KOSMETIIKKA-ARVONNAT VOITTI TADAAA

tiistai 4. elokuuta 2015

Hups, meinasi ihan unohtua, että arvonta loppui tänä iltana. Olen ottanut viimeisen lomaviikkoni tosissaan ja aamulla ryntäsin kodinhoitohuoneen kimppuun. Kaappien siivousta, kalusteiden vaihtelua ja uutta maalia pintaan. Uskomaton miten paljon sitä kaappeihinsa kerääkin kaikkea roskaa suoraan sanottuna. Säkki kaupalla kannoin tavaraa roskiin ja saman verran saa viedä kirpparillekin. Katsotaanpas jos saisin otettua jonkin moiset kuvat kodarin muutoksesta, en vielä lupaa mitään, tähän tarkoitukseen se uusi objektiivi olisi taivaanlahja. 

Mutta siihen arvontaan. Arvottavanahan oli kaksi settiä. Pääpalkinnossa oli aurinkopuuteri sekä poskipuna. 


Tämän setin voitti nimimerkki ja ihanan iloinen bloggaaja Tiia K. Hurjasti onnea Tiia, pääset testailemaan minun lemppari meikkejä, tulet varmasti ihastumaan. Tämän setin arvohan oli yli 70 euroa. 

Arvottavana oli myös poskipuna, joka oli hieman erin sävyinen kuin mitä tuossa pääpalkinnossa. 


Tämä poskipuna menee nimimerkille Eveliinat. Onnea myös poskipunan voittajalle, tämä sävy on enemmän minun mieleinen. Tämän poskipunan arvo oli hieman alle 40 euroa. 

Tiiaan saan yhteyden sähköpostitse mutta Eveliinat voittaja ei ollut jättänyt sähköpostiosoitettaan joten toivottavasti huomaat voittosi. Laita minulle tietosi sähköpostilla osoitteeseen suortuva@hotmail.com

Onnea molemmille voittajille. Postittelen teille paketit mahdollisimman pian niin pääsette testailemaan näitä ihanuuksia. 
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, niitä oli hurja määrä. Arpaonnettarena toimi netin random.org sivuston laskuri. 


7 kommenttia:

 1. Onnea voittajille..:)

  VastaaPoista
 2. Onnea Tiialle ja Eveliinoille voiroista!

  VastaaPoista
 3. Jestas, sydämelliset kiitokset Nanni. <3 Nuo ovat niin kauniit meikit, että ainoa huoli niiden kohdalla on, miten niitä raaskii korkata. :) Aivan uskomaton juttu, kiitos kovasti ja laitan pikapuoliin sähköpostia.

  Hyvä että olet suursiivoillut ennen helteitä, jaksan uskoa että nyt ne aikuisten oikeasti saapuu ja olen rantavalmiudessa. :)

  Kivaa viikkoa Nanni ja sähköpostia pukkaa tuota pikaa.

  Tiia

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea voittajille, ja ihanaa tiistaita Nanni<3

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajille - kauniita meikkejä saivat palkinnokseen!
  Ja ihanaa elokuuta sinulle, Nanni <3

  VastaaPoista
 6. Ihanaa jee! :) Sähköpostia pistetty. -Eveliinat

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -