UUSI LEHTI KÄÄNTYY ELÄMÄSSÄ

perjantai 17. huhtikuuta 2015


Aika aikaa kutakin, elämässä mennään eteenpäin ja välillä on suljettava ovia jotta uusia voi avata. 
Ajelin tänään vapaapäivältä töihin halaamaan pitkäaikaista työkaveriani joka jää nyt nauttimaan eläkepäivistään. Olen ollut työpaikassani pian 11 vuotta, tuona aikana on tapahtunut paljon ja koko ajan tapahtuu paljon. Kun aikoinani menin tuolle osastolle, olin paikan nuorin, se keltanokka jolla ei ollut vielä työkokemusta eikä juuri elämän kokemustakaan. Vuosien saatossa niin työ kuin työkaveritkin ovat tulleet tutuiksi, toiset enemmän toiset vähemmän. Enää en ole se työpaikan nuorin, en lähimainkaan. 
Työurani aikana on haikeaa ollut sanoa hyvästit niille työpaikan konkareille joilla on taskussaan paljon tieto/taitoa, jotka ovat opettaneet minua työssä ja olleet myös ystäviä. Heidän kanssaan on jaettu niin ilot kuin surutkin. On iloittu tulevista vauvoista, äitiydestä, isoäitiydestä. On halattu kun on ollut sen tarve. 
Tänään eläkkeelle jäi erittäin rakas ja ihana työkaveri, joka ei ole koskaan sanonut ikävästi vaan nimenomaan hänen kanssaan on jaettu niitä elämän tuulia. 
Vaikka suurella haikeudella hänelle kukan ja halauksen annoinkin, tiedän kuinka onnellinen työkaverini on tulevista vapaaherrattaren päivistä. Vihdoin ei tarvitse laittaa herätyskelloa soimaan, vihdoin voi tehdä juuri sitä mitä haluaa, vihdoin on aikaa lapsenlapsille niin paljon kuin on tarvis. 
"Eläköityminen on sekä ihanaa, että haikeaa". Näin sanoin aikoinaan entinen pomoni kun häneltä kyseltiin fiilistä viimeisenä työpäivänään. Ihania eläkepäiviä A. Kiitos sinulle kaikesta mitä sinulta olen vuosien saatossa saanut. 
-Nanni-

14 kommenttia:

 1. Oi, ihana rakas Anniina ,kiitos sinulle kaikesta ,oot mulle ollut alusta alkaen mukavin työkaveri rtg;ssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A... sinulle. Olet ollut ensihetkestä todella rakas ja ihastuttava. Kaikkea hyvää tulevaisuuteen <3

   Poista
 2. Kiitos Anniina,olet rakas!

  VastaaPoista
 3. Kauniita sanoja työkaverille. Musta on ihanaa, kun joku sanoo itsellenikin kauniisti. Itse yritän aina olla työpaikalla se tsemppari joka kannustaa muita. Itselläni on myös pitkä ura takana ja on ihana huomata kuinka nuoret työkaverit arvostavat sitä tietotaitoa, mitä on vuosien saatossa kertynyt. Mielelläni sitä tietoani jaan nuoremmille, kun tiedän, että he arvostavat sitä tietoa, mitä heille voin jakaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullua oisikaan pantata tietoa kun sitä ilolla kuuluisikin jakaa muillekin.
   Koitan aina muistaa, että kohtelen muita niin kuin toivon muiden kohtelevan minua. Itsekin pyrin olemaan töissä ystävällinen kaikille, niin työkavereille kuin potilaillekin, vaikkei aina välttis jaksaisikaan.

   Poista
 4. Ihana postaus työkaverille, tämä lämmitti ihan mieltä kun olet näin kauniisti kirjoittanut ! Se on onni että on hyvät työkaverit joiden kanssa pystyy jakamaan ilot ja surut, koska monessa paikassa tuntuu olevan aika paljon hankaluuksia työntekijöiden välillä (ainakin hoitoalalla) . Omat työkaverini ovat myöskin aivan ihania ja vaikka meillä on ikäeroa paljonkin, niin heidän kanssaan pystyy jakamaan kaikki asia ja meistä on kehittynyt hyvä tiimi muutaman vuoden aikana. :) Odotan jo töihin pääsyä äitiysloman jälkeen että pääsee taas siihen työporukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina <3 ihanista ihmisistä on helppo kirjoittaa kauniisti.
   Meilläkin on joskus ollut niitä hankalia hetkiä töissä mutta tällä hetkellä parempaa porukkaa saa hakea.
   Oletko Jasmina sinäkin hoitoalalla? Olisi kiva joskus kuulla siitä enemmän?
   Ihanaa viikonloppua ihanuus.

   Poista
 5. Ihanasti sanottu työkaverista Nanni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Ihanasta ihmisestä on helppo sanoa ihanasti.

   Poista
 6. Kylläpä osasit kauniisti työkaveristasi kirjoittaa <3
  Meillä on viimeisen 2 vuoden aikana vaihtunut neljäsosa työkavereistani - paljon kokemusta ja viisautta lähti samalla - mutta toisaalta uudet työtoverit ovat tuoneet mukanaan uusia tuulia - ja siinä joutuu itseäänkin haastamaan välillä, kun huomaa, että asioita voi tehdä toisenlaisellakin tavalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet työkaverit ovat ihana uusi tuuli työpaikalla ja meillä otetaankin nykyään uudet työkaverit ilolla ja onnella vastaan. Aina ei ole ollut näin kivasti asiat. Joukkoon on mahtunut myös niitä hieman haastavempiakin tuttavuuksia.
   Silti niille rakkaimmille on suru sanoa "hyviä eläkepäiviä".

   Poista
 7. Niin se aika kuluu. Kohta sitä itekki on eläkkeellä ;) Ihanaa iltaa Nanni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, ei olla ihan vielä, eihän?
   Ihanaa iltaa sinullekin Jaana.

   Poista
 8. Se on aina haikeaa kun joku jättää työpaikan syystä tai toisesta.. Itse olen myös yrittänyt olla juuri sellainen kuin tahtoisin itselleni muiden olevan :)
  Mukava kuulla että sinulla on ollut mahdollisuus tutustua mukavaan työkaveriin :) Sinä olet niin aurinkoinen ihminen että melkeinpä ihmettelen jos joku ei sinusta tykkää. Vaikka ei koskaan kaikki tykkää kaikista.. Omaa osaamistasi olen kyllä jakanut työkavereiden kesken.. Jotain töitä näköpiirissä. Lähden yhtä mummoa auttaan kotiin. Ei ollenkaan mun alaa mutta jotain työtä. Ainahan voi kokeilla eikö? Asia voi vielä muuttua kun en ole sopimusta tehnyt mutta ennenkuin toukokuu alkaa uskoisin että olen viisaanpi..
  Annukka

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -