MEIKITÖN VIIKKO

perjantai 28. elokuuta 2015

Viisi päivää ilman meikkiä, kuinkas sujui ja mistä kaikki lähti?
Päätin viime viikolla, että nyt annetaan ihon nauttia meikittömyydestä vaikka meikkaankin hyvin kevyesti niin kuin  aiemmin kesällä tehdystä postauksestani kävikin ilmi. Katselin ihoani peilistä ja tajusin, että kasvoissa on tasaisen kiva päivetys jota ei tarvisi tuhria edes sillä kevyelläkään meikillä. Saisinkohan vietettyä meikittömän työviikon. Jokuhan saattaa nyt miettiä, että mitäs vaikeaa tuossa nyt on mutta itselleni tuo meikkaaminen aamuisin on tapa, automaatio jonka suoritan kuin puoliunessa ennen töihin lähtöä. Jokaisella varmaankin on jokin asia mikä on pinttynyt tapa jota ei välttämättä edes huomaa itse, jokaipäiväinen suklaan syönti, lenkillä käynti ööö mitäs näitä nyt voisikaan olla. Itse meikkaan aina töihin, satoin tai paistoi. 


Viikko alkoi hyvin, aamulla kasvoihini laitoin ainoastaan päivävoiteen sekä ripsivärin. Päivän mittaan kävin välillä laittamassa huulirasvaa. Torstaiaamuna en enää laittanut edes sitä ripsiväriä. Se  oli ehkä "virhe". Kummastuin kun ohikulkiessani työkaveri katsoi minua pitkään. Pelistä kurkatessani tajusin hänen katseen. Väsyneet, meikittömät silmäni näyttivät todella surullisilta, siltä kuin olisin itkenyt vaikka ei sekään ole tällä viikolla kaukana ollut, sellaista hullun myllyä tämä on nyt ollut. Tänä aamuna päätin, ettäipäs enää säikytellä työkavereita vaan laitetaan nyt edes se ripsari. 
Viikko ilman puuteria, poskipunaa ja muuta ylimääräistä meni todella loistavasti. Taidan jatkaa tällä pelkällä ripsarilinjalla tulevatkin viikot, saapa ainakin nukkua aamulla pidempään.


Viikonloppuisin en meikkaile ellen ole menossa jonnekin enkä tarkoita kuntosalia. Ihanan piristävää on vain olla tukka pörröllä, kotiröntsyvaatteilla, ilman meikkiä. 
Meikittömyyten kohdallani mahdollistaa suhteellisen tyytyväinen ihoni jossa ei vielä suurempia ongelmakohtia ole. Joskus ilmaantuu muuan näppy sinne taikka tänne mutta ei mitään isompaa. 

Pystyisitkö sinä viettämään viikon ilman omaa joka päiväistä tiettyä rutiiniasi, olipa se sitten meikki tai jokin muu jokapäiväinen asia?

-Nanni-

21 kommenttia:

 1. Työpäivinä laitan valokynää, pienen silmärajauksen, ripsiväriä ja huulirasvaa, ilman en varmaan haluaisi olla kun ihmisten keskuudessa työskennellään :D
  Olen niin omien tapojen orja että en näin yhtäkkiä osaa sanoa mistä rutiinista voisin luopua. Jos joudun menemään töihin ilman että olen lukenut Kalevaa tai pedannut sänkyä niin oloni ei ole normaali, ihan kuin jotain puuttuisi :D :D
  Mukavaa viikonloppua Nanni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin perusrutiineihin helpolla tottuu eikä niitä edes tajua tekevänsä.
   Itse lähden aamuisin aika nopeaa. Hampaiden ja kasvon pesu, hieman meikkiä, eväät kassiin ja menoksi.

   Poista
 2. Ehkä suurin opettelu totutusta oli tupakipolton lopetus..;) Mutta ehkä nyt joka viikonloppuinen herkkujen syönti ois vaikia..:)
  Enpäs oikein muuta ossaa vastata..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kahvista en pystyisi heti luopumaan,ainakaan aamuisin :)

   Poista
  2. Herkuista en meinaa miekään päästä eroon. Mikähän niissäkin vetää puoleensa ;)

   Poista
  3. Sokeri ja hiilihydraatit :) Nepäs ne..;)

   Poista
 3. Miä en enää meikkaa kuin ihan tositosi harvoin niin mulla se olisi varmaan aamukahvi ja lehden luku! Mut hyvä kysymys, sitä jäin hetken oikein miettii mitä päivittäistä rutiinia ei osaisi olla ilman. aamukahvi, ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamukahvia tosiaan tarvii jotta pääsee päivä käyntiin. Mutta itse juon sen vasta joskus 3-4 tunnin päästä heräämisestä.

   Poista
 4. Mä olen kotiäitivuosina ollut suurimmaksi osaksi ilman meikkiä. Ennen meikkasin hyvinkin paljon, ja tykkään edelleen aina silloin tällöin laittautua kunnolla. Se on sellaista itsensä hemmottelua :) Tänään nähdään, jee!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sitä se on, itsensä hemmottelua. Kotona on helppo olla ilman.
   Olipa ihana nähdä <3

   Poista
 5. Eikö ookin helppoa? Itse en ole meikannut koko kesänä kasvojen ihoa ja enkä vieläkään, kun olen niin päivettynyt. Ihanaa, kun saa vain silmiin laittaa hiuka ripsaria ja vähän rajausta mahdollisesti. Sää oot niin nätti, että mitäs sitä meikkaileen :)Kiva nähdä tänään ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla olikin Jaana niin ihana rusketus ettei sitä nyt meikillä peittää kannattaiskaan.
   Ripsaria vaan ja menoks. Olipa kiva nähdä eilen.

   Poista
 6. Ilman meikkiä olen kotona ja lomilla, mutta meikkiä täytyy kyllä hieman laittaa, kun ihmisten ilmoille lähtee:)
  Ei kovin paljoa, mutta kuitenkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama homma. Kotona on ihana olla ihan ilman.

   Poista
 7. Helppoa se on, ja säkin luonnostaan niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kyllä meni viikko ilman meikkiä mut tuntui se hassulta.

   Poista
 8. Voiih, kun pystyisikin lähtemään töihin ilman meikkiä :)! Mulla on itselläni ollut teini-iästä asti hankala iho ja siihen kun vielä lisätään finnien lisäksi atooppinen ihottuma, niin avot. Vapaa-päivinä. lomilla sekä äitiyslomalla ollessani en minäkään meikkaa/meikannut, mutta tuo töihin lähtö vaatii kyllä pienen pynttäyksen. Jos ihoni olisi erilainen pärjäisin varmasti pelkällä ripsivärillä, huulikiillolla ja poskipunalla :). Ehkäpäs joskus vanhempana sitten. Muistelen, että omalla äidilläni iho parani huomattavasti neljänkymmenen ikävuoden saavuteettuaan...sitä siis odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin sinua, että haluat laittaa meikkiä jos ihon kanssa on ongelmaa.
   Itse olen saanut aina olla onnellinen hyvästä ihosta mutta noi ongelmat on tulleet tutuiksi kahden atoopikon äitinä-

   Poista
 9. Joo, pystyn. Olen kaiket kesät ilman meikkiä ja kaikki lomat yleensäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen loma-ajat mutta jostain syystä töihin tulee laitettua meikkiä.

   Poista
 10. Minulla taas tuo itsensä laittaminen on päivittäistä. En toki laita mitään vahvaa meikkiä, mutta jotenkin vaan tunnen olevani freesinpi... Vaikka olisin vaan kotona. Toki minullakin joskus on päiviä (kotona) etten laita meikkiä, mutta hiukset ainakin on ihan PAKKO laittaa joka päivä. Nämä on just siinä mitassa, ettei voisi kuvitellakaan rötköttävän koko päivää laittamatta. :)
  Että, en varmaan pystyisi olemaan laittamatta...

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -