MITÄ KAIKKEA SAAKAAN ALLE KOLMELLATOISTA EUROLLA

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Menepä Clas Ohlssonille niin saat 13eurolla vaikka ja mitä, vähän niin kuin Tiimarista aikoinaan. 
Tuleekohan tavaksi hehkuttaa tuota CO liikettä kerran kesässä. Joku saattaa muistaa mun viime kesän hehkutuksen ja ostokset. No mitäs tarttui mukaan tällä kertaa ja mitä sillä on tehty?
Ostaessamme jokunen vuosi sitten sohvamme, myyjä paljasti avoimesti, että kangas on laadukasta mutta nukkaantuu helpolla. Otimme riskin ja varoituksesta huolimatta hommasimme sohvan. No eipä paljoa myyjä huijannut, sohva toden totta oli/on laadukas, kangas on pysynyt muuten hyvänä mutta todella pian se sai nukkapeitteen. Voi miten vihaankaan nyppyjä, varsinkin vaatteissa. Kun vaatteeseen ilmaantuu nukkaa, nyppyä, millä nimellä sitä ikinä haluaakaan kutsua, niin se vaan jää kaapin perälle pitämättömäksi. Ehkä nirppanokkamainen tapa mutta minkäs teet, nukka tekee vaatteen niin huonokuntoisen näköiseksi. No, sivusinpas hieman aiheesta. 
Sohva tosiaan nukkaantui ja olen sitä koittanut nyppiä siistimmäksi. 
Paljon olin kuullut kehuja nypynpoistajasta mutten koskaan ole sellaista muistanut kaupasta ostaa kunnes päätin ihan tehdä asiaa kaupungille moisen masiinan takia. 


Kyselin myyjältä, että mistähän teiltä sellainen löytyisi. No eihän se myyjä ollut moisesta koskaan kuullutkaan mutta onneksi sentäs joku siellä tiesi mitä heillä myydään. 
Arvatkaapa vaan mitä siippani sanoi. No skeptinen asennehan se hyökkäsi heti kimppuun kuin yleinen syyttäjä. "Tuo laite on varmasti ihan huuhaa, tuskin toimii".  No katsotaan, voihan se olla, että sillä saa heittää vesilintua. 
Kotonahan kävimme kilpaa masinan kimppuun ja eikun testaamaan. Voi härrekyyd sehän toimii, se jopa aiheutti koukuttumista. Hyrräsimme sohvaa tuntikaupalla sillä isoa sohvaa ei noin pienellä laitteella hetkessä käsitellä. En voinut kuin uudestaan ja uudestaan huokailla sohvamme nypytöntä ilmettä. 


Kun sohva oli nypytön niin kaivoin esille iänvanhan neuleeni joka on edelleen malliltaan kuin uusi mutta aivan nukan peitossa. Hip hei nyt mun lemppis neuletta voi käyttää muulloinkin kuin pimeässä. Tästä masiinasta en luovu koskaan. 
Eli tässä tapauksessa alta kolmentoista euron sai nukattoman, nypyttömän sohvan ja monen monta muuta asiaa.


Clas Ohlson teki sen siis taas. 
-I Love It-
Nanni

10 kommenttia:

 1. Mulla ei ole kyseistä laitetta mutta olen nähnyt muiden sitä käyttävän ja tosi hyvää olen kuullut myös :) Sepäs on inhottava kun vaatteet nyppääntyy.. Mie ole sitkeästi pitäny jos vähän nyppyjä on ollutkin..:)
  -Nunnu-

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulostaa! Kiva, että nyt sait apuvälineen nyppyjen poistoon :) Clasu on kyllä niin huippu paikka, sieltä löytää vaikka mitä kivaa ja tarpeellista. Kivaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 3. En oo hetkeen clasulla käynytkään, pitäis kyllä.
  Tuo nukanpoistaja on tosi kätevä ja hyvä, jotkin vaatteet ku nukkaantuu heti ekan pesunkin jälkeen, tuolla niistä saa uusia, mutta myöskin varovainen saa olla. Nimittäin joihin trikoovaatteisiin oon sillä saanut reijän! :(

  VastaaPoista
 4. Olipa hyvä ja tarpeellinen löytö! Varmasti mukava, kun saitte sohvan kuntoon <3

  VastaaPoista
 5. Nukanpoistaja on kyllä todella kätevä! :) Meillä on töissä tuo samainen Clasun poistori, hyvin on hintaansa nähden palvellut vuoden päivät. :)

  VastaaPoista
 6. Vautsi, mikä löytö ja sen ansiosta kuin uusi sohva!!!
  Ompa hyvä tietää, että tuomosiaki laitteita on olemassa:)

  Kivaa kesäpäivää Nanni<3, meillä paistelee nyt:)

  VastaaPoista
 7. Hieno löytö!
  Pitääkin pitää mielessä, jos tulee tarvetta nypynpostajalle ;)

  VastaaPoista
 8. Missähän meidän nypynpoistaja onkaan... Kätevä laite on. Mulla vaan tulee aina mieleen siitä se Pulttiboisin sketsi, missä Aake oli ajanut nypynpoistajalla partaa :D :D :D
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 9. Muistan kuinka ysäriaikaan mullakin oli tuollainen nypynpoistaja. Välistä se olisi kyllä hyvä neuleiden kanssa.

  VastaaPoista
 10. Pitänee testata Clasua, ei olisi pahan hintainen investointi ainakaan.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -