


Tuo laukku oli joulun alla loppuun myyty pitkään ja sain odotella sitä jonkun tovin. No onneksi minulla ei ollut akuutti hätä vaan jaksoin kiltisti odotella eikähän tässä ollut muutakaan vaihtoehtoa kuin odotella. 
Laukkuun mahtuu juuri loistavasti kaikki tarvitsemani jos lähden kaupungille tai juhlimaan, työlaukuksi se ehkä ei sovellu sillä kuskaan mukanani isoa kalenteriani sekä eväitä. Aika pienet Barbien eväät saisi olla, että ne tuonne kehtaisi survoa. 
Koska iltamenoja on aivan liian harvoin, en halunnut laittaa tätä kaappin odottelemaan tulevaisuuden käyttöä vaan ostin tämän lähinnä isoon käsilaukkuun sisälaukuksi/meikkilaukuksi. 


Aivan loistava juuri tähänkin käyttötarkoitukseen. Näin ollen saan ihastella uutta kaunotarta monta kertaa päivässä. Toki odottelen myös niitä juhlia jolloin voin sujauttaa laukun kätevästä rannehihnasta mukaani ja eikun juhlimaan. Mitä tykkäät? Samaa sarjaa löytyy ns. oikeaakin meikkikukkaroa mutta se taas ei soveltuisi laukkukäyttöön, joten tätä ei tarvinnnut kahta kertaa miettiä. Samaa sarjaa on muitakin ihanuuksia mutta tämän halusin ehdottomasti ensimmäisenä itselleni ostaa. 

Hei! Muistathan, että arvonta-aikaa on enää muutama päivä jäljellä, käy siis toki osallistumassa Pisa Designin arvontaan täällä

Viikonloppu lähene jo, kyllä se sieltä pian koittaa. 
-Nanni-

9 kommenttia:

 1. Kivallehan tuo näyttää ja monikäyttöinen. Mukavaa keskiviikkoa, Nanni.

  VastaaPoista
 2. Ompa tyylikäs<3
  Sulle on Nanni haaste blogissani!:)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen, ja sopii varmasti monenlaiseen käyttöön! :) Ihanaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti molemmat. Ihana molempiin tarkoituksiin. <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kivalta näyttää! Ja sopii tosiaankin moneen tarkoitukseen :) Pitäisi itsekin hommata tuollainen pikkulaukku.

  VastaaPoista
 6. Todella kivan näköinen, menee aivan varmasti niin monen kanssa yks yhteen sekä tarkoitukseen. :)

  VastaaPoista
 7. Onpas yksinkertaisen kaunis, ihana! :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -