11 ASIAA MINUSTA

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Blogeissa pyörii erilaisia haasteita joita jaetaan eteenpäin toisille bloggaajille. Näitä haasteita on kiva lukea ja kiva toteuttaa, sillä tällä tavoin bloggaaja kertoo itsestään asioita joita ei välttämättä tule kerrottua muissa postauksissa. 

Idis & Interiööri-blogin  T haastoi minut mukaan haasteeseen jonka tarkoituksena on saada näkyvyyttä blogeille joilla on alle 1000 lukijaa. Haasteessa vastataan yhteentoista annettuun kysymykseen ja halutessaan tämän haasteen voi lähettää eteenpäin yhdelletoista blogisiskolle. 
Tällaisilla kysymyksillä T minua heitti. 

1. Mistä blogisi nimi tulee?

Blogia perustaessa mielessä pyöri monenlaisia nimiä joista kaikki liittyivät jollain lailla hiuksiin. Tarkoituksella en hakenut hiusaiheista nimeä mutta ehkäpä neuroosini hiuksiini ratkaisi blogin nimen. 

2. Paras stressinpoistokeinosi?

Urheilu. Sitä ei lienee tarvitse sen tarkemmin selittää, urheilu vain on niin ihanaa. 


3. Mistä unelmoit?

Apua, onpas kysymys. Kokoajanhan tuota on yksi jos toinenkin unelma mielessä. 
Pitkäaikainen haaveeni olisi päästä mahdollisimman pian Itävaltaan tapaamaan nuoruusaikani Ystävää jota en ole nähnyt noin 15 vuoteen. Monesti on lentoja katseltu mutta aina on tullut jokin rahallinen este tuon haaveen toteuttamiseksi. Ensi kesä on seuraava etappi josta en hevillä luovu.
Toinen iso haaveeni olisi edetä kuvaajana niin, että voisin tienata sillä osan elannostani. 

4. Mitä sitten kun saavutat unelmasi?

Aina taitaa olla uusia haaveita ja unelmia nurkantakana odottelemassa. 

5. Järki vai tunteet?

No, olen aika tunneihminen joten varmaan se tunne enemmänkin on mutta ehkäpä nykyään osaan järkeistääkin asioita. Toki on asioita joissa mennään sata lasissa niin tunteen kanssa, ettei siinä paljoa järjellä ole mitään tekemistä. 


6. Puhe vai teko?

Molemmat. Joissain asioissa pätee teko joissakin puhe, joissakin tuntuu ettei kumpikaan. 
Lapsiperheessä välillä tuntuu, että ensin koitetaan puhua sitten kun kukaan ei ota kuuleviin korviinsakaan niin tehdään itse. 

7. Mistä huonekalusta/esineestä et luopuisi mistään hinnasta?

Onpas hankala kysymys. Mieleen ei tule selvästi yhtä asiaa josta en luopuisi. Jos tuosta kysymyksestä saisi rajata pois sanan huonekalu/esine niin sitten tähän olisi paljon helpompi vastata. 
Jos on pakko pysyä esineessä niin varmaan se on auto, tylsää, tiedän. Meidän leveyksillä julkinen liikenne on kohtalaisen surkea ja jos joutuisin kulkemaan työmatkani bussilla, tuhrautuisi kallista aikaa työmatkaan törkeän kauan. 
Kaastemekko ja hääpuku, ne haluan säilyttää. 

8. Itse tehty vai ostettu?

Meiltä löytyy molempia. Remonteissa on tehty itse ja nythän se nähtiin kun ostettiin remontti ulkopuoliselta, että kuinkas siinä pääsikään käymään. 
Kun olin lapsi, äitini ompelijana ompeli todella paljon, lähes kaiken itse. Toppapuvusta lähtien joulujuhlamekkoon ja kaikki siltä väliltä oli äitini tekemää. Itsekin olen ommellut jonkin verran mutta se innostus katosi yhtä nopeaa kuin tulikin. Käsillä tekemisen into tulee äidiniäidiltä joka on todella taiteellinen ihminen. Kiitos mummolle käsityötaidoista.

9. Millä adjektiivilla paras ystäväsi kuvaisi sinua?

Tähän voisi laittaa vaikka kuinka monta adjektiivia. 
Toivon olevani luotettava ystävä jolle voi puhua ja kertoa kaiken. Olen aina valmis kuuntelemaan ja auttamaan läheisiä ihmisiä jos heillä on vaikeaa, tottakai myös niinä hyvinäkin päivinä. Sosiaalinen on sana joka itselläni tuli ensimmäisenä mieleen. Kolmantena tulee mieleen sana jonka kerran ystäväni minulle sanoi, innostunut. Kuulemma innostun sata lasissa pienimmistäkin asioista. Eikös se vain ole hyvä asia?


10. Heikkoutesi?

Voiko herkkyys olla heikkous? Olen todella herkkä ihminen ja varmaan tämän vuoksi kärsin niistä paniikkikohtauksista joista olen joskus kirjoittanut. 

11. Vahvuutesi?

Sinnikkyys. Jos jotain haluan saavuttaa niin olen valmis tekemään asioita sen eteen. Sosiaalisuus. Tulen todella helposti toimeen ihmisten kanssa, rakastan ihmisiä. Minusta on mukava jutella erilaisten ihmisten kanssa ja monesti töissä joudunkin tsemppaamaan, etten jäisi suustani kiinni jokaisen potilaan kanssa. 

Kiitos T.lle haasteesta. Olipas vaikeita kysymyksiä joihin joutui ihan tosissaan miettimään vastauksia. Osa vastauksista on varmaankin aivan kökköjä mutta menköön. Paneutuminen itseensä onkin loppupeleissä aika haastavaa puuhaa, sitä luulee tuntevansa itsensä mutta eipäs se olekaan niin sanottua. 

En haasta tällä kertaa ketään. Toivon kuitenkin, että joku ihana blogiYstävä ottaisi haasteen vastaan haastamatta. 

Mikä on sinun haaveesi elämässäsi? Onko se toteutettavissa?
-Nanni-

14 kommenttia:

 1. Mukava päivitys, tämmösiä on tosiaan kiva lukea :)
  Keskimmäisessä kuvassa näytät todella upealta, ihana tuo palmikoitu ponnari!
  Haaveita on, pienempiä ja isompia, onneksi osa on toteutettu :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutkin tykkäävät lukea näitä missä päästään pintaa syvemmälle.
   Haaveita pitääkin olla, eiks vaan.
   IHanaa lomaa teille.

   Poista
 2. Mie elän niin tässä ja nyt. ! Mutta sepäs onkin niin ihanaa. Koen että olen saavuttanut kaiken mitä tarvitsen juuri nyt..:) Haaveita kuitenkin on..:) Ihana,olet ja on ollut ihana tutustua sinuun silloin aikanaan.. <3
  -Nunnu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHana kuulla, miekin elän tässä hetkessä ja sehän se parasta onkin. Ja lisäksi nautin elämän pienistä asioista.
   Kiitos Nunnu, ihanasti sanottu <3 ihanaa on ollut tutustua myös sinuun ja mahtavaa on ollut tänä keväänä pitkästä aikaa tavatakin.

   Poista
  2. Ajatteles se ois voinut olla jatkumona.. Siitä kun lomalle lähdimme.. Eihän vuodet näy muuten kuin rypyissä ;)
   -Nunnu-

   Poista
 3. Olipa kiva lukea - ja myönnän kyllä, että joskus nämä haasteet ovat vähän haastavia vastattavia;)
  Ihanaa loppuviikkoa, Nanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi vaikea kertoa itsestään muutamalla lauseella. Toisekseen sitä miettii, että ymmärtääköhän lukija mitä haluan vastauksellani kertoa.
   Ihanaa viikonloppua Lady sinullekin<3

   Poista
 4. Kiva oli lukea näitä! Olen seurannut blogiasi aika lailla alusta alkaen ja jotenkin tunnistan sinussa tosi paljon itseäni; sinun luonteessa, tavassasi kirjoittaa yms. Sinun blogi on jotenkin tosi maanläheinen ja senkin vuoksi tänne on aina kiva tulla.

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi Laura. On ihana saada tällaista palautetta sillä silloin tiedän, että edes joku tykkää blogistani ja tavastani kirjoittaa. Pyrin edelleen olemaan mahdollisimman luonnollinen ja oma itseni. En halua kaunistella asioita mutta en myöskään halua pitää blogissani negatiivista fiilistä yööä.
   Toivomasi arkimeikki postaus on tuloillaa, en ole unohtanut sitä. Olen vain pohtinut kuinka toteuttaisin sen jotta se olisi mahdollisimman aidon oloinen.
   Ihanaa viikonloppua ja kesää Laura sinulle <3

   Poista
 5. Ihania vastauksia. Mikä onkaan mun unelmani? Varmaan se, että voisin elämässäni tehdä vain niitä asioita, joista oikeasti tykkään. Harmi kun pitää vielä kuitenkin käydä töissä ja se vähän tappaa mun luovuuttani ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania asioita oppi taas sinusta ja kiitos myös avoimuudesta. Haave on elää terve pitkä elämä yhdessä mieheni kanssa ja saada aidosti tutustua lapsenlapsiin jos ja kun niitä tulee. Kaikki muut haaveet ovat sellaisia siinä sivussa tulevia. :)

  VastaaPoista
 7. Just eilen mietin haaveita elämässä ja kaksi nousi pintaan ensimmäisenä. Toinen liittyy matkustamiseen, toinen työhön :)

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus ja suloinen vihreä mekko :)

  VastaaPoista
 9. Paljon uutta sinusta, jolla todella kaunis vihreä mekko!
  Toivon kovasti, että sinun kuvaaja haaveesi toteutuu! :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -