KUIN KYNSILLE LYÖTY

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Niin se vain viikonloppu meni taas luvattoman nopeaa, tuntuu kuin ei mitään vapaapäiviä olisi ollutkaan. Ehkä tämä rempan parissa pyöriminen kuluttaa päivän niin, ettei ehdi kissaan sanoa.

Lauantai-iltana pääsimme pitkästä aikaa yhdessä juhlimaan, eikä lapsillekaan kummemmasti tarvinnut hoitopaikkaa miettiä kun ovat siellä Lapissa mummun kanssa. Lähtö hieman viivästyi, kiitos tämän rempan. Ilta oli ihan paras, leppoisa rento tunnelma, pöytä täynnä herkkuja ja juttua olisi riittänyt aamuun saakka. Itse päätin lähteä autolla, eikä missään vaiheessa valinta harmittanut. Tietoisestikaan en halunnut viimeiselle työviikolleni yhtä väsynyttä olotilaa kuin juhannuksen jälkeen. Osaan nauttia juhlimisesta ilman alkoholia, meinasihan tuo meno itsellä villiintyä ihan ilman sitäkin. 
Sunnuntai-aamuna väsymys painoi silmiä siltikin mutta malttaakos sitä nukkua kun remppa huhuilee keittiöstä? No ei malta. 


Puolenpäivän aikaan hellalle tuli ostaja jonka olinkin jynssännyt edellispäivänä putipuhtaaksi (en siis ostajaa vaan hellan). Hellaoston yhteydessä teimme extemporee kaupat mutta enpäs kerrokaan niistä vielä sen enempää. Saatte nähdä sen kunhan uusi tulee joskus (koska lie) tässä kesän päälle.
Uskokaa tai älkää mutta ilman keittiötä/hellaa eläminen on haastavaa. Kun käytössä on vain mikro, jääkaappi ja vedenkeitin niin niillä ei ihmeitä tehdä. Onnea on ihanat vanhemmat. Äiti huolehtii lasten ravitsemuksesta ja anoppi lupasi auttaa meidän ravinnon saannista. 
Kyllä sitä ihminen on aina kynsille lyöty kun kodista puuttuu se jokin, mikä siellä automaattisesti aina on. Nyt ollaan pari päivää ilman hellaa, eikä muuta voida. 


Viimeinen työviikko starttaa nyt, jaksaa jaksaa, vaikkei todellakaan enää jaksa. Mieli on totaalisesti jo lomalla eikä paljon naurata. Onneksi ihana työkaveri tulee tänään lomalta, jospa hänen ansiosta pinnistelisin perjantaihin saakka. 

Neljä yötä jouluun on, eiku siis lomaan.
-Nanni-

12 kommenttia:

 1. Tai miten olisi elämä ilman jääkaappia..? Ei onnistu ainakaan hyvin.. Koitahan jaksaa vielä ja sitten nauti lomasta..:) Mukavaa viikkoa <3
  Tervehtynyt-Nunnu-(Antibiotkuurilla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo jääkaappi ois vieläkin pahempi puute. Apua.
   Joko alkaa olo helpottamaan?

   Poista
  2. Joo,olo on jo normaali.. Onneksi sain hyvän ja tehokkaan lääkekuurin.. Nyt alkaa siippa tulemaan kipiäksi= olisi aika palata kotiin pikkuhiljaa.. Kyllähän se viikko ilman jääkaappia oli tuskaa.. Vaikka eihän ilman hellaa ole sen helpompaa..
   -Nunnu-

   Poista
 2. Kesällä me tehdään melkein kaikki ruoka grillissä 😊 Hella on liki käyttämätön..

  VastaaPoista
 3. Jännä juttu kun loma lähenee niin vimpat työpäivät on yhtä tervanjuontia. Sullahan on jo loma ihan ovella, mulla on vielä 8 työpäivää.
  Meidän keittiörempan aikaan saatiin lainaan vanhemmiltani sähkögrilli, jolla laitettiin ruokaa (tais olla aika makkarapainotteinen ruokavalio :D) Mökkiremonttimme on siirtynyt ja siirtynyt, toivottavasti saadaan kuitenkin tälle kesälle toteutettua.
  Mukavaa viikkoa, kyllä se lomakin sieltä saapuu :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meidän keittiöremppa ei edes ole mikään kovin laaja. Pikkujuttuja vaan tehdään mutta kummasti se on saanut huushollin mullin mallin.
   Tänään pitäisi kaiken olla valmista mutta epäilenpä.
   Onneksi ollaan pian molemmat lomalla.

   Poista
 4. Mukavaa, kun pääset perjantaina viimein lomalle ja ehkäpä remppakin on silloin jo valmis tai ainakin edennyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina sen todellakin pitäisi olla ready. Ja sit pääsee LOMALLE. Jeee

   Poista
 5. Moikkis! Päivitätkö tuonne sun lukulistaan Luumuttaren oikean osoitteen. Kiits! =)

  VastaaPoista
 6. Hieman se on haastavaa kun keittiö on remontissa.. Mutta pian se on ohi ja saatte ihastella uutta ilmettä! Kaunis on tuo lyhty, ihanaa että se on päässyt käyttöön <3

  VastaaPoista
 7. Se on ihan just sun lomasi... jaksaa, jaksaa.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -