AURINGONSÄTEIDEN TANSSAHTELUA

maanantai 4. toukokuuta 2015

Suomalaisethan ovat tunnetusti loistavia puhumaan säästä, miksi tätä asiaa pidetään pahana? Itsekin saatan töissä jutella potilaalle niitä näitä ja säästäkin tulee monesti poristua, voiko helpompaa ja ajankohtaisempaa aihetta?
Tänään oli uskomattoman ihana päivä pienestä tuulesta huolimatta eikä sisällä olo juurikaan innosta tällaisena päivänä. Kesää kohti kun mennään niin tämän rouvan sisällä olot vähenee vähenemistään ja samassa suhteessa kotityötkin jäävät minimiin, ne joutaa tehdä taas ensi talvena. Aurinko on varmaan yksi "syyllinen" siihen, että kokoajan tekisi mieli sisustaa ja mööpleerata. Mitään uutta ei kotiin ole tullut, mutta tosiaan näitä verhoja ja mattoja on helppo väylätä ikkunasta ja huoneesta toiseen ja näin olen tehnyt tälläkin kertaa. Pojan huoneen verhot siirtyivät meidän makkariin, meidän makkarin verhot lennähti olkkariin jne. Ihanan halapaa ja heleppoa. Toki mielessä on yhtä sun toista hankintaa mutta haaveitahan aina saa olla. 


Kesälomakuviot on vielä aikalailla auki eikä tulevana kesänä varmaan suurempia matkoja tehdäkään kun Turkin reissu on näin kesän alla. Lomaa vietetään puolison kanssa täysin eri aikaa, lähinnä lasten vuoksi. En halua, että lapset joutuvat viettämään paljon aikaa keskenään. Toki mummolat on lähellä mutta tänä vuonna teimme tällaisen ratkaisun. Jospa me ehtisimme kesällä hieman viettämään aikaa myös koko perheellä. Onneksi mieheni työvuorot mahdollistavat pitkiin vapaisiin. 
Toivottavasti tulevana kesänä saisimme nauttia ihanista, aurinkoisista keleistä. 


Nyt käperryn peiton alle katselemaan Poliisit-kotihälytys ohjelmaa ja juomaan kupposen teetä.

Ookko nää Oulusta, pelekääkkö nää polliisia?
-Nanni-

8 kommenttia:

 1. Säästä on aina kiva puhua :) Varsinkin kesää odotellessa :) Sama homma, paljon ois mielessä sisustusjuttua, mutta asiat etenee hiljakseen...Kiva, jos tosiaan saa halvalla muutoksia, kun tuppaa kaikki olemaan nykyään kallista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja minusta parasta on käyttää jo olemassa olevia juttuja sisustaessa.

   Poista
 2. Samasta läänistä kylläkin!
  😊 Poliisit on täällä kans suosikkisarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poliisit on niin hauskoja ja samalla näkee millaista se heidänkin työ oikeasti on.

   Poista
 3. Voi,täällä pitäisi tehdä vaikka ja mitä remppaa. Suoraan sanottuna ei innosta kun ei ole oma.. Kaksioonkin pitäisi mutta saa vielä olla ja vuokralainen on asunut siellä hyvin tyytyväisenä.. Kirppikselle varasin pöydän niin jos vaikka omia tavaroita ja pieneksi menneitä vaatteita sais pois. Sunnuntaina kävin ja löydettiin äidilleni pentikin mansikka sarjaan täydennystä. Halvalla vielä 5 euroa/ lautanen..Sää on täällä ollu ihan aurinkoisia mutta aika tuulisia..:)
  Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin suunnitellaan yhtä jos toista remppaa mut ainahan se tyssää siihe yhteen asiaan... rahaan.

   Poista
 4. Säästä on tosiaan aina helppo puhua, erityisesti kun kesää kohden. :D Itse olen aikamoinen auringonpalvoja, joten eipä taida omassa arjessani olla päivääkään kun en säästä jtn mainitsisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on helppo aihe ventovieraidenkin kanssa.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -