HUPS HEIJAA - EIHÄN KUKAAN NÄHNYT?

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

 Lumi satoi petollisesti jään päälle eikä liukkaita kohtia voinut havaita samalla lailla kuin ennen lumen tuloa. Lähdin sunnuntai-iltana hakemaan miestä töistä niin hups heijaa hetkessä tajuan makaavani maassa. En ehtinyt kissaa sanoa kun pötköttelin maassa. Tajusin ottaneeni kädellä vastaan ja rannetta pakotti, myös oikean puolen polven olin samalla satuttanut. Nousin varoen, vaatteita putsaillen lumesta, kiroilin ja tunnustelin kipuilevia kohtia. Mitään ei ollut mennyt tavaan kiitos rikki mutta ranne oli hellänä. Takin lisäksi en ollut kotihousujen päälle kiskaissut mitään niin toki vaatteetkin olivat aivan lumessa ja märät. 
Nyt tiesin miltä juuri muutama viikko sitten kaatuneelta naapurilta tuntui, tai ainakin melkein voin tietää sen tunteen. Häneltä meni ranne, minulla oli parempi tuuri. Varoen olen tuon sunnuntain jälkeen kulkenut ja pelolla naapurinkin ulkona liikkuu. Veikkaankin, ettei hän halua kipsikäden kanssa uudestaan jäällä liukastella. 
Yleensä kun heittää volttia, kaatuu tai muuten vain törttöilee, on ensimmäinen reaktio "eihän vain kukaan nähnyt". Tuollaisessa tilanteessa nousen yleensä salamana ylös ja kurkin olkani yli, ettei vain tilanteelle ollut silminäkijöitä. Mistähän tallainenkin tapa on tullut? Tiedän, etten ole ainoa joka ajattelee kaatuessaan ensimmäisenä noin. 
Käsi kipuili vielä alkuviikosta, kyynärpääkin oli selvästi saanut iskua mutta tällä hetkellä voin huokaista helpotuksesta. Selvisin säikähdyksellä. Kuvat viime talvelta. 

Virvon varvon varvasta, hikistä ja karvasta. 
-Nanni-

11 kommenttia:

 1. Oi,onneksi ei käynyt pahemmin.. Isäni kävi eilen tuomassa munkkeja ja leipää.. Varottelin sitä liukkaasta pihasta :)
  Annukka

  VastaaPoista
 2. Yhdyn ylläolevaan kommenttiin ja totean, että onneksi ei käyny pahemmin:)
  Mieki liukastelin eilen ja olin vähälä kaatua monta kertaa...

  Ollaan varovaisia<3

  VastaaPoista
 3. Nämä ilmat ovat niin petollisia. Onneksi ei käynyt pahemmin kuitenkaan :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä ettei pahemmin sattunut. Itsekin olen muutaman kerran nyt liukkailla keleillä kaatunut kun meidän piha on kuin luistinrata välillä!

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Kurjaa että särkee, mutta onneksi ei käynyt pahemmin. Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 6. Yhdyn edellisiin kommentteihin! On se kumma tosiaan, että pitää tarkistaa, että näkikö kukaan...mulla sama homma. Ylihuomenna nähdään ♡

  VastaaPoista
 7. Ehjänä onneksi ollaan. Rannekin on jo entisellään. Ulkona saa todellakin liikkua varoen.

  VastaaPoista
 8. Onneks selvisit pienillä "kivuilla". Kuullut niin paljon tänä keväänä kaatumisia, missä on jouduttu oikein operoimaan!:/
  Täällä onneks noi pääkallo kelit on jo ohi!

  VastaaPoista
 9. Onneksi kukaan ei nähnyt :))
  Kirjoitan ihan ylös tuon :virvon varvon varvasta!!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -