KAAOSTA KARKUUN

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Meille on tulossa alkuviikosta pienimuotoista keittiöremppaa ja tänään on tehty pohjatöitä. Aamulla pesin hellan, onpa huomenna puhtaana kun ostaja tulee noutamaan sen pois. Vanhoja tasoja on irroteltu ja kummasteltu rakennuttajan piilottelemia töppejä. Voi elämä miten joku voi kutsua itseään ammattilaiseksi tuollaisella rakennusjäljellä. Totesin vain miehelleni, että voidaanko me kumpikaan tehdä työssämme vastaavanlaisia törttöilyjä? Molemmathan olemme terveydenhuoltoalalla.
Mokia on nyt paikkailtu ja huomenna puuha jatkuu. Alku viikosta pitäisi tulla asentajat asentamaan uusia juttuja jonka jälkeen jaan tännekin kuvia. 
Onnea on, että lapset ovat siellä mökillä, sillä kolmen päivän hellattomuus on pistänyt pohtimaan tulevien päivien ravinnon saannin. 
Jotta tätä kaaosta ei tarvitse koko iltaa katsella, lähdemme illaksi juhlimaan ystävän luo tupaantuliaisia. Nyt siis pika pikaa suihkuun ja pohtimaan päällepantavaa. Voin vain todeta näin loppuun, ettei nämä keittiömokat ole ainoat mitä tämän kodin/rakennuttajan kanssa on vastaan tullut. Eikä me olla ainoita joilla on ollut ongelmia rakennuttajien kanssa. Mistähän tämä johtuu?

Onko teillä mennyt uuden kodin osto ilman tai vanhan remontointi ilman ongelmia? 
-Nanni-

10 kommenttia:

 1. No ei.. Kotona on esim. Seinät vinot... Kivasti aaltoilee listat..:/
  Terveisiä lämpimästä Jyväskylästä mutta vain tänään +28 ,huomenna +15
  -Nunnu-

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä remonttiin - meille on tulossa pientä pintaremonttia - vaan kokemuksesta tiedän, että kun isäntä aikoo itse sen tehdä, ei ihan pienellä selvitä - yksinkertaisinkin asia saadaan mokattua ihan itse;)

  VastaaPoista
 3. Meidän taloyhtiön asunnoissa on ollut rakennusvirhe, jonka vuoksi yhtiössä tehtiin valtaisa remontti joitain vuosia sitten. Omassa asunnossamme ollaan lisäksi tehty kylppärin ja keittiön täysremontit sekä parketti uusittu koko asuntoon, nämä rempat sujui ongelmitta (paitsi uusi kiuas meni matkallaan hukkaan, ja korvaavaa piti odottaa luvattoman kauan...)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 4. Ei todellakaan ole mennyt. mm rempan yhteydessä olivat piikanneet laatat ilman vessanpyttyaukkojen suojaamista. Tukossahan ne oli jo täynnä laattoja. Kuusi viikkoa sain taistella, että urakoitsija tilasi imuauton heidän piikkiin. Tarinaa riittäisi lisääkin, mutta kuitenkin pääsääntöisesti asiat meni loppupeleissä hyvin ja asioita myös soviteltiin.

  Zemppiä remppaan!

  VastaaPoista
 5. Voi kurjuus, rakennus virheet ovat aina kamalia!
  Tsemppiä remppaan <3

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä keittiöremppaan. Kannattaakin lähteä karkuun ;)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä remppaan :) Toivottavasti sujuu sukkelaan!

  Blogissani on sulle haaste, käyhän tsiikaamassa <3

  VastaaPoista
 8. Tuntuu olevan hyvinkin yleistä noi remonttivirheet! Ikävä kyllä! :(
  Kauniit kukat tuokoon hiukan edes lohtua noille virheille!! Ja nyt ku ne korjataan, niin saatte uuden keittiön!

  VastaaPoista
 9. Innolla jään odottelemaan kuvia remontista. Ikävää tuollaiset töpit mutta niihin törmää valitettavan usein. Oli muuten ihana löytö tämä sinun blogi.

  Katja
  willalemmelle-blogista

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -