JA KOSMETIIKKA ARVONNAN VOITTI...

perjantai 17. huhtikuuta 2015


Arvottavanahan oli itse ompelemani meikkipussi Marimekon kankaasta sekä siihen lisäksi kosmetologini Paula, Lähellä Kauneushoitolasta lahjoitti OPI.n ihanan kynsilakan jonka sävyn valitsin itse. 
Tänään meillä kokoontui kerrassaan suuri raati hoitamaan tätä Facebookin sivujen kunniaksi järjestämääni arvontaa. Mieheni siskon kanssa kimpassa saimme askarreltua lappuset, lapset yhteistuumin arpoivat ja virallisenavalvojana toimi ystäväni eli mieheni sisko. Voittajan meille julkaisi poikani, hänen kädessään oli lappu jossa luki "Päivänsäde". Hurjasti onnea Päivänsäde, sinulle on nyt kesäkynnet tiedossa. 
Laita minulle yhteystietosi kommenttiboxiin niin saan sinulle paketin pian postiin, en tietenkään julkaise sitä muiden nähtäväksi. 

Voiko ihania kynsilakkoja olla koskaan liikaa?
-Nanni-

4 kommenttia:

 1. Onnea päivänsäteelle :)
  Annukka

  VastaaPoista
 2. Ei todellista että oon voittanut :) :) :) Aivan mahtava juttu, tuo tekemäsi pussukka on niin ihana, kynsilakasta puhumattakaan <3
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniin pussukan olet ommellut <3 Aivan ihana arvonta, miten tämän olen mennyt missamaan. ;) Onnea voittajalle ja aivan ihanaa viikonloppua Nanni.

  Ja juu kynsilakkoja ei voi olla liikaa. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Päivänsäteelle! Sulla kävi hyvä onni <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -