BLOGI, BLOGGAUS JA KAIKKEA SILTÄ VÄLILTÄ

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Sain saman ihanan haasteen kolmesta eri blogista, Kilojen viemää Johannalta, ihanalta Ladyltä sekä Annelta Villa Emmasta. Haasteessa pohditaan omaa bloggaamista, mistä se on saanut alkunsa jne. Haasteessa saa itse esittää haastettavalle kysymyksiä joten poimin näiltä kolmelta haastajalta nämä kysymykset tasapuolisesti. En siis vastaa erikseen jokaisen kysymyksiin sillä samanlaisia kysymyksiä oli osittain. 1. Millainen on  mielestäsi hyvä blogi? (Johanna)
Hyvä blogi on mielestäni monipuolinen. Aiheita käsitellään laidasta laitaan. En itse jaksaisi seurata blogia joka on painottunut vain yhteen aiheeseen, enkä jaksaisi kirjoittaakaan vain yhdestä aiheesta. Hyvässä blogissa ei tarvitse olla paljoa tekstiä, vaan mahdollisimman luonnollista ja kirjoittajansa näköistä. Itse kirjoitan hieman huumori ja pilke silmäkulmassa-periaatteella. Hyvät kuvat ovat blogin suola. Tässä blogissa haaveillaan joka päivä uudesta kamerasta ja toisesta hyvästä objektiivista. Miksi ne ovatkaan niin kalliita?

2. Mistä sait ideal perustaa blogin? (Anne ja Lady)
En edes kunnolla muista. Ajatus muhi mielessäni pitkään ja hautasinkin sen välillä. Ajattelin, etteihän minun elämä ketään kiinnosta ja minä nyt vain olen tämmöinen tavallinen tyttönen. Jossain vaiheessa ajatus nosti uudelleen päätään ja juttelinkin asiasta yhden bloggaajan kanssa. Siitä sain innostuksen ja neuvoja aloitukseen. Sen jälkeen se on ollut menoa. 

3. Entä mistä sen nimi kumpuaa? (Lady)
Pohdin ja pohdin nimeä ja kummastelin, että mistä ihmeestä minä tälle nimen keksin. No aika pian tajusin, että minähän olen hiusfriikki joten nimi voisi liittyä niihin jollain lailla. Mietin muistaakseni lettinauhaa vai olikohan se nyt silkkinauha mutta päädyin lyhyempään ja helpompaan Suortuva. Omat suortuvani ovat kyllä kaikkea muuta kuin täydelliset mutta havittelen varmasti lopun elämääni täydellisistä hiuksista. Ihailen jatkuvasti muiden hiuksia ja voi kuinka onnellinen olisin jos joku laittaisi joskus minulle täydellisen kampauksen. 

4. Millainen on sinusta tylsä postaus? (Anne)
Liian pitkä. En jaksa lukea liian pitkää tekstiä. Toki jos aihe on ajankohtainen ja mielenkiintoinen, silloin jaksaa lukea vaikka kuinka pitkän postauksen. 
En oikein osaa sanoa mitään aihetta. Jaa osaanpas. En lue blogeja joissa hehkutetaan joka päivä pelkistä hienouksista. Elämä ei ole ruusuista kenelläkään eikä sellainen blogi tunnu aidolta. Blogi jossa  "haisee" raha, ei ole minun lukulistallani. Ostin sitä, ostin tätä.... 

5. Mihin haluaisit seuraavaksi matkustaa? (Johanna)
Turkkiin lähdetään ihan pian, mutta mihin haluaisin on ehdottomasti Itävalta/Wien. Sinne olemme lentoja jo katselleet ja kaikki riippuu enää, mistäpä muustakaan kuin rahasta. Ystäväni asuu Wienin lähellä ja häntä en ole nähnyt todella pitkään aikaan. Heti kun reissubudjetti on kasassa, hommataan koko perheelle lennot sinne. 

6. Paras matkakohde jossa olet käynyt? (Johanna)
Hah tämä on helppo, sillä en ole juurikaan matkustanut Ruotsia ja Norjaa kauempana. Ainoa ulkomaanmatkani on häämatkamme Budapestiin. Aivan ihana matka, kaunis kaupunki ja täydellinen reissukumppani. I Love Budapest

7. Kerro jotain haasteen lähettäjästä. (Anne)
Annella on ensinnäkin ihana blogi, kauniita kuvia ja mukavia, monipuolisia juttuja. 
Annesta huokuu aitous joka osaa kirjoittaa sulavasti niin aiheesta kuin aiheesta. Juuri mieleinen bloggaaja ja blogi minun makuuni. 

8. Tennarit vai korkkarit? (Lady)
Aaah tämä oli muka helppo mutta eipäs olekaan. Lenkillä lenkkarit, vapaa-ajalla ihanat tennarit mutta rrrrrrrakastan korkkareita ja kaupungille sujautan mielelläni aina kuin mahdollista korkkarit jalkaan. Saan pitää korkkareita ihan liian vähän. 

9. Pelottavin kokemuksesi? (Lady)
Eihän tämä elämä ole aina ollut helppo mutta ensimmäisenä mieleen tulee eräs syksy. Olin ehkä 17 vuotias. Keskellä yötä soi ovikello ja oven takana oli hätääntynyt naapurin tyttö, minua ehkä vuoden kaksi vanhempi. Hän halusi taustatukea kun oli parvekkeella ollessaan kuullut huutoa ulkoa. Lähdimme yhteistuumin katsomaan mistä ja miksi joku oli apua huutanut. Äitini jäi parvekkeelle jos tarvimme jotain, puhelinta jne.. silloihan ei nimittäin kännyköistä osattu vielä haaveillakaan. 
Lokakuisesta syvästä ojasta löysimme hukkuneen naisen, joka oli saanut sairauskohtauksen eikä ollut päässyt syvästä vesiojasta pois. Valitettavasti hän oli ehtinyt menehtyä ojaan ennenkuin me sinne ehdimme. Tilanne oli kammottava ja yöstä tuli pitkä poliisi kuulusteluineen päivineen. Jälkeen päin saimme tietää, että hänen puolisonsa oli palomies joka oli samana iltana ollut juhlimassa työkavereidensa kanssa. Ikävä päätös hänen illalleen. 

10. Mieleisimmät kesäkukkasi, mitä ne ovat ja miksi? (Johanna)
Dahlia. Kaunis ja kestävä, kukkii koko kesän. Toki rakastan kaikkia kauniita kukkivia kesäkukkia, perennoja sekä yksivuotisia mutta Dahliaa ostan joka kesä paljon. 


Olipas ihana haaste. Kiitos Johanna, Anne ja Lady. Tähän oli kiva vastailla. 
Haastan tähän näillä samoilla kysymyksillä 


Ihanaa uutta viikkoa kaikille. Ilma on harmaa mutta kyllä se kevät sieltä tulee.
-Nanni-

8 kommenttia:

 1. Oli tosi kiva lukea ajatuksiasi bloggaamisesta. Sinulla on elämänmakuiset ja raikkaat jutut :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus :). Kivasti olit toteuttanut yhteen ja samaan juttuun meidän kaikkien haasteet :).

  VastaaPoista
 3. Sieltähän se tuttu Nakki löytyy :) Mukava kuulla sinun ajatuksia. Sinun blogisi kautta olen alkanut lukea muitakin.. Kaakao kermavaahdolla ja maalais elämää. Ensimmäinen ihan ruokablogi,mutta minä tykkään uusista resepteistä ja vinkeistä. Maalais eelämää tulee luettua hiukan vähemmän ja maalais elämästäänhän se kertoo :) Miekin Joskus mietin aloittavani blogin mutta ei,ei ainakaan vielä löydy niinpaljoa juttua että voisi blogia pitää :) Ihanaa nähdä kuinka sinulla riittää juttua ja olet onnistunut :) Tätä sinun blogiasi tulee luettua eniten.. Siksikin että päivität tätä tiheään.
  Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni pitäisi olla :) ja kirjoitionpas väärin ei kaakao kermavaahdolla olekaan vain ruokablogi,kun kirppisjutuista tehnyt postauksen :)
   Annukka

   Poista
 4. Sinulla on ihana blogi jota on ihana lukea. Monipuolinen ja sellainen jonka uuden tekstin lukee mielellään aina.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun otit haasteen/haasteet vastaan - näitä on kiva lukea!
  Budapest on yksi lempikaupungeistani ja marraskuussa oli sinne tarkoitus mennä, mutta jalkaleikkaus muutti suunnitelmat.
  Hyvää hiljaista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiva haaste, vastauksiasi oli mukava lukea! <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -