MAMMAMIIA MIKÄ MAMI

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Sain uskomattoman työtarjouksen josta en voinut enkä halunnut kieltäytyä. Postaukseeni Martininniemensahalla valkoisessa takissa ihastuttiin ja  sen myötä sain ihanan blogiyhteistyön verkkokauppa MamaMian kanssa. MamaMia myy muodikkaita, laadukkaita ja mukavia äitiys- ja imetysvaatteita. MamaMian sivuilta löytyy muutamia ihanuuksia myös perheen pienimmillekin. Itselle kyseinen nettikauppa on tullut tutuksi Sobean jazz housujen myötä. Näistä housuista teinkin viime syksynä postauksen sillä parempia housuja en ole löytänyt. Vaikken olekaan odottava äiti, menee nuo Sobean housut myös ei raskaana oleville. Kovalla käytöllä olleet housuni eivät ole menneet vuosien saatossa miksikään ja ovat todella monipuolisessa käytössä. 
Sitten siihen työtarjoukseen. Sain pyynnön kuvata odottavaa äitiä äitiysvaatteissa joita myydään kyseisessä verkkokaupassa. Mallin sain valita itse ja se löytyikin ihan lähipiiristä. Malli valitsi kuvattavia vaatteita verkkokaupan omistajan kanssa yhteistuumin. Kaksi kivaa settiä löytyikin kuvauskeikalle puettavaksi. Sain täysin vapaat kädet kuvausten suhteen. Ainoa toive oli ottaa ainakin osa kuvista tuolla sahalla missä itsekin olen asukuvia itsestäni ottanut. Pääsiäisenä vallitsi kaunis kuvausilma. Tuleva äiti tuli aamusta meille, laitoin hänelle kevyesti ehostusta sekä hiuksiin hieman kiharaa. Toinen asukokonaisuus puettiin meillä ja ei muutakuin ensimmäiseen kuvauspaikkaan. 
Olin kierrellyt lähialueita ja löytänyt muutaman todella kivan kuvauspaikan ja nehän me Jennin kanssa kierrettiin. Päivä oli kerrassaan unohtumaton. Jenni oli todella kuvauksellinen ja helppo malli. Kuvaushaasteita loi välillä kovasti porottava aurinko, toisinaan kylmä viima. Päivää hauskuutti vaatteiden vaihtopaikka. Kun viimeinen kuvauspaikka oli käyty läpi, kamat pakattu autoon oli aikaa vierähtänyt kolme tuntia. Hups heijaa, aika meni juosten. Välillä huolestuin, että miten meidän malli jaksaa poseerata vaativissa olosuhteissa. Hyvin meillä meni. Hieman väsynyt malli sai kuvaussessiosta palkkioksi ison kassillisen kuvauksessa käytettyjä vaatteita. Harva varmaan raskii satsata suurta määrää äitysvaatteita niiden lyhyen käyttömahdollisuuden vuoksi, senpä vuoksi oli todella ihanaa, että Jenni sai palkkioksi monipuolisia vaatteita. Niin housut, pusero kuin myös kuvauksessa ollut takkikin menee myös raskauden jälkeenkin. 
Mihin nämä ottamani kuvat sitten menevät? Osa kuvista on jo MamaMian facebook sivuilla ja osaa kuvista käytetään MamaMian nettikaupassa. Aivan mahtavaa. Tällaisesta ei kukaan harrastelijakuvaaja voi olla muuta kuin otettu. Mutta sen enemmittä höpinöittä, ihaillaanpa kuinka kaunis malli Jenni olikaan. 

Takki Mama-licious
Pusero Funmum.com
Housut Sobea


Äitiysfarkut Mama licious, Äitiys- imetyspusero Sobea

Laukku, kengät ja huivit olivat kuvausrekvisiittaa.
 Eikös Jenni olekin ihastuttava? Ilmiömäinen malli. Ihana Jenni. Onnea Jennille loppuodotukseen, laskettuaika taisi olla kesäkuun alussa. 
Kiitos tästä unohtumattomasta kokemuksesta MamaMian Kaisulle sekä Jennille. 


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana kuvauskeikka. Mukava kuvata välillä muutakin kuin samoja ympyröitä.

   Poista
 2. Vautsi! Hieno mahdollisuus sinulle. Kauniit kuvat! Kuten myös nuo kuvat sinusta siinä aiemmassa postauksessa. Kaikenlaista blogiharrastus voikin tuoda :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggaaminen avaa kyllä melkoisia ovia kun vain antaa mahdollisuuden. Ihanaa.

   Poista
 3. Avautuipas sulle mahtava tilaisuus blogisi kautta! Minustakin sahalla otetut kuvat oli tosi upeita :) Nämä mammaotokset ovat myös hienoja!
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 4. Voi mahtavaa! Upea juttu! <3
  Ja kauniita kuvia kerrassaan!

  VastaaPoista
 5. Onnea mahtavasta yhteistyöstä! Mahtavat kuvat on ja hyvä mallikin. Tosi nätti tuo takki, menee varmasti raskauden jälkeenkin päälle. :)

  VastaaPoista
 6. Oi,olettaa saanut hienon mahdteollisuuden ja malli vaatteita :) Mie kun tutkailin raskaus aikana ettei ole hienoja vaatteita, enkä oikein voinut pitäkäähän.. Toppahousut jalassa koko raskaus.. Nauroin omalle peilikuvalleni kun olin niin hassunnäköinen niissä vaatteissa.. Mieheni henkselit piti housut ylhäällä kun en muuten niitä kiinni saanut :)
  Kauniita kuvia :)
  Annukka

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia, ja särmikäs ympäristö sopii kokonaisuuteen hyvin. Tulevia äitejä ei tosiaan aina tarvitse kuvata röyhelöiden keskellä :)

  VastaaPoista
 8. Oi mikä tilaisuus, onnea! Ja mahtavia kuvia :)

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvin onnistuineita kuvia! Taitava kuvaaja ja upea malli :) Hieno yhteistyö tilaisuus.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -