BLOGIPOHDINTOJA - TOIVEITA OTETAAN VASTAAN

torstai 12. maaliskuuta 2015Treffasin eilen Valkoista Harmoniaa blogin Heliä. Toimiiko kuntosali hyvänä treffauspaikkana? Tässä tapauksessa ainakin toimi. Oli mukavaa treenata yhdessä ja vielä mukavempaa oli kuntoilun jälkeen rentoutua infrapunasaunassa ja höpistä niitä näitä. 
Kun samaan saunaan laittaa kaksi bloggaajaa, tietää mihin suuntaan keskustelun aihe lähtee menemään. Taivastelin Helille, osaamattomuuttani tehdä blogista sen näköistä kuin itse haluaisin. Tiedän mitä haluan, mutta en osaa. Sain Heliltä hyviä vinkkejä, onhan hän bloggaamisessa konkari verrattuna minuun. 
Toiveeni blogini suhteen on laadukkaampia kuvia, hyviä postauksia ja selkeä sekä tyylikäs ulkonäkö. Olen tullut siihen tulokseen, että jos vain joku olisi valmis tekemään blogini ulkonäölle ratkaisevia muutoksia, olisin jopa valmis hieman siitä maksamaan sillä omat taitoni eivät yksinkertaisesti riitä. 
Haluaisin rehellisiä mielipiteitä blogistani, sen ulkonäöstä ja ennenkaikkea vinkkejä sekä toiveita postauksiin. Mitä haluaisitte lukea, mistä aiheista ette niinkään ole kiinnostuneita. Onko joku aihe joka on jo niin loppuunkulutettu, ettei siitä kannate enää mainita sanallakaan? Pallo on nyt teillä, lukijoilla. Lupaan toteuttaa toiveita, jos en ihan kaikkea (riippuu toiveesta) niin kuitenkin niin monta kuin taidoillani pystyn. 

Maaliskuun lopulla on Oululaisilla bloggaajilla tapaaminen jonne itsekin olen menossa. Aivan ihanaa kun saa tavata muita bloggaajia ja kenties tutustua ihan uusiin ihmisiin. Epäsosiaalisia ihmisiä tuskin tuollaiseen tapahtumaan tulee. Tapaamisessa ihanaa on myös se, että vihdoin pääsen livenä kurkistelemaan kotia jota olen pitkään saanut ihastella ainoastaan netin välityksellä. Veikkaan, että saan pidätellä ihastustani koko tapahtuman aikana ja kamera räiskii paljon kuvia. Tätä siis odottelen tässä kuussa. 


Mitäpä kuuluu sinun kevääseen?
-Nanni-

16 kommenttia:

 1. Kiitos sulle eilisestä! <3 Treenaminen oli ehdottoamasti paljon kivempaa, kun oli juttuseuraa! Ja se saunominen päälle, vois ottaa tavaksi ;) Jos postaustoiveita toivoit, niin itse (yllätys, yllätys) haluaisin nähdä lisää sisustusjuttuja! Laajempia kuvakulmia, yksityiskohtia, ihan mitä vaan :) Tekstien sisältö on sulla mun mielestäni kohillaan, mielenkiintoista luettavaa ja ajatuksia herättäviä aiheita. Ja kuten lupailin, katsellaan piakkoin yhdessä blogin asetuksia yms! Ihanaa päivän jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä monin verroin hauskempaa treenata yhdessä, todellakin otetaan se tavaksi <3
   Sisustusjuttuja laitan mielelläni, mutta kuten kerroin, kamerani asettaa siihen jonkinlaiset haasteet.
   Toivottavasti pian nähdään blogin viilaus merkeissä.

   Poista
 2. Mie ehkä olen tylsä kun sanon että pidän tästä juuri näin. Vaihtelevia aiheita sinun elämästä.. Ei,et ole jumittunut mihinkään tiettyyn aihepiiriin.
  Mutta jos tulee mieleen joku aihe mistä haluaisin kuulla joko lisää tai muuten sinun kirjoittavan kerron sen sinulle.
  Mitäkö kevääseen.. No tällä hetkellä neidin tulevia 3-vuotis synttäreiden suunnittelua,kissa teemalla on tilattu.. Työhakemuksen tekoa ja juuri tänään sain päivitettyä työnhakusuunnitelmani. Mie kun en ole haka netin käyttäjä ja työkkärin nettisivut melkein hepreaa minulle niin oli pari asiaa mitkä piti muuttaa. Onneksi nyt sain loistavan avun :)
  Olisi kyllä hienoa saada töitä,jotain.. Pääsisi neiti myös sitten ikäistensä joukkoon leikkimään..
  Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHana kuulla, että blogini on mieluisa. Ehkä sitä vähättelee taas vain itseään.
   Lasten synttärit on aina niin ihania, odottelen sinun faceen kyllä innolla kuvia juhlista.
   Täällä toinen netti urpo, en osaa käytännössä mitään hienoa ja mahtavaa. Jos nyt pitäisi loihtia esim työhakemus niin en varmaan saisi mitään aikaiseksi.
   Tsemppiä työnhakuun, kyllä iloiselle ja tekevälle varmasti aina töitä löytyy <3

   Poista
  2. Mie laitan kuvia jos tuo meidän kissa kakku onnistuu.. Gluteeniton pottujauhoista mihin tulee kissan kuva päälle. Tilasin siihen muotin ja onnistuin osoitteeseen saamaan väärän tien nimen mutta kaikki muu oli oikein niin onneksi tuli perille..;) väliin tulevaa ei olla päätetty ja muu tarjottava on auki.. Toivotaan että joku hiipii töihin.. Yhteen paikkaan tosin olin liian vähän aikaa ollu työtön.. Hassua,mutta pitkäaikaistyöttömiä on todella työtön,ollu työmarkkinatuella kauan.. Mie en ihan sielä vielä ole..
   Tämä päivä meni ihan vain miettiessä ja kirjoittaessa hakemuksia paperille.huomenna ne kirjoitan hakemuksiin..Asiaa kun hidastaa että neitiä pitää viihdyttää aina välillä.:)
   Annukka

   Poista
 3. Minäkin tykkään blogistasi, kun täällä on vaihtelevia aiheita :)
  Tietysti kaikki sisustusjutut ja -kuvat kiinnostaa ;)
  Aurinkoista loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos palautteesta Ellen.
   Bloggaisin enemmän sisustusjuttuja mutta oma objektiivini on enemmän potretteihin tarkoitettu ja näin ollen sillä on haastavaa saada koko huone mahtumaan yhteen otokseen. Toinen objektiivi taas on laadultaan niin surkea, ettei sillä tee mieli kuvata.

   Poista
 4. Tykkään ihan just tällaisena sun blogista :) Vaihtelevuus on kivaa :) Ihanaa viikonloppua Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos Jaana palautteesta <3

   Poista
 5. Itsekin pidän monipuolisista blogeista, joissa on monia aiheita. Blogisi on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia. Jospa siis itsekin luottaisin tähän asiaan.

   Poista
 6. Blogi hyvä näin kun kirjoitat monenlaisesta aiheesta, usein huumorilla höystettynä :) Itseä kiinnostaa eniten sisustus-, muoti- ja kosmetiikkajutut.
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 7. Luen blogiasi mielelläni, kivasti eri aiheita;)
  Mieki haluaisin nähä enemmän sisustuksia ja niinkuin Heliki sano isompia kuvakulmia....

  VastaaPoista
 8. Sun blogi on ihanan aito tälläisenä. Jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
 9. Minä pidän aidosta tekstistä jota täällä on. Viimeinen kuva on kaunis <3

  VastaaPoista
 10. Kannustan keskittymään niihin aiheisiin, jotka itseäsi kiinnostaa. Näin homma pysyy aitona ja sun innostus näkyy. Blogin ulkoasua voi sitten kehittää pikkuhiljaa ja ajan kanssa, kun taitoa tarttuu :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -