VANHAN ENTRAUSTA UUTEEN USKOON

perjantai 4. syyskuuta 2015

Liekö syyttäminen (kiittäminen) äidin antamille tyrnimarjoille vai mille mutta tässä naisessa on virtaa piisannut kuin pienessä pitäjässä. Tähän ilmiöön ei ollakaan pitkään toviin törmätty, joten hauska tappaa vanha tuttu. 
Ompelukone ja maalisuti on kilpaa tehneet töitä ja kodin uudistunut ilmekin kertoo, että kovasti on ainakin yritetty. 

Sain ystävältäni tapetin jämät johon olin erittäin ihastunut, siis tapettiin en ystävääni vaikka hänkin on tosi ihana ystävä. Alunperin tarkoitukseni oli laittaa koristevuota makkarin seinälle mutta jostain syystä tapetti löytyikin kodinhoitohuoneen juuri maalatulta seinältä. 
Harmikseni tuota tapettia olikin niin vähän, että siitä riitti vain yksi vuota kahden sijaan. Alkuun mietin, että kiskonko tapetin samoin tein pois seinästä mutta päätin tehdä sisustusta sen ympärille ja katsoa miltä se sen myötä näyttäisi. Tuohon tapetin kohdille mietin niitä juuri löytämiäni naulakoita sekä jotain isoa peiliä tai taulua mutta vielä ainakin makustelen uutta ilmettä tällä fiiliksellä. 

Tuolin alla oleva kori ei todellakaan sopinut värinsä puolesta tuohon alkuunsakaan joten jotainhan sille piti tehdä. Lopulta ei riittänyt, että uudistan koria vaan ompeluvillitys levisi myös uuteen koristetyynyyn. Kukahan se kerran totesikaan ettei tyynyjä voi olla koskaan liikaa? Tuo vanha kori näytti ennen tältä...


... ja entrauksen jälkeen tältä.

Harmaa valkoinen kangas: Kodin1/ Anno. Viltti Sisustuskauppa.com

Miltäs näyttää? Ihan kymppiluokan suoritus ei tuosta ompeluväkerryksestäni tullut mutta ihan olen itse tekoseeni tyytyväinen ja varsinkin tuohon kankaaseen olen enemmän kuin ihastunut. Onneksi tuota kangasta löytyy vielä, sillä siitä on tarkoitus ommella vielä jotakin. 

Kesän mittaan uusittu kodinhoitohuone alkaa vihdoinkin miellyttämään omaa silmääni ja mikä parasta, mitään sinne ei ole tarvinnut ostaa, paitsi tuota kangasta jonka metrihinta ei päätä huimaa, muuten kaikki on joko saatua tai kotona jo ollutta. 

Täällä alkaa leivontatalkoot huomisia synttäreitä silmällä pitäen. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille.

-Nanni-

16 kommenttia:

 1. Upealta näyttää! Tykkään todella paljon ja vaikka tosiaan tuo punasiniraitahommeli onkin sitten taas minun makuun. Tänään pääsen postiin ja en tosiaan omalla autolla vieläkään, on valmiina vasta ensi keskiviikkona... Mutta kynä lähtee vihdoin matkaan. <3

  Ihanaa viikonloppua

  Muuten rakastan niitä voittamiani poskipunia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla että ne on mieluisia sillä itse en juuri muita meikkejä käytä.
   Jåän odottelemaan postiasi ♡

   Poista
 2. Tuo tapetti on kyllä nättiä.Mistähän sitä saa, onko tietoa? Vois ajatella meillä makkariin, jota aion jossain vaiheessa uudistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihanaa tapettia ja koko seinällä todella upea. Samaa kuosia on myös kankaana. Jos en ihan väärin muista niin se taisi olla tilattu Ellokselta. Kurkkaapa sieltä. Toki voin vielä varmistaa sen ystävältän jolta sen sain.

   Poista
 3. Ihanaa tapettia, sopis meilekki! Upea uudistus korille ja kodinhoitohuoneille!
  Pikku jutuilla saa kivasti uutta ilmettä aikaan...
  Mukavaa, kun osaat ommella, itse inhoan koko hommaa ja hyvä, jos napin saan neulottua ilman mutinaa:)

  Parhainta viikonloppua ihanuus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TUo tapetti on tosi ihanaa, siihen löytyis myös kangastakin ;)

   Poista
 4. Kivasti toi tapetti sointuu kokonaisuuteen ja korit on myös kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisuudesta tuli yllättävän mieluisa vaikka kaikki onkin kerätty vähän sieltä täältä.

   Poista
 5. Teidän kodari on tosi seesteisen näköinen :) Tapetti ja uudet tekstiilit sopii tosi hyvin.
  Mukavaa viikonloppua ja synttäreitä, itsellä menee koko viikonloppu töiden merkeissä, mutta reilun viikon päästä oon jo taas lomalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tuosta kokonaisuudesta, siitä tuli oikein mieluisa.
   Oi sulla on lomaa tiedossa, ihanaa.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Joskus iskee sisustusvimmailu mutta onneksi tähän ei tuhlautunut kovinkaan paljoa rahaa.

   Poista
 7. Hyvältä näyttää! Harmaa ja vaaleat sävyt ovat todella kauniit! Tuuhan käymään munkin blogissa :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Ei siis ole tyrnin voittanutta :) Ihana kuulla että olet saanut puhtia.. Karpaloita mie syön pakkasesta suoraan.. Puhtia en ehkä saa mutta virtsatiet kiittää:)
  Ihana on tapetti ja harmi(ko)? Kun loppui kesken;) Hienon näköistä teillä on jokapuolella.. ;) Muka IKEAn reissu takana ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -