VIIKONLOPUN KUULUMISET

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Tämähän nyt on kertomattakin kaikille selvää, mutta viikonloput menee turbo nopeaa vauhtia. Huis vaan ja ollaan aina sunnuntai illassa. Näinhän se kävi tämänkin viikonlopun suhteen. 

Viikonloppu startattiin perjantaina suoraan töistä lähtemällä työpaikan tarjoamiin kemuihin. Toki teimme pienen poikkeaman matkassa ja aloittelimme iltaa työkaverini/ystäväni luota. Itse kemuissa en montaa tuntia ollut, sen että sain mahani täyteen ja hetken kuuntelin Virve Rostia ja sen jälkeen hyvillä mielin kotia. Minusta ei vain enää bilehiirtä saa vaikka kuinka yrittäisi. No tässä vastaan tulee se surkea maha josta eilen kirjoitinkin. Mitä tulee Virve Rostiin niin osaahan hän laulaa ja tuttuja kappaleita taisi olla enemmän kuin niitä uusia tuntemattomampia kipaleita mutta ei minusta kyllä mitään Viki Rosti fania tullut. 

Eilinen päivä vietettiin kaupungilla oleskellessa, kiinalaista ruokaa herkutellessa ja torinrannassa istuskennellessa. 
Ihanaa kun ei ole kiire minnekään, saa vain olla ja tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä yhtikäs mitään. Kotia tullessa nakkasin korkkarit nurkkaan ja rojahdin terassille nauttimaan kesästä, se nimittän on tullut nyt. 


Sunnuntai päivä starttasi aikaisella kuvauskeikalla merenrannassa. Tästä kirjoittelenkin lähipäivinä enemmän. 
Päivällä on piipahdettu uimaan ja kahviteltu ystävien kanssa. Ja tottahan toki taas vain makoiltu auringossa. Mutta hei! Jotakin sellaista ollaan saatu tänä kesänä mitä ei koskaan aikaisemmin ole meille tullut. Nimittäin oman puun kirsikoita. Puu on punaisenaan kirsikoita mitä se ei vielä yhtenäkään kesänä ole ollut. Ihan kummissaan tätä ilmiötä olen kesän mittaan seuraillut ja ollut välillä melkoisen skeptinen. Kahtena aikaisempana kesänä puu on tarjoillut meille tasan yhden kirsikan joka kypsyttyään on kadonnut ohi kulkevan lintusen nokkaan. Nyt marjoja on syötäväksi saakka. 
Onhan ne aika väkeviä mutta silti niin ihania. Uimassakin tänään piipahdettiin mutta olipas merenrannalla niin kylmä tuuli, ettei sinne eväitä jääty syömään vaan pulahdettiin melkoisen vauhdilla ja tämän jälkeen kotia viltin alle värjöttelemään. 
Jospa vielä hetken nauttisi helteestä, jotta jaksaa taas viikon kökkiä sisätiloissa. 

Muu maa mustikka, oman puun kirsikka.
-Nanni-

11 kommenttia:

 1. On sulla ollu ihana viikonloppu ;) Saatte vielä omia kirsikoita.. :) Sama täällä viikonloput menee ihan liian nopiaa.. Työpaikan metsästyskin jatkuu taas huomenna ;) Mukavaa viikkoa :)
  -Nunnu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saitte omia kirsikoita,piti olla..
   -Nunnu-

   Poista
 2. Ihana kun saatiin nauttia vielä kesäisistä ilmoista :) Meilläkin loma loppui mutta kun kummallakin on huominen vielä vapaa niin ei raskittu lähteä tänään mökiltä, niin upea ilma ollut <3
  Teidän kirsikkapuu on nyt oikein innostunut! Olispa ihana tuommoinen puu vaan meidän pienelle pihapläntille on turhaa haaveillakkaan mitään puita.
  Mukavaa alkavaa viikkoa :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on olleet niin upeat kelit nyt viikonlopun!
  Ollaan nautittu joka hetkestä ja just puhuttiinki, että oispa huominenki vielä vapaata;)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä kuulostaa kivalta ja touhukkaalta viikonlopulta! :) Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 5. Viikonloppu on kyllä aina liian lyhyt, olis tekemistä monelle päivälle ja vain pienen osan ehtii. Ihania kuvia ja kirsikoitakin...
  Hyvää alkanutta viikkoa, kohta on taas viikonloppu, onneksi!

  VastaaPoista
 6. Ihanan kesäisiä kuvia ja tunnelmia. Oma kirsikkasato on aivan luksusta :)

  VastaaPoista
 7. Vielä on kesää jäljellä... vielä tulee kauniita päiviä. Se tuli mieleen kuvia katsellessani. Ihania fiiliksiä.

  VastaaPoista
 8. Kivoja kuvia! Ihanaa, kun saat marjoja omasta puusta! Tummat kirsikat ovat makeampia, jos vain voit odottaa hiukan poimista :) Eikä oo ihana, kun kesä vain jatkuu. Vapaallakin vois tietty olla....Nooh, onneksi viikonloppu tulee taas!

  VastaaPoista
 9. Nyt on monessa kirsikkapuussa ollut punaisenaan kirsikoita. Liekkö tykkäävätkö sateesta!?

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -