JUHANNUS TULI, JUHANNUS MENI

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Niin se on taputeltuna tämäkin juhannus. Ilmat suosi ainakin Oulun korkeudella, lämpöä  ja aurinkoa piisasi enemmän kuin uskalsi toivoakaan. Eilen sai jopa hetkeksi riisua bikineille saakka, voi sitä kesän onnea.
No miten meni täällä juhannus? Vietimme paljon aikaa ystävien seurassa, grillaillen, oleillen ja saunoen. Tämäkin takakireä kotiäiti osasi ottaa kaiken ilon irti kesästä ja nostaa jalat pöydälle. 
Teimme eilen vielä kunniakierroksen ystävien uudelle, juuri valmistuneelle talolle. Ilta vierähti vauhdilla kuuman grillin ja paljun ääressä. Kauhukseni huomasin jossain vaiheessa, että kello lähentelee pian yökahta ja lapsetkin vielä keikkuivat hereillä. Ei muutakuin akka ylös paljusta ja pyörän selkään. Eipä paljon tarvinnut itsellä eikä varsinkaan lapsilla unta houkutella. 
Se mistä todellakin olen iloinen, että arjesta johtuva väsymys ja  kireys unohtui näiden kolmen päivän aikana ja olen osannut rentoutua. Siis olenko nyt väsynyt? Todellakin, mutta se ei vain haittaa kun "syynä" on kaksi todella kivaa iltaa ystävien seurassa. 
Kiitos kuuluu ihanille Ystävä-perheille.
Kamera ei tänä juhannuksena mukana kulkenut joten kaikki kivat paljukuvat jäi ottamatta, mutta muutama kiva kesäkuva kameran muistikortilla odottelee julkaisua. 

Tämän päivän ohjelmana on kotitöitä, pyykinpesua ja omassa saunassa juhannussaunominen. Aamulla taas arki koputtelee ovella. 

Kuinka siellä vietettiin juhannusta?
-Nanni-

9 kommenttia:

 1. Cityjuhannus kului oikein rattoisasti, eilen oltiin ulkona ihan koko päivä, pitkälle yöhön asti. Mukavasti on teidänkin jussi sujunut :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 2. Hih. Eikös se niin mene, että rentouttavan viikonlopun tai loman jälkeen on vain entistä väsyneempi..? :)

  VastaaPoista
 3. Ilmat ovat kyllä olleet ihanat, eipä olis uskonu, että kesä tulee juuri jussiksi!
  Ollaan nautittu myös grillaillen ja ulkona syöden ja muutenkin oleillen, mukavaa on ollu.
  Ja aamulla ei arkikaan kolkuta, kun loma alkaa:)
  Tsemppejä uuteen viikkoon Nanni <3

  VastaaPoista
 4. No mutta aivan ihanan tunnelmalliset kuvat nämä. Tänään sitten paistaa aurinko, juhannuksena vaan satoi. Sellaista on elämä. <3

  VastaaPoista
 5. Täällä on ollut kylmää ja satanut vettä, paitsi tänään sunnuntaina oli parikymmentä astetta lämmintä.
  Vähänkö tuntui oudolta, kun piti ruveta vähentämään vaatteita! Jospa se kesä nyt tulisi :)

  VastaaPoista
 6. Ihania sun kuvasi. Juhannus tuli ja juhannus meni. Ihanan rento juhannus oli ja nyt taas jaksaa tämän viimeisen työviikon ;)

  VastaaPoista
 7. Ihan kivasti meni juhannus, vaikka olimmekin kotimaisemissa. Toisaalta ei harmita, kun sääkin oli niin vaihteleva ja tekemistä riitti muutenkin. Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 8. Meillä oli oikein kiva ja rento juhannus. Vietettiin aikaa perheen, ystävien ja naapureiden kesken ja puuhailtiin monenlaista :)
  Kivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -