HOMEMADE ARVONNAN VOITTI... JA 500. POSTAUS

perjantai 25. syyskuuta 2015Tärärärärärärräääää kuuletteko arvontarumpujen pärinää?
Itse tekemäni hengaripussukka oli blogini arvonnan kohde. Samanlainen ommellus kommellus löytyy myös omasta vessastani hiusharjoja täynnä. 
Neiti toimi tämän arvonnan virallisena onnettarena ja pussukan syövereistä nousi nimimerkki "Antsu". Onnea voittajalle. Koska kommenttisi yhteydestä puuttui sähköpostiosoitteesi niin laittaisitko osoitetietosi minulle blogini sähköpostiin Suortuva@hotmail.com niin saan palkinnon sinulle lähetettyä pikimmiten. 
Koska pussukan käytännöllisyys ilahdutti niin monia niin jäin miettimään josko ompelisin syksyn mittaan uuden pussukan arvottavaksi, vaikka blogini kaksi vuotis arvontalahjaksi. Nyt kysynkin teiltä ihanat lukijat, minkä värinen voisi olla kuosiltaan tuo pussukka?

Huomasin aikaisemmin päivällä, että seuraava postaukseni eli juurikin tämä on blogini 500 postaus. Huh heijaa. Viisisataa postausta hieman vajaassa kahdessa vuodessa. Onpas siinä vain ollut naisella asiaa tai sitten sanottavaa asian vierestä. 

Kiitos arvontakommentteihin jätetyistä palautteista siitä mistä blogissani tykkäätte. Yksi tykkäsi yhdestä, toinen toisesta, eli monipuolisuus on valttia sillä se miellyttää monen montaa lukijaa. Olen jokaisesta lukijastani ja teidän kommenteista erittäin onnellinen. Kommentteja on aina kiva lukea ja niitä kovasti aina odottelenkin. Pyrin mahdollisuuksien mukaan vastailemaan kommentteihin, valitettavasti se joskus vain tulee jälkijunassa. 

Nyt ihanaa viikonloppua kaikille, olette Aarteita. 


-Nanni-

7 kommenttia:

 1. Vielä toivottavasti monen monta postausta tulossa ;)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! Ihanaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon voittajalle :) Ja juu, uusi pussukka-arvonta olisi kiva, värillä ei väliä :) oot tosi taitava! Onneksi olkoon myös sinulle 500 postauksen ansiosta <3 Tää on yks mun suosikkiblogi <3

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle, harmi kun meni sivu suun :D, ilman muuta kannatan ajatusta uudesta arvonnasta! Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Voi sehän vois olla vaikka minkä värinen.. Meillä tykätään sinisestä.. Ja jos esim lahjaksi ajattelisin niin pähkinän ruskea... Siinä meän ehdotukset :D
  Mukavaa viikonloppuna ja huomenna ollaan Luostolla ;) <3

  VastaaPoista
 6. Onnellinen voittaja kiittää:):):) vihdoinkin tärppäsi.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -