VIHAISTEN LINTUJEN PUISTOSSA

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kaikki yhdes koos...
Nyt on lapset haettu kotia reissusta. Eilen kaasuttelimme viimeisen työpäiväni jälkeen Rovaniemelle jossa yövyimme sukulaisissa. Tänään piipahdimme ennen kotia lähtöä kaupungilla, ei näkynyt Tuiskun Anttia ei. 
Lapset pyysivät päästä keskustassa olevaan Angry Birds-puistoon. Viime kesänä tuolla jo piipahdimme ja sen verran hauskasta  ja monipuolisesta paikasta on kyse, että mielellään siellä uudestaankin vierailee. Rovaniemen Angry Birds-puisto on nykyaikainen leikkipuisto jossa on puuhaa monen ikäiselle leikkijälle. Jos siis joskus piipahdat Rovaniemellä niin suosittelen käymään kahdessa paikassa, Joulupukinpajalla sekä tuolla leikkipuistossa. Molemmat ovat ilmaisia kokoperheen ajanviettopaikkoja. 
Harmi vain kun tänä kesänä kylmä sää rajoittaa kaikkea kivaa, tai ainakin jos ei älyä pakata toppatakkia mukaan. Itse nakkasin lähtiessä vain t-paidan ja farkut mukaan, en ole näköjään oppinut, että Suomessa ei voi lähteä mihinkään ilman villasukkia. 
Kauaa emme siis tuolla tarjenneet leikkiä mutta ainahan sitä pitää hieman lapsettaa itselläkin. 

Ai lapsillako olisi ollut meitä ikävä? Tai ainakin isiä. 


Nyt on koko perhe kotosalla taas. Loma on alkanut enkä anna kylmän sään masentaa, tai nooh kyllä kieltämättä helle tuntuisi nyt mukavalta. 
No jos ulkona olo ei houkuta niin sisällä voisi ruveta maalisutia heiluttelemaan, siitä sit eri postauksessa. 
Nyt viinilasillisesta nauttimaan ystävien seurassa. 

Loma, loma, loma.
-Nanni-

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus, mukavaa iltaa kera viinilasillisen ja ystävien;)
  Ja rentouttavaa lomaa <3

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä monipuolinen puisto :) Nyt kun mie olen terve niin mies sairastaa..:/ Eiköhän kohta ole neidin vuoro.. Terveisiä Seinäjoelta ;)
  -Nunnu-

  VastaaPoista
 3. Tässä joutuu hieman mieltä zemppaamaan, että löytyy ilonaiheita kesäpäivistä jolloin aurinkoa ei ole. :) Kivaa lomaa Nanni <3

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä kivalta paikalta, tuolla kuluisi varmasti tovi jos toinenkin :)
  Niin ja oikein ihanaa lomaa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -