VALKOINEN ÄLYNVÄLÄYS

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Miten sitä saakin aina silloin tällöin väläyksiä, joissa ei ole mitään päätä eikä häntää? Itsekin jo tietää, ettei tämä vain tule toimimaan. 
Kevät kun saa yhdellä jos toisellakin sisustusvimman vauhtiin, ei sitä vimmaa pysäytetä ihan niin vain. Näinhän se käy myös täälläkin ja aina sitä katselee nurkkia sillä silmällä, että jotain pitäisi tehdä mutta mitä. Paras muutos huushollissa on mielestäni se, ettei mitään uutta tarvisi hommata vaan voisi sisustella jo olemassa olevilla tavaroilla, toki niitä uusia juttujakin on kiva välillä ostella. 
Yhtenä päivänä kuljin kotia ristiin rastiin ja kummastelin tylsän synkkiä nurkkia. Päätin kiskoa osan verhoista pois, osan tilalle laitoin kevyempää verhoa tilalle ja osan tilalle en laittanut mitään. Yhden pois ottamani verhon päätin lätkästä keittiönpöydälle pöytäliinaksi. Lopputulos oli mieluisa mutta siinä oli yksi mutta...


Valkoinen kangasliina keittiössä huh huh kuolleena syntynyt idea, vai onko? Kuinka se pysyy valkoisena lapsiperheessä ilman, että ostan jotain muovia siihen päälle? 


Laittelin alustoja yhdelle jos toisellekin jutulle ja tämähän toimi, ainakin hetken. Toimiiko tämä kuitenkaan pidemmän päälle? 
Valkoinen liina keittiössä toimii ehkä Carrie Bradshawn huushollissa jossa keittiö on silkka koriste taikka turhake mutta eipä se taida muuten olla viisain tekemäni ratkaisu. Ihailin tätä valoisaa valkoista keittiötä vajaan viikon ja eilen jouduin nielemään tappioni, laittamaan liinan (verhon) pyykkiin ja ostamaan vahakankaan tilalle. Onnekseni löysin täydellisen vahakankaan josta olenkin ollut hurjan tyytyväinen, kuvia siitä vain en vielä ole ehtinyt räpsiä. Valkoinen liina meidän keittiössä toimi siis yhtä loistavasti kuin vuosi sitten ostamani valkoinen matto keittiössä. Koskahan sitä ihminen oppii? Ei koskaan. 


Mikä on sinun tyhmin älynväläys sisustuksessa, vai onko sellaista koskaan ollutkaan?

Jokohan se takatalvi kolkuttelee ovella?
-Nanni-

14 kommenttia:

 1. Tuttuja nuo väläykset mullekki, tänäänki tuli taas yksi semmonen!
  Mulla on vielä sekin, että haluaisin muutoksen heti toteutettua, vaikka myöhään illala....
  yöt sentään maltan jollain lailla pysyä paikoillaan, hih:)
  aikamoisia me ollaan, vais mitä?
  Niin, ja niitä tyhmiä väläyksiä...älä kysy vain kuinka monta on tullu tehtyä)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös mulle heti kaikki just nyt eikä ensi viikolla-tyyppi.
   Hyvä me, kyllä me naiset vain osataan.

   Poista
 2. Tyhmin älynväläys yleensä ottaen kaikki valkoinen pitkällä aikavälillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henna, ei valkoinen ole huono ja sitä paitsi sun kotihan oli täysin valkoinen.

   Poista
 3. Takatalvi tulee ens viikonloppuna.. Ainakin yöt tosi kylmiä,-20..Täällä Pohjoisessa ;)
  En nyt hoksi,ehkä jotkut tabletit mienkä läpi meni pöydälle kaikki. Sama kuin ei ois ollutkaan.
  Olkkariin pitäisi löytää jotkut ihanat ja kevyet verhot!
  Annukka

  VastaaPoista
 4. Älynväläyksiini kuuluu valkoinen puuvillamatto olohuoneessa. Ei oikein toimi koirataloudessa.... Vaikka olihan se ihan kiva niin kauan kun se oli valkoinen, siis se vähäinen aika.

  VastaaPoista
 5. Meillä on pieni valkoinen Pentikin matto keittiössä tiskikoneen edessä, todella fiksua :D Onneksi matto näppärä pyöräyttää pesukoneessa, siihen nimittäin tippuu säännöllisesti marjoja, kahvia... Nytkin olis pesun tarpeessa.
  Takatalvea odotellaan, torstaina lähdetään reiluksi viikoksi lomailemaan mökille (mulla vapaata lähes kaksi viikkoa), eikä haittaa vaikka pakkasta ja lunta vielä olisi :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 6. Mulla on toisinaan ihan just samanlaisia ideoita ja kyllä sitten harmittaa, kun huomaa, että ei se vaan toimi lasten kanssa. Lapset elää ja elämisen jälki näkyy, niin se vaan on. Vahaliinaa saa rauhassa sotkea ja ei tarvi koko ajan tarkkailla, että meniköhän liinaan jotain likaa, joka ei lähde pesussa pois...

  VastaaPoista
 7. Hih nimimerkillä valkoiset sohvat koira-ja lapsiperheessä, juu ei sitä opi koskaan eikä millään. Mutta kun valkoinen on vaan niin kaunis sen päivän tai pari. ;)

  Ihanaa viikkoa Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen ihastuttaa ja vihastuttaa ♡

   Poista
 8. Valkoinen pellavapöytäliina... Ei, ihan mahdoton idea edes kahdelle aikuiselle :D Muuten valkoinen on kaunis, mutta kun rypyt ei mun mielestä kuulu päytäliinaan niin pellava ei ollut paras visio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse löysin täydell7sen vahakankaan joka oli tehty pellavasta. Tää on tosi nätti ja valoisa.

   Poista
 9. Hehh, tämä oli jotenkin niin erityisen ihana postaus :) Kuulostaa niin tutulta. Valkoinen on tuhoon tuomittu väri keittiön tekstiileissä keittiössä lapsiperheissä ja meillä voisi myös listata miehen tähän. Laitoin valkoisen kaitaliinan meidän keittiön sivupöydälle jossa on kahvinkeitin, niin kerkesi se varmaan tunnin siinä olemaan kun mies jo kahvia siihen kävi läikyttämässä. Keittiönpöydällä olen pitänyt myös valkoista kaitaliinaa, mikä kestää sentään pari viikkoa puhtaana. Vahakangas on hyvä idea, sellainen voisi toimia meilläkin kun haluaisin myös ison valkoisen liinan laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh mies on kyllä lasten kanssa yksi sotkia pahimmillaan. Onneksi meillä siippa koitti haukkana kytätä ettei lapset ihan hirveänä sotkisi valkoista liinaani. No likaantuiham se silti.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -