RYHMÄ RÄMÄ

sunnuntai 1. helmikuuta 2015


Meitä oli koulussa kolmikko, kuljimme joka paikkaan yhdessä ja olimme aina äänessä. Meistä tuli hetkessä parhaat ystävät ja ystävyys on jatkunut tänne saakka ja toivottavasti jatkuu tästäkin eteenpäin. Olemme kummeja puolin jos toisin ja toistemme kaasoja aikoinaan häissämme. Olemme toistemme tuki ja olkapää vaikeissa ja hyvissä asioissa. Riitojakin on tullut ja niin pitääkin tulla, kyllä ystävyys kestää kolhut. 

Viime lauantaina treffasimme Ideaparkissa. Johan tätä yhteistä viikonloppua oli suunniteltu pitkään. Haastavaa yhteisen ajan löytymiselle tekee vuorotyöt ja pitkät välimatkat. Saimmepas sovittua ajan ja mikä parasta, se toteutuikin vielä ilman peruutuksia. 
Ideaparkissa kiertelimme pikaisesti kaupat ja piipahdimme kahvilaan, viimeiset kauppaostokset ja sen jälkeen suuntasimme meille. 


Helppoa, nopeaa ja hyvää tacosalaattia, mitäpäs sen kummempaa olisimmekaan tarvinneet. Hyvä ruoka, parempi mieli. Ilta meni saunoessa, syödessä ja jutellessa. 
Suuria maailmanparannuksia ei tehty vaan käytiin läpi kuulumiset, ja sen jälkeen aika vierähtikin villiä nuoruutta muistellessa. Olemme tavanneet toisemme siinä parinkympin hujakoilla ja kyllähän se aika tosiaan melkoisen villiä oli. Totesimmekin, että jos joku olisi tullut sanomaan meille n.15 vuotta sitten, että millainen elämä meillä on vuonna 2015 oisimme varmaan ristinneet sanojan hulluksi. Meistäkö äitejä? Mekö muka ei käytäisi baareissa? Yhdellä meistä on maatila, ja pah. Niinpä, näin se elämä vie mukanaan ja ikä tekee tehtävänsä. En edes kaipaa enää tuota aikaa vaikka se silloin olikin maailman parasta aikaa. Minusta tälläkin hetkellä elän maailman parasta aikaa. Hurjaa kännäämistä emme harrastaneet, sillä saimme kolmestaan tyhjennettyä yhden kuoharipullon. Varsinaisia kännikaloja. 
Yhdellä meistä oli synttärit ja toki me hommasimme sankarille pienen lahjan, ei mitään suurta ja kallista, mutta ajatushan se on tärkeintä.Sunnuntaina en päästänyt ihania, rakkaita ystäviä kotimatkalle ennen kuin olin tarjonnut heille omaa lemppariani, omenapaistosta vanilijavaahdolla. Nams... Tuolle herkulle harvoin kukaan sanoo "Ei kiitos". 
Tällaisia naisteniltoja pitäisi viettää huomattavasti useammin ja suunnitteilla olisikin mahdollisesti tulevalle kesälle uusi tapaaminen. Silloin on tarkoitus ihastella kesämusa tarjontaa. 


Tämä viikonloppu onkin vierähtänyt lasten kanssa. Eilinen mentiin lasten toiveiden mukaan, ensin neidin lemppariravintolaan eli kiinalaiseen ja sen jälkeen herkkukaupan kautta leffateatteriin. Aivan loistava päivä, ainoa puute päivässä oli se, että koko porukka kaipasi isiä seuraksi. 
Tänään onkin urheiltu oikein urakalla, lunta on pukattu ees sun taas eikä pyryttämiselle loppua näy. Näin se vierähti viikonloppu ja aamulla jälleen edessä arki. 

Kiitos ihanasta viikonlopusta K ja M, olette rakkaita.
-Nanni-

6 kommenttia:

 1. Olipa varmasti ihana tapaaminen :) Ihanaa tulevaa viikkoa Nanni <3

  VastaaPoista
 2. Voi, miten mukava viikonloppu sulla on ollutkaan Nanni!
  Kivaa uutta alkanutta viikkoa<3

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus. Ystävyys on niin ihana asia, ystävyys on itse valittua ja kaikinpuolin vapaaehtoista. <3 Siksi ystävyys onkin niin aitoa ja ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa niin ihanalta! <3 Ystävät ovat kultaakin kalliimmat! Kivaa viikkoa sinulle Nanni! <3

  VastaaPoista
 5. Onpas ollutkin mukava viikonloppu. On se hassua aina nähdä, mihin maailma kuljettaa. Ihanaa, että on olemassa siteitä ihmisiin, jotka ovat nähneet erilaiset elämänvaiheet :)

  VastaaPoista
 6. Oi,kuinka ihanan kuuloinen viikonloppu sinulla takanapäin. Onni on ystävät.<3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -