KOSMEA LOPPUNEEN TILALLE

lauantai 21. maaliskuuta 2015


Tutuksi ja mieluisaksi todettuja tuotteita tulee ostettua aina uudestaan ja uudestaan. Samat merkit on pyöriny kaapissani vuodesta toiseen ja miksi edes lähteä testailemaan jotain uutta jos entiseen on tyytyväinen. Tiettyjä kosmetiikka-juttuja ostan vain kun ne on alessa niiden hinnan vuoksi. Viisas kyttää aleja, eikös vaan. 
Jyväskylän reissulla tuli ostettua ja saatua ihan uusia tuttavuuksia niin meikki kuin pesuaine rintamallekin. Meikkipuuterini veteli viimeisiään ja tarkoituksena sitä on ostaa seuraavan kerran toukokuussa lentokentältä. Niipä astelin Jyväskylän Kicksiin, esitin toiveen puuteristani ja sain todella ammattimaista apua ja hieman ehostustakin monen tunnin bussissa istumisen päälle. Peruspuuterista olen tykännyt, sen peittävyys riittää minulle. Mukaan lähti myös meikinpohjustusvoide jota myös olen päivittäin käyttänyt. On ollut kyllä voittamaton ja riittoisa voide. 


En mielestäni hamstraile kosmetiikkaa kaappiin turhaan, ostan uuden kun entinen on loppu. No näin ei kuitenkaan ollutkaan vaan tajusin, että onhan kaapissani yhtä jos toista purkkia ja purnukkaa. Kasvoivoiteitakin on useampaa sorttia mutta kaikkia silti tulee käytettyä. Erilaisia puutereita olen ostellut mutta niihin muutamiin sitten lopulta tykästynyt, eli ne loput vaan venyvät kaapissani tyhjän panttina. No valtavia purnukkavuoria ei siltikään kaapistani löydy enkä tee kosmetiikka heräteostoksia. Tuoksuja löytyy muutama, ehkäpä viisi tai hyvällä tuurilla alle. Käytän niistä ehkä kahta tai kolmea ja muutama tuoksu ei enää miellytä omaa nenääni. Ehkä sellaiset vain olisi viisaampi nakata pois. 


Reissultani sain lahjaksi ihanan setin hiustenhemmottelua. Tästä Wellan setistä olenkin tykännyt tosi paljon. Tuote on ihanan tuoksuinen, riittoisa ja tekee hiuksistani sileän tuntoisen. 
Shampoita ja hoitoaineitakaan ei kylppäristä löydy valtavia määriä. Tämän Wellan setin lisäksi omistan argan oil setin sekä aloe vera sarjan. Eiköhän näillä kolmella setillä pärjää. 
Reilun hiusten lyhennyksen jälkeen hoidan hiuksiani entistä innokkaammin. Haluan pitää hiukseni näin täydellisessä kunnossa mahdollisimman pitkään. Voiko mahtavampaa hiusfriikille ollakaan kuin haarattomat latvat. Shampoo annostelua on pitänyt hieman harjoitella hiusten vähenemisen myötä. Sorrun aina annostelemaan tuotetta liikaa enkä haluaisi hyvää ainetta viemäriin valuutella. 
Miten olen sopeutunut, kun lyhemmän letin kanssa on eletty noin kuukausi? Ensi fiilis oli, että wau. Alkuinnostuksen jälkeen pitkää lettiä tuli ikävä ja päätin, että pitkäksi se saa kasvaa enkä enää sitä lyhennä. Nyt kun tämän kanssa on eletty se reipas kuukausi en luopuisi tästä mitasta enää millään. Tämä on niin täydellinen mitta. Hiukset ovat tosiaankin mahtavassa kunnossa, niitä voi pitää auki ja tuleekin pidettyä enemmän auki kuin ennen ja jotenkin peilistä katsoo paljon freesimmän näköinen typykkä. Suunnitelmani on seuraavanlainen: Turkin reissun jälkeen napsasen mittaa pois sen mitä se kesään mennessä on kasvanut ja tällä mitalla jatkan hamaan tulevaisuuteen saakka. Toki tunnen itseni ja fiilis voi muuttua vielä tuhat kertaa matkan varrella mutta eikös tärkeintä ole se, että tykkään tästä tällä hetkellä ja muulla ei ole merkitystä. 


Kiitos ihanalle Ystävälle tästä Wella ihanasta setistä, se on ollut mieluisa lahja. 

Kuinka paljon turhia purnukoita sinun kaapissasi on?
-Nanni-

5 kommenttia:

 1. On meillä purkkeja mitä ei käytetä,joskus ja joita käytetään kokoajan :) Sampoita käytetään mie ja neiti. Mieheni kun on kalju,niin ei tarvitse. Suihkusaippua riittää.. Meikit on aika vanhoja.. Hajuvesiä en kauheasti käytä mutta pari pulloa löytyy.. Muuton aikana heitettiin partavesiä ja muuta sellaista joita ei varmasti tule käytettyä.. One million pullo vajeltuu perheen miehillä tasaiseen tahtiin.. Mieheni osti sen koneesta kun kävimme Turkissa.. Tuoksut on muuten halvempia lentokoneessa..
  Annukka

  VastaaPoista
 2. Ennen löytyi aika tavalla käyttämättömiä purnukoita, mutta vanhemmuuttani olen vähän viisastunut!
  Ostan usein niitä tuttuja ja hyväksi havaittuja tuotteita!

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä sinulla!
  Mä harkitsen kosmetiikan tarkkaan itse. Ostan uutta vasta kun käytössä oleva loppuu. Wellan SP:t on muuten minunkin lemppareita <3

  VastaaPoista
 4. Minä hamstraan kosmetiikan saralta huulipunia sekä kynsilakkoja. Mutta muuten ostan vain uutta kun vanha tekee loppuansa. :) Tuo Wellan öljy on todella hyvä tuote, olen tainut omani ostaa kaksi- kolme vuotta sitten !? ja vieläkin tavaraa riittää ja aina silloin tällöin innostun latvoihin tuota sutimaan. :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on ollut usein viime vuosina käytössä nuita Wellan tuotteita, ovat ihania ja tosi riittoisia!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -